Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עבודה מדהימה

בקשר ל בידוד של הסעפת

ישנם אזיקונים ממתככת , עולים פרוטות באיבאי

חוץ מזה מתי מקבלים סרטון של הרכב על מסלול ?

mustang 67 GT, 302 engine t5

• תגובות 924
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה עם איזשהו כיסוי ראש?

אם כבר הכנות ליום גשום, אז ללכת עד הסוף...

"גם בעיטה בתחת נגמרת בצעד קדימה"
פורסם
עבודה מדהימה

בקשר ל בידוד של הסעפת

ישנם אזיקונים ממתכת , עולים פרוטות באיבאי

חוץ מזה מתי מקבלים סרטון של הרכב על מסלול ?

תודה.

לגבי הסעפת - כבר המשכנו הלאה. אזיקוני מתכת כבר מורכבים. זה עושה את העבודה וזו לא מכונית תצוגה, היא הולכת "לעבודה". וזה גם יענה על השאלה האחרונה שלך: בתום של ב ההרצה והבדיקות - הלוטוס תועלה על המסלול לצורך בחינת יכולת אמיתית ואז גם נצלם סרטון.

מה עם איזשהו כיסוי ראש?

אם כבר הכנות ליום גשום, אז ללכת עד הסוף...

המכונית הזו לא תסע מטר בכביש רטוב. זו הבטחה. המגבים לצורך חוקי בלבד. מה שכן, ואני מצטט אותך מילה במילה - עם העידכון המתחייב: "מה עם איזשהו כיסוי ראש? אם כבר הכנות ליום חמסין, אז ללכת עד הסוף". :-D

או במילים שלי: יהיה כיסוי ראש, כי בקיץ לנהוג עם הגג פתוח זה לא שוס כזה גדול. הנושא הזה יטופל אצל רפד, במקביל למושבים.

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם
בחזרה לעתיד (סופר) 7:

1963_Lotus_Super_7_Seven_Rear_11325979319.jpg

TheprisonerLotus7-2.jpg

02.jpg

2338594772_a341a2c3aa.jpg

בהצלחה-רן

יצאתי טונה... :oops:

אכן הגלגל מורכב הפוך על הבודי, אז לא ממש משנה איזה סוג חישוק יש שם. בכל מקרה, תודה על העידכון!

לא טונה אולי סרדין...:-)

לזה התכוון המשורר (קרדיט לתמונות לרן שושני)

פורסם
לא טונה אולי סרדין...:-)

לזה התכוון המשורר (קרדיט לתמונות לרן שושני)

ברור, רק שהמשורר ראה בדימיונו את הגרסאות המוקדמות יותר של ה-7, או המאוחרות יותר של קטראהם. ב-S4 זהו הסידור הקיים. בהמשך הדרך נבחן חלופות לסידור הזה.

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

פורסם

מטלה האחרונה שעומדת בינינו לבין סיבוב הבכורה: התקנת מראות. הבעיה? טרם נבחרה, נקנתה, נשלחה והגיעה המראה המתאימה. ומה בינתיים? מאלתרים!

1. עזבו, אתם לא רוצים לדעת את המקור של המראה הזו...

2. מה שחשוב הוא שהיא תעשה את העבודה לעת עתה...

3. כי נקודת החיבור של המראה למכונית היא בנקודת עיגון קיימת.

4. נכון שזה נראה כאילו הכנף האחורית מסתירה את מה שנמצא מאחור. אבל בשביל מה שנמצא מאחור, יש מראה אחורית...

5. היד בתוך המראה מסמלת את מיקום הראש של הנהג, שרואה מצדו את האובייקט שנמצא בצד (אני, במקרה הזה).

בכל מקרה, הסידור הזה זמני בלבד. החיפושים אחרי מראות מתאימות בעיצומם.

תמונה 485.jpg

תמונה 486.jpg

תמונה 487.jpg

תמונה 488.jpg

תמונה 489.jpg

חבר צוות פיברקלאב.

פורסם

ברוח השיפוץ, הייתי אומר שזה עוד תרומה של הטנדר, אבל זה נראה מידי טוב :-), [אוהדי טינה: לא להעלב, יש לה את היופי שלה...:wink:]

וכמו התגובה מעלי, זה נראה שמישהו בדרך השטח תרם מראה מהאופנוע שלו.

