Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כן - אבל 500 ש"ח לשמן גיר ועוד כמה מאות לדיסקיות ועוד כמה מאות לסנדלים של התופים ועוד כהנה וכהנה והסכום מצטבר, ואם נביא בחשבון שמדובר ברכב שעכור הכולל קטן מדובר באחוז נכבד מהתקציב.

שמן גיר - נכנס בדרך כלל כשני ליטר = אולי 200 ש"ח. עבודה - עוד 100 ש"ח. וזו הגזמה פראית.

רפידות בלמים = עוד 200 ש"ח, ועוד 100 לעבודה, שוב, בהגזמה פראית...

טיפול של שמן + פילטר שמן + פלאגים = נניח עוד 400... אתה יודע מה - 500 ש"ח, בהגזמה פראית ?

הגעת פה בערך לסכום של 1,000 ש"ח, כשהתקציב הכולל הוא 30 אלף ש"ח לקניית הרכב.

תשמע, בחשבון אני לא מומחה, אני מודה בזה, אבל 1,000 ש"ח מתוך 30,000 ש"ח זה עדיין לא "אחוז נכבד מהתקציב"... :roll:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קונדסון, בדקתי כמה חשבוניות ישנות. העלויות של חלק מהטיפולים בערך כפולות ממה שציינת, ומדובר במחירים של לפני 3-4 שנים (החשבוניות האחרונות לא נמצאות בידי).

ההתיחסות שלי היא למצב שבו טיפולים "נדחו" והצטבר צבר גדול של פעולות דרושות, לא על דברים קטנים שנכנסים למסגרת"יישור קו" אלא לטיפולים גדולים כגון החלפת רצועת תזמון, או בולמי זעזועים, או רכיבי מערכת הקירור וכד' - טיפולים שעלותם נמדדת באלפי שקלים, ושאי ביצועם בזמן אינו מחייב פסילת רכב, אבל מחייב הורדת מחיר כלשהי (אפילו אם לא מלאה, סוף סוף הם נעשים עבור הקונה ולא עבור המוכר).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

איחלתי לחייל "בהצלחה" בהמשך תפקידו.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
צריך לבדוק איזה יונדאי גטס נכנסת לך בתקציב כי היא ככל הנראה הפתרון הכי טוב עבורך.

גטס אוטומאטית מתחת ל 2007 בולעת דלק ביחס לגודל\מנוע שלה ולמתחרות... לא להתקרב. לא מכיר את הידנית אבל בכלל בגלל שאת נוסעת הרבה בדרכים בינעירוניות מרומזרות (אני מניח באזור המרכז) אוטומטית קטנה היא פתרון יותר אידאלי בשבילך לדעתי.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
גטס אוטומאטית מתחת ל 2007 בולעת דלק ביחס לגודל\מנוע שלה ולמתחרות... לא להתקרב. לא מכיר את הידנית אבל בכלל בגלל שאת נוסעת הרבה בדרכים בינעירוניות מרומזרות (אני מניח באזור המרכז) אוטומטית קטנה היא פתרון יותר אידאלי בשבילך לדעתי.

שקלתי לעבור לאוטומטית אבל זה לא משתלם לי מבחינת עלויות והפרשים,

ואני לא נוסעת בדרכים כל כך פקוקות או עמוסות, ואני ממילא רגילה לידנית.

השאלה אם מישהו יודע נתונים על הגטס הידנית? כמה שונה צריכת הדלק שלה מהאוטומטית ?

פורסם

השאלה אם מישהו יודע נתונים על הגטס הידנית? כמה שונה צריכת הדלק שלה מהאוטומטית ?

מה זה משנה?

אני עוקב אחרי השרשור מאז שנרשמתי, כי המצב שלי דומה לשלך, ואת כבר פתחת שרשור אז לא היה לי מה לפרסם עוד אחד זהה רק בשביל האגו.

כל עמוד, את שואלת איזו שאלה שמביאה 10 תגובות שלא מתייחסות לנושא של השרשור בכלל.

אז הנה התשובה:

גטס אוטו על הפנים לשמור מרחק, חסכוני מאוד אבל שותה דלק, בדגם האוטומטי הקלאץ' מחליק כבר עדיף לאדה, כל שקל שאת שמה על תיקון גיר מפרנס את המוסכים באפגניסטן ושיהיה לך לבריאות עם האירופאי שלך.

איך שאת כותבת, אין תגובה אחת שלך שלא תפתח 4 חזיתות. לא מפריע לך בכלל? לא רוצה להתקדם כבר?

אני מאמין שהרוב המוחלט של מי שנכנס לשרשור, רצה באמת לתרום לך, אבל גויס למלחמת אסיה-אירופה וכעת נעדר בקרב.

יש פה אנשים עם ניסיון, שיכולים לתת את הסיפור האישי שלהם עם הדגמים שבחרת, זה הזהב פה.

צמצמי ל3 דגמים מאותה יבשת. יהיו לך מספיק הבדלים בין כל רכב שתמצאי בלוחות, במיוחד שעברו כ"כ הרבה שנים\בעלים\קילומטרים.

נראה לי שאם בעמוד שני היית מחליטה נגיד, ספייס-C3-206 אז היו לך עכשיו 4 עמודים של חוות דעת שאפשר לעשות מהם קצת סדר בראש! וואלה זה מה שקיויתי לראות פה, כי כבר ידעתי מהבית שיש יפנים ויש אירופאים ולא יעזור כלום.

לא מתאים לך? סבבה, תמשיכי עוד 6 עמודים לזגזג פג'ו-יונדאי-סיטרואן-גמל-ריקשה.

לי אין מה להגיד יותר בכל מקרה, אבל אם מישהו יתחיל ללכלך על הגיר של הריקשה, אני מביא 3 פועלים זרים שיכתבו פה בסינית, יצא אותו דבר בתכל'ס.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.

• תוכן חדש...