Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

בשביל מה להתכופף וללכלך את הידיים עם הוונטיל?

להסתכן בזה שיתפסו אותך שובר שמשה כמו איזה קוף?

לחרוט לו בצבע כמו גור ערסים מתוסכל עם המפתח של הבית?

ככה אנחנו הופכים לאותם ערסים ישראלים דוחים שאנחנו כל כך לא סובלים.

רוצה לשנות? תשאיר לו פתק, תזמין לו פקח, צייר לו בולבול על השמשה עם האבק, אבל למה לחזור לימי האדם הקדמון?

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אני לא שופט ולא מתכוון להיות אחד,אבל , לדעתי ולדעתי בלבד, אדם שחנה על מדרכה וגרם לנכה על גלגלים/ אמא עם עגלה/ ילד קטן לרדת לכביש, מבחינתי, מגיע לו שרכבו יושחט. זו סתם דוגמא אחת מתוך לא מעט, לזלזול בחברה.

דע לך שביום הכיפורים האחרון אני התארחתי אצל אחי הצעיר בירושלים ולא מצאתי מקום חניה בשכונה שבה הוא גר, אז חניתי על המדרכה והקפדתי בצאת הכיפור להזיז את הרכב לחניה שאמצא.

השריטות שקיבלתי לאורך הדלת ומכסה המנוע מעציבות אותי בכל פעם שאני רואה אותן,

אף פעם לא אוכל לפגוע ברכוש של מישהו אחר.

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

זה שלא מצאת חנייה לא אומר שאתה יכול לחנות על המדרכה, כנראה שממש פספסת את מהות השרשור

פורסם
אולי הגיע הזמן לפתוח דף פייסבוק שיעשה "שיימינג" לאנשים כאלה. פשוט לצלם ולהעלות. יכול להיות להיט ויראלי

בבקשה:

https://www.facebook.com/groups/1499171836964761/

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
זה שלא מצאת חנייה לא אומר שאתה יכול לחנות על המדרכה, כנראה שממש פספסת את מהות השרשור

היו עוד רכבים שחנו על ידי, אני כנראה חסמתי איזשהו מעבר וחוץ מזה לא שיערתי שתיהיה תנועה ביום כיפור בשכונה עממית בי-ם.

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם

מישהו רשם שם:

"זה חניון של האיצטדיון בנהריה שלא פעיל בכלל ומשמש כמגרש חנייה והמתנה למוניות ולימודי נהיגה על אופנוע.מי שלא גר בנהריה יכול לטעות ולחשוב שמדובר במקום שוקק חיים אבל הוא דיי נטוש ולא משמש אף אחד."

פורסם (נערך)

התירוץ הזה הוא האח של "מה זה משנה אם זה בנתיב השמאלי? הכביש ריק" ושל "לא פניתי לפי הקו המקווקוו כי גם ככה ריק שם וזה יותר נוח לי", אלה כולם בבסיסם קבלת חוקים כל עוד הם מתאימים לך.

הרי על פי אותו קו מחשבה בדיוק אנשים חונים בחניית נכים כי "גם ככה יש פה 4 חניות נכים" ו"אני שנייה מוציא כסף אם יבוא נכה אני יפנה לו".

ויש גם תגובות נגד:

אז יש גם בנהריה חניונים שמיועדים למשאיות, ולא כל כך רחוק מהמקום שהוא חנה בו, במרינה ליד הים. גם אם המקום לא פעיל רוב הזמן, זה לא מצדיק חניה כזו. בטח ובטח שיש שם עוד המון חניות פנויות אחרות שמספיקות לגודל של המשאית
עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
מישהו רשם שם:

"זה חניון של האיצטדיון בנהריה שלא פעיל בכלל ומשמש כמגרש חנייה והמתנה למוניות ולימודי נהיגה על אופנוע.מי שלא גר בנהריה יכול לטעות ולחשוב שמדובר במקום שוקק חיים אבל הוא דיי נטוש ולא משמש אף אחד."

אם זה איצטדיון, אני בטוח שיש שם מאות מקומות חנייה שהנהג הזה יכל לחנות את משאיתו שם.

גנב דווקא את שורת הנכים?

גם אם האיצטדיון לא פעיל או לא משנה מה הסיבה, עד שלא ישנו את השילוט (כולל באספלט) האיסור יתקיים.

אין הסבר הגיוני לזה.

וגם +1 למשתמש מעליי.

פורסם
היו עוד רכבים שחנו על ידי, אני כנראה חסמתי איזשהו מעבר וחוץ מזה לא שיערתי שתיהיה תנועה ביום כיפור בשכונה עממית בי-ם.

כי ביום כיפור אנשים לא יוצאים מהבית? הזכות ללכת על המדרכה נשללת מהם?

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

שני כוכבים , היונדאי חוסמת 2 חניות פרטיות של דיירים בבניין, השברולט חונה כמו מוגבל בחניית נכים (אין תו נכה)

AopLRsrPqbO4Xqsmo3R3K3QU05jqjJVGTd10aZboAMkf.jpg

פורסם

שני נהגים מאוד מוכשרים בתל אביב.

4 space 1.jpg4 space 2.jpg

נלקח מ-http://il.roadshamer.com/galleries/%D7%9E%D7%99-%D7%AA%D7%95%D7%A4%D7%A1-%D7%99%D7%95%D7%AA%D7%A8-%D7%97%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA-445/

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...