Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהחלט ..

אם אתה מתכוון למשהו שאתה בונה אז כדאי שתפרט יותר , בחלק מהמקרים יש צורך בדיודות .

אתן כמה דוגמאות :

מאוורר מנוע ברכבים ישנים יותר היה מקבל זרם ממסר שמקבל פיקוד או מיוניט חום או מפיקוד מזגן (כיום ממחשב ניהול)

צופר מקבל זרם ממסר שמקבל פיקוד מלחצן הגה או פיקוד ממערכת אזעקה כלשהי אחרי דיודה .

מקווה שהועלתי במשהו ..

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

הועלת מאוד.

אז ככה,התקנתי בפגוש הרכב זוג פנסי ערפל עם ממסר ומיתוג הפעלה/כיבוי שנלקח מה + של האור חניה.

עכשיו אני רוצה לחבר לאותו הממסר - פיקוד נוסף ממערכת האזעקה (איתוראן) זה שאחראי על הדלקת תאורת הסלון ברגע

שהרכב נוטרל/נפתח ע"י השלט,ובכך שאורות הערפל ידלקו גם כן.

אגב,תאורת הסלון נדלקת למשך דקה כשמנטרלים את האזעקה,(כל עוד לא נפתחה דלת ברכב)

במצב כלשהוא של פתיחה וסגירה של הדלת או דריכה של המערכת תאורת הסלון נכבית מיד.

בגדול זה הרעיון עליו חשבתי.(לא שאני בטוח שזה יעבוד,אבל...)

פורסם

באיזה רכב מדובר ?

אם תיתעלק על תאורת אור הסלון בכל פעם שתדליק את האור או תפתח דלת אורות הערפל ידלקו, שנית אתה תיהיה חייב להשתמש בדיודות כדי שאור הסלון לא יקבל מתח מאור החניה או להפך ,

הוספת מתג כך שאורות הערפל לא ידלקו בכל פעם שאורות החניה דולקים ?

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

בהחלט,יש מיתוג פקודה בדש שמגיע מאור חניה (כתבתי).למעשה אורות ערפל ידלקו רק לאחר הדלקת אורות חניה או ראשיים,ובתנאי שהמתג בפיקוד על ON.

אגב,ברור לי שאם אקח לממסר פיקוד ישיר מהמתח של מנורת הסלון - אורות הערפל ידלקו תמיד במקביל לתאורת הסלון (למשל במקרה שדלת נפתחה,כמו שכתבת)

לכן חשבתי על למשוך "לממסר הערפל" פקודה נוספת מהממסר שאחראי על הדלקת/כיבוי תאורת הסלון בזמן הדריכה והנטרול "בשלט".

בדקתי את העניין כבר,יש שני ממסרים.

1.בפתיחת/סגירת הדלת פיזית,יש ממסר אחד שאחראי על הדלקת תאורת הסלון.(לא מעניין)

2.לנטרול/דריכה בשלט הרכב "בלבד" יש ממסר נוסף (אחר) שאחראי על מיתוג תאורת הסלון,משהוא עם השהייה של דקה.(מעניין מאוד)

ממנו אני מעוניין למשוך פקודה נוספת לממסר הערפל.

הרכב מיצובישי פג'רו 2000.

מה אתה אומר?

• תוכן חדש...