מה שמציק לי בעין, אלו המגבים. לא שייך 'לסדר' אותם קצת, שיהיו נסתרים יותר, או לפחות שיהיו צמודים לסף השמשה?

אבל עזוב שטויות, מחכים כבר לראות אותה ב-LIVE.

:idea:בכביש אל תהיה צודק, היה חכם.
פורסם

1. עזבו, אתם לא רוצים לדעת את המקור של המראה הזו...

תודֶה גנבת לגברת את מראת האיפור.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

צ'מע

הרכב יוצר לפני שנת 1976 לכן הוא לא זקוק לפי החוק למראה המטופשת הזו ומספיקה מראה בבפנוכו של הרכב.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
ההערה הזו הופכת את האנקדוטה למעניינת ביותר ! אנא שתף :-D

האמת, אין לי שמץ של מושג... :-D:-D:-D קובי הביא את המראה בקופסא ואמר לי "זה מה יש בינתיים". לא שאלתי שאלות...

ניחוש - אופנוע כלשהו?

אתה בכיוון הנכון, כי קובי קנה את המראות (יש עוד אחת, שלא הרכבתי) מבני בייקר.

מה שמציק לי בעין, אלו המגבים. לא שייך 'לסדר' אותם קצת, שיהיו נסתרים יותר, או לפחות שיהיו צמודים לסף השמשה?

אבל עזוב שטויות, מחכים כבר לראות אותה ב-LIVE.

היה עדיף בלעדיהם בכלל. אולי ננקוט באותו האופן שהיו עושים זאת בשנות השבעים ואולי תחילת השמונים: נוריד את המגבים בקיץ, שלא "יתייבשו". אז זה היה מקובל, לדעתי היום זה לא חוקי.

תודֶה גנבת לגברת את מראת האיפור.

תקשיב טוב: אני מעדיף לדחוף את היד לתוך מניפה מיכנית של רדיאטור, כאשר המנוע בסל"ד גבוה, מאשר לקחת לגברת את מראת האיפור. זה בטוח יכאב פחות...

צ'מע

הרכב יוצר לפני שנת 1976 לכן הוא לא זקוק לפי החוק למראה המטופשת הזו ומספיקה מראה בבפנוכו של הרכב.

זרקת נקודה מעניינת! שווה בדיקה.

חבר צוות פיברקלאב.

פורסם

הרבה מהלוטוסים שראיתי בתמונות הם ללא מראות צד בכלל,

אבל אלו שכן שמו מראות השתמשו במראות של אופנוע עם רגל ארוכה, משהוא כמו בתמונה.

lotus_super_seven_img_2911.jpg

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

בבית קפה כפיות ישנו שולחן לזכרו של מולי עם ציור של הלוטוס המדוברת עליו.

און, פשוט מדהים. נשמע מעולה ונראה מצויין.

אם הלוטוס הייתה שלי, הייתי נותן לבית הקפה תמונה ממוסגרת של הלוטוס בתום השיפוץ, לתלייה ליד השולחן, ומכין פלאח ברזל עם חריטה לזכרו של מולי, ומלביש אותו איפשהו על גבי המכונית.

אני מקווה שהוא יושב למעלה ונהנה ממה שהוא רואה.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
און, פשוט מדהים. נשמע מעולה ונראה מצויין.

אם הלוטוס הייתה שלי, הייתי נותן לבית הקפה תמונה ממוסגרת של הלוטוס בתום השיפוץ, לתלייה ליד השולחן, ומכין פלאח ברזל עם חריטה לזכרו של מולי, ומלביש אותו איפשהו על גבי המכונית.

אני מקווה שהוא יושב למעלה ונהנה ממה שהוא רואה.

תודה. והעלאת רעיון יפה ואצילי. אני חושב שקובי דיבר עם אלמנתו של מולי ואף סיפר לה על ההשקה הקרבה והולכת. זה בהחלט יכול להשלים את הפאזל הזה.

חבר צוות פיברקלאב.

• תוכן חדש...