Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הייתי היום באלבר, מכירת OUTLET בפתח תקווה.

באתי עם 2 רכבים בראש, דייהטסו סיריון ויונדאי גטס.

כל הסיריון שהיו להם נמכרו ומה שכן היה הוא עם קילומטראז' נמוך יותר והמחיר גבוה יותר.

חיפשתי את הרכב הזול ביותר אצלהם, מצאתי ביחד עם הסוכן יונדאי גטס, שנת 2007, עבר כמעט 150 אלף ק"מ.

הוא עשה לי אותו ב- 36 אחוז הנחה - יוצא 39 אלף ש"ח.

לדעתי המחיר טוב, אבל אני מאוד מתוסכל מבחינת האמינות של הרכב.

לא אכפת לי מצריכת הדלק, חברת אלבר נותנים לי שנה או 10,000 אחריות על הגיר והמנוע.

אני רק מתוסכל מבחינת אמינות, כמעט כל האנשים שאני שואל אומרים שהוא אוטו לא טוב ולא אמין.

אומרים שאחרי שנה שיעבור לי אחריות יתחילו להגיע הבעיות עם המנוע, כי הוא עבר 150 אלף ק"מ.

אני יכול לנשום לרווחה ולגלות שזה לא נכון או שהטיעונים נכונים וכדאי לי לבטל את הרכישה?

דבר נכון שהסוכן אמר הוא שחברות הליסינג לא היו קונות את הגטס אם הוא היה עושה בעיות.

מה אתם אומרים? יהיו בעיות עם הרכב? מישהו עם ניסיון אישי?

תודה רבה,

רועי.

פורסם

באופן כללי, אחד היתרונות המרכזיים של הגטס היא הפשטות שלה. אין שם מנוע קטן ומוגדש או תיבת הילוכים כפולת מצמדים. הכל פשוט-פשוט-פשוט ועד כה הגטס הוכיחה את עצמה כאמינה יחסית. כמובן שיש בלאי ויש "בעיות" שנובעות מהגיל, אבל אי אפשר לקבוע חד משמעית שהרכב יתחיל "לעשות בעיות" בדיוק שיחצה את קו ה150K קילומטרים. הרבה תלוי באופי הטיפול והנסיעות שעבר הרכב. גטס שבילתה את רוב ימיה בנסיעות עירוניות פקוקות תיהיה בלויה יותר מגטס שעשתה המון קילומטרים בנסיעות בין-עירוניות רגועות.

אבל נניח לרגע שהיא תתחיל "לעשות לך בעיות" בקרוב. רכשת את הרכב במשהו כמו 10-12K ש"ח מתחת למחירה של גטס אחרת, עם פחות קילומטראז'. מנוע חדש + שיפוץ לתיבת ההילוכים עולים פחות מ10K ש"ח. אז גם אם יהיו לך בעיות עם שתיהן עדיין לא יצאת בהפסד רציני.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יותר כסף מזה איני יכול להוציא.

הפחד שלי הוא שאחרי שיעבור השנה של האחריות יתחילו להיות בעיות.

בעיקרון הרכב אמין? לא אמורות להיות בעיות אם הטיפולים יהיו סדירים ובחומרים וחלקים מקוריים?

ועוד שאלה, איך המזגן שלו?

תודה רבה.

פורסם

אף חבר בפורום לא יוכל לדעת האם היא תעשה בעיות או שלא.

לכן, עדיף שתיקח אותה לבדיקה חיצונית ותבדוק את מצבה, תדע הרבה יותר טוב מאשר שינחשו על דפי הפורום.

קשה לי מאוד להאמין שהגטס הזאתי במהלך חייה הארוכים אינה עברה התעללות קטנה.

מומלץ ואפילו חייב לקחת אותה ולעשות לה בדיקה קפדנית.

פורסם

כמובן שאקח אותו לבדיקה, אני צריך לקבל את הרכב ביום שלישי, אקח אותו לבדיקה לפני שאקח אותו אליי.

ישנו מקום באיזור פתח תקווה עליו אתם ממליצים?

אני שואל לגבי אמינות הגטס בכללי, האם אנשים שנוהגים על גטס 2007 עם מונה גבוה נתקלים בבעיות אמינות?

תודה.

פורסם

בעיקרון הרכב אמין? לא אמורות להיות בעיות אם הטיפולים יהיו סדירים ובחומרים וחלקים מקוריים?

ועוד שאלה, איך המזגן שלו?

בעיקרון הרכב אמין.

לא אמורות להיות בעיות אם הטיפולים היו סדירים.

המזגן סביר, נסבל. לא מקפיא אבל מקרר בסדר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם יש משהו מצויין ברכב הזה- זה האמינות שלו. מניסיון עם רכב מאותו שנתון שהיה לי במשך שנה וננהג ללא רחמים, כ 4000 ק"מ בחודש. (כפי שבטח הבנת, הוא היה רכב ליסינג).

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

רכב אמין מאוד.

אם יש ספר טיפולים מסודר והמחיר מתאים, אז למה לא.

אני חושב שאפשר להוריד עוד קצת מהמחיר - ראיתי שהן נמכרות בסביבות 45K לרכבי השכרה עם 90-100K, אתה מוסיף פה עוד די הרבה ק"מ ומקבל רק 6 אלף ש"ח הנחה. כדאי שתבדוק אם אפשר להוריד עוד אלפייה או שתיים.

• תוכן חדש...