Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום... יש לי מגבר גרוע של חברת x5 ... הוא מחובר ופועל..

חיברתי מגבר אחר במקום הx5 והוא לא נדלק..

היום קניתי מגבר חדש וחיברתי אותו וגם הוא לא נדלק לי..

כשחזרתי אל הx5 הוא נדלק כרגיל..

מישהו יכול להבין את הבעייה?

תודה מראש לעוזרים !

פורסם

תבדוק שיש פיוזים במגבר החדש ושהם תקינים(הם על החלק החיצוני באחד הצדדים)

עצה שלי אל תשחק עם זה אם אתה לא מבין עדיף שתגש למתקין.

פורסם

יש פיוזים... כמו שאמרתי 2 מגברים אחרים לא פעלו והמגבר הx5 פעל ..

אני לא יודע אם זה קשור אבל מתקין חיבר לי אותו עם מינסר..

אני אשמח אם מישהו יסביר מה הולך פה..

תודה.

פורסם

ממסר... ממסר... לא מינסר - ואני גם לא אוהב סמבוסק :?

מתיאור התקלה אי אפשר להבין יותר מידי למעט הנחת היסוד שכנראה המגברים שלך תקינים אבל משהו בחיווט לא.

תיגש למתקין - אתה אפילו לא יודע לאמר ממסר כמו שצריך אין שום סיבה הגיונית שתתעסק בזה בעצמך - מצטער, לא רוצה לפגוע, אני אומר את זה לטובתך האישית והכלכלית.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

***נמחקה הודעה עילגת. אתה מתבקש לקרוא את כללי הפורום ולהפנים אותם אם ברצונך להיות חלק מהקהילה***

• תוכן חדש...