Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתמול, פתח תקווה, למה נדמה לי שיש הרבה בעלי שירוקו שחושבים שהם אלוהים והכל מותר להם?25ef3f04edcdd71749ac9d65ad133f2e.jpg

מוכר לי משום מה... :)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
שילוב מנצח של איבר קטן והרבה כסף.

[ATTACH=CONFIG]404262[/ATTACH]

כמה שזה עצוב ולא מוצדק כנראה שהוא חנה ככה כדי שלא יפתחו עליו דלתות (כהרגלם של אנשי מדינתינו היקרה)

בכרמיאל יש גם פורשה כזאת בדיוק שחונה ברחבה של כיבוי אש בביג, לא שזה מוצדק אבל אין פתרון לפתיחת דלתות..

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

זה שיש לו פורשה והוא חושש מדפיקות חנייה מצדיק חנייה באלכסון ו״פטור״ מלהחנות כמו בנאדם?

גם אני שונא דפיקות חנייה זה נותן לי זכות להחנות באלכסון ולתפוס 2 חניות?

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

פורסם

אם בעלי המאזדה והטיוטה פה היו חונים כמו בני אדם, כלומר במרכז המקום חנייה ולא בדיוק על הפס הלבן, אז אולי בעל הפורשה יכל להכנס בצורה נורמלית גם הוא.

V5

פורסם

כתבתי "ולא מוצדק" , לא הצדקתי את הבחור לרגע רק ציינתי שכנראה זו הסיבה למעשה, אני שונא עוד יותר דפיקות כאלו ואני חונה כמו בן אדם.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

מכירים את זה שאתם רואים כל כך הרבה אנשים עושים משהו שנראה לכם לא בסדר, עד שאתם חושבים שאתם לא בסדר?

הרכב הראשון, חונה באמצע נתיב נסיעה, מול שער כניסה מצד אחד וחניית נכים בצד אחר. הגיעה גברת, חנתה בכניסה, והלכה. הרכב באמצע נתיב נסיעה ומול שער.

התמונה מימין ובאאמצע ממחישות אותה.

אחרי 4-5 דקות היא חזרה לרכב ונסעה. אמרתי: "אוקיי, קורה."

2 דקות אחרי שנסעה, מגיע עוד כוכב. מחנה על האי תנועה שמפריד בין שני כיווני הנסיעה, שוב באמצע הכביש. [התמונה שהמאלית].

עכשיו אני מבין שהבעיה לא באלביט, אלא בכל טויוטה קורולה.

DSC00276.JPG

DSC00277.JPG

DSC00278.JPG

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אם בעלי המאזדה והטיוטה פה היו חונים כמו בני אדם, כלומר במרכז המקום חנייה ולא בדיוק על הפס הלבן, אז אולי בעל הפורשה יכל להכנס בצורה נורמלית גם הוא.

אם כבר משיהו העלה את זה (מה שנשמע לי גם הגיוני), היה מעניין לעשות סטטיסטיקה, לפי כמות התמונות איזה יצרן רכב הכי מעורב בחניות כפולות או גרועות, יש לי תחושה מאוד חזקה שדווקא אחד מהיצרנים שציינת.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בכלל לא מפתיע. בדוק איזה אחוז הם מכלל כלי הרכב על כבישי ישראל.

ד"א - לפני 20 שנה זה היה "מיצבושי" ולפניו סובארו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

קניון אביב. למה לי לחנות כמו בן אדם אם אפשר על שתי חניות?

Volvo AVML.jpg

עריכה אחרונה על ידי X9500

The older you get, the better you used to be

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...