Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מחפש מכונית משפחתית אמינה ומרווחת לזוג+3 בתקציב של 70-80K. שנתון 07/08

כרגע יש לי מיצובישי L300 שנת 94 וכבר התרגלנו למרווח הגדול שלה מאחורה ועכשיו כשאני קורא על רכבים כמו מאזדה3 שהיא צפופה ל-3 מאחורה זה מרתיע.

 

הצפי הוא כ20 אלף ק"מ בשנה, נסיעה יומיומית לעבודה ונסיעה ארוכה פעם בשבוע, ושתחזיק עוד 5 שנים לפחות. עם אינספור הפעמים שהמיצובישי ראתה מוסך אני צריך משהו אמין.

אמינה+מרווחת וכמובן אם היא תהיה גם מהנה לנהיגה ולא טנק אז זה יתרון. :wink:

 

תודה על העזרה!

פורסם

סקודה אוקטביה, פורד פוקוס או קורולה רובוטית, לפוקוס יתרון בבטיחות (הטויוטה די דלה באבזור בטיחותי) ואיבזור, לטויטה באמינות ,שמירת הערך ומנוע מאוד חזק וחסכוני לסגמנט, אפשר גם מגאן 2 או סניק אבל מוניטין האמינות שלהן לא משהו.

×
×
  • תוכן חדש...