Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להכניס את הוולקן שלי למוסך להמשך יישור קו מקיף שאני עושה (עד היום תוקן מזגן והוחלפו או-רינגים, הוחלפו כריות בולמים, והוחלפו צמיגים)

בעקבות העובדה שזה הרכב הראשון שלי, אין לי היכרות טובה עם הרבה מוסכים. אבא שלי היה מטפל בקסארה שלו ולאחריה האלמרה, אצל בחורצ'יק מאוד נחמד שאף טיפול או תיקון לא נגמר בביקור אחד (טיפול 10K נגמר בהתחממות כי לא חובר צינור נוזל קירור מהרדיאטור, החלפת משולשים לא פתרה בעית חריקות במעבר על פסי האטה, החלפת בולמים הובילה להחלפת כריות, כי הותקנו כריות ברמה נמוכה ופשוט נקרעו תוך יומיים וכו' וכו')

בעקבות אלה ועוד, אני מחפש מוסך שבאמת מבין צרפתיות (ורצוי מאוד גם את אלה החמות) כדי שאני לא אצטרך להסביר "נזה האוטו הזה??" כשאני מבקש חלק כלשהו.

כמו שנאמר בכותרת, רצוי מאוד להכוונות בחיפה, למרות שאם יש מקום מדהים שהתאהבתם בו גם קריות/טירת הכרמל או באיזור גם יכול לבוא בחשון.

תודה רבה

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אני הייתי מטפל ב סיטרואן BX שהייתי לי במוסך גי.טי.אי הוא נמצא לפני צומת קריית אתא לא זוכר את הרחוב המדוייק .

למנהל קוראים מיכאל בחור ממש נחמד שעונה וישמח לעזור 054-4669445 או 048662714,תברר איתו איך בדיוק מגיעים ,בעיקרון זאת הפניה הראשונה שמאלה אחרי חוצות המפרץ לכיוון האזור תעשיה והוא ישר נמצא בצד שמאל .

פורסם

שלום שלום,

גם אני מטפל בצרפתיה שלי אצל מיכאל. ואני גם חושב שהוא בן אדם זהב ונותן מחירים הוגנים בהחלט.

מצד שני, אם אתה מחפש מוסך לאנשי האליטה עם מזגן ומקום ישיבה אז את זה אין.

אם אתה רוצה קבלות ממוחשבות - אין.

זאת ועוד, כל פעם שאני מגיע אליו אני מרגיש שהגעתי למערה של חסמב"ה, אפילו שלט למוסך אין.

בכל מקרה אם אתה נוסע אליו ביום שמש מרח קרם הגנה אחרי חוצות המפרץ פונה שמאלה לכביש אי פי סי עושה סיבוב פרסה ופנה ימינה בכניסה השנייה ליד הפח זבל.

אוהד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...