Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היילו חוליגן זה קרוב לכינוי שלי באיסיקיו בגלל זה גם שמתי את זה פה.

אבל אל תדאגו אני חוליגן רק במגרשים :lol:

אבל הרכב זה לא משחק ילדים אני יודע ככה חונכתי כל החיים.

נער מהבית ספר שלי נהרג לא מזמן מתאונת דרכים באור יהודה (פרטים בYNET בפורום אולי גם פה פתחתי שרשור אני לא זוכר).

אני מבטיח לא לנסוע בעיר מעל ל60 ובבין עירוני יותר מ110 .

ככה עושים הנהגים בארץ ואל תגידו שלא.....אני הייתי נוסע בשעור על 110 והיו עוקפים אותי לפחות על 120 (איילון , בדרך לפ"ת איפה שהספקתי לנהוג).

לפני שהתחלתי לנהוג הייתי מתלהב מהנהיגה אחרי שעור 25 בערך כבר הפסקתי להתלהב והייתי הולך לשעור נהיגה כאילו אני הולך לשעור רגיל.

אני מאמין שאני יתלהב קצת לנהוג בהתחלה ואחרי שבוע שבועיים אני כמעט לא ינהג.

אני קונה את הרכב בעיקר כדי לנסוע למשחקים ובימי שישי שבת,

חוץ מזה בשביל מה צריך אוטו.

אולי גם בקרוב אני יתחיל לעבוד כי אחזקה עולה כסף.

אני רק מחכה לשתוף את האוטו בימי שישי .... 8):p

I should win a fucking AWARD for being me

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אבל אל תדאגו אני חוליגן רק במגרשים :lol:

.

.

.

אני מבטיח לא לנסוע בעיר מעל ל60 ובבין עירוני יותר מ110 .

.

.

.

ככה עושים הנהגים בארץ ואל תגידו שלא.....אני הייתי נוסע בשעור על 110 והיו עוקפים אותי לפחות על 120 (איילון , בדרך לפ"ת איפה שהספקתי לנהוג).

8):p

:roll::roll:

פורסם

אבל לא חוליגן :lol:

איזה שיפורים אני יעשה לאוטו אני יעשה אותו כמו של ערס חחחח

כמו ........ כאילו אני לא :D

עופר לוי בפול ווליום תמיר גל שירי מכבי וסקאזי גרמני........אולטרות מדבקות חופשי.

I should win a fucking AWARD for being me

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...