Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיבור של סאב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, פירקנו אצל חבר שלי את הסאב סרווין 122, ומבפנים החיבורים מחוברים בצורה הזאת, חוט אחד שמחבר את הפלוס והמינוס. ושני חוטים שהולכים ליציאה. אני מתכוון שיש יש 4 חיבורים בסאב על הרמקול. לקחו פלוס אחד ומינוס אחד משני צדדים שונים וחיברו אותם יחד, ואת שני השאר חיברו למגבר. מזה נותן? מוריד התנגדות או משהו כזה?

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

פורסם

כרגע העלתם את ההיתנגדות ל4אוהם.

יש לך בסאב שני סלילים של 2אום אתה יכול לעבוד איתו ב1אום וב4אם

איזה מגבר אתה משתמש?

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

מציע לך להיזהר מאוד בחיבור אחד אוהם

מעטים מאוד המגברים שיודעים לעבוד בעומס כזה

כעיקרון וכהנחת עבודה ראשונית אני באופן אישי הייתי רוכש סאב כזה (די מפלצתי ונחשב מבין הח"ברה הטובים בקרב הסאבים) רק אם הייתה לי יכולת לרכוש לו מגבר תואם שיפיק ממנו את המירב בתצורת עבודה של 1 אוהם

כמו כן חיזוק ושדרוג חוטי החשמל ברכב

דרור

פורסם

אי אפשר לעשות ככה שהסאב ינגן חזק יותר? באסים חזקים יותר?

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

פורסם

זאת אומרת אם אני ארצה להחליף סאב, אני צריך להחליף מגבר?

פורסם

זאת אומרת המגבר הזה טוב לסט קומפונננט, אבל לא בשילוב עם סאב חזק?

• תוכן חדש...