Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בלילה אני