Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הנני מחזיק במאזדה 3 חדשה מליסינג.

לאחרונה, בזמן שאני מתניע את הרכב, ישנו רעש של תקתוק מאזור הקונסולה המרכזית ליד הפתחי אוורור של המזגן.

הרעש מופיע מיד לאחר ההנעה (קרה לי כבר כ3 פעמים) למשך 7-10 שניות.

באמת שאין לי מושג מה זה הרעש הזה וחשבתי שאולי אחד מכם יוכל לעזור לי.

יש לציין כי הרכב עומד כרגע על 29,700 ק"מ והמחשב דרך שלו מכוון על התרעת טיפול קרוב של 30K.

ככה שהדבר היחידי שאולי יכול להיות זה שהרעש הוא על התרעת טיפול קרוב, האם מישהו יכול לאשר את הנושא הזה?

מחר אני נותן את הרכב לטיפול במוסך אצל חברת הליסינג, האם אולי אפשר לסדר את הבעיה דרך המחשב של הרכב?

אציין גם כי בטיפול הקודם גם כיוונתי את המחשב דרך שיתריע לי מתי אני צריך לעשות טיפול, וההתרעה הייתה דרך המסך של המחשב דרך.

תודה לעוזרים.

Polo 2012

פורסם

נראה כמו מדף סירקולציה פנימית לא נסגר/לא נפתח, משהור קרה למנגנון שלו.

תנסה בפעם הבאה להפעיל את המזגן על מצב שאיבת אוויר מתוך הרכב (תעשה את זה לפני כיבוי מנוע), תראה אם הרעש מופיע בהתנעה הבאה.

פורסם

בוקי: השערתך סבירה ביותר, אבל אני לא בטוח לגבי העצה. בדגם הקודם של ה-3 המדף היה עובר אוטומטית למצב של הכנסת אוויר מבחוץ בהתנעה. אני מנחש כנ"ל בחדשה.

הייתי מציע לפותח פשוט לשחק עם כל מצבי האוורור ולראות אם הרעש חוזר על עצמו.

פורסם

אתה צודק באבחנה שלך בנושא.

ירדתי עכשיו לרכב והפעלתי את המזגן ופשוט לחצתי על הכפתור של השאיבת אוויר, ברגע שכיביתי אותו הרעש חזר.

עשיתי את זה כמה פעמים ובאמת נראה שזאת הבעיה.

אתה יודע האם זה תיקון גדול או קטן? זה ממש מציק העניין הזה.

תודה.

Polo 2012

פורסם

(קודם כל, הגבנו ממש באותה שניה, אז יצא כאילו אתה נותן לי את הקרדיט שמגיע לבוקי)

בכל מקרה, עד כמה שידוע לי מדובר בתיקון די קטן, אבל צריך לקוות שתגיע לטכנאי מוכשר, כי כשמתעסקים בפלסטיקה ובאבזור בתוך הרכב צריך גם ידע, אבל בעיקר עדינות ותשומת לב. די קל לשבור שם דברים או להרכיב לא נכון. זה לא כמו להחליף תושבת גיר.

בכל מקרה זה ליסינג, אז מה אכפת לך טיפול קטן טיפול גדול - תן להם ודי.

פורסם

אכן הקרדיט מגיע לבוקי, תודה בוקי :-)

האמת שאני תמיד מפחד על האוטו אפילו שזה ליסינג.

נו מילא, ניתן להם אותו מחר, נקווה שאם זה טיפול גדול יחסית שיביאו לי איזה רכב נורמלי בינתיים.

Polo 2012

• תוכן חדש...