Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מחפש רכב עד 30 אלף (רק על הרכב) שיהיה חסכוני בדלק ובטיפולים.

בנוסף מומלץ שיהיה בעל כוח מינימלי, שכן אני עושה איתו ירושלים - ראשון פעמיים בשבוע. שאר השבוע - ברגוע בירושלים.

האם יש חיה כזו?

פורסם

לא ממש אכפת לי, ובגלל זה לא ציינתי.

מה שאני ראיתי שדי קרץ לי זה הלנטיס והאיביזה 2003.

הבעיה היא שאני לא יודע איך הם מבחינת טיפולים, אמינות ודלק..

פורסם

אם הכיוון שלך הוא משפחתיות משעממות כמו הלאנטיס אז ניסן אלמרה יכולה להתאים לדרישות שלך. מכונית אמינה יחסית, זולה לאחזקה ובעלת צריכת דלק סבירה (בהשוואה למשפחתיות אחרות). יש גם גרסת 1800 סמ"ק, לא יודע אם היא תכנס בתקציב שלך. גם הלאנטיס היא אופציה סבירה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הכיוון שלי הוא לאו דווקא משפחתית, פשוט אוטו עם כוח לא בא בד"כ במכוניות קטנות.

פשוט אני מחפש אוטו, שהוא לא גרוטאה, לא חי במוסך, לא אוכל דלק, בעל כוח סביר לנסיעות ארוכות(ולעליות של ירושלים).

מכאן שפסלתי את כל המיצובושי. את רנו הקטנות. את פגו הקטנות. סוברו שבתקציב.

המאזדה והאיביזה פשוט קרצו לי מבחינת מראה מהחיפוש שלי ביד2.

האלמרה בהחלט קרצה לי, אבל ממה שראיתי היא מעל התקציב שלי.

פורסם

הדרישות שלך קצת גבוהות בשביל תקציב של 30K ש"ח, לא? :wink:

אולי הכיוון שלך צריך להיות קטנות חמות-חמימות, כמו ה-206XS או הפונטו HGT. נכון, האחזקה השוטפת שלהן קצת יותר יקרה וגם צריכת הדלק שלהן קצת יותר גבוהה (בהשוואה ל206 XR או פונטו SX, בהתאמה) אבל לפחות תקבל קצת יותר כוח וביצועים.

במהלך החיפושים שלך תתמקד במכוניות שמורות, עם קילומטראז' סביר וספר טיפולים מסודר. אין סיבה שמכונית כזאת, גם אם יוצרה ע"י רנו או מיצובישי, תבלה כל היום במוסך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מה דעתכם על הסיריון שנות 2003/2004 ? עד כמה שאני יודע יש לך שילדה ומנוע כמו של היאריס..

הבנתי גם שלא מומלץ לקחת קטנות עם הרבה כוח סוס, שכן יש בהם הרבה תקלות ובעיות.

נראה לי כרגע ההתלבטות היא בין הפונטו הרגילה (1400) לבין הסיריון...

פורסם

אני חושב שמצאתי את מה שחיפשתי - סוזוקי בלנו ידנית שנתון 2000-2002.

היא תעלה לי בערך 22 פלוס ישור קו וביטוח אני עומד בתקציב וגם נראה לי לא רחוק מהאיכות של האחרות שמצויינות כאן.

מה דעתכם?

• תוכן חדש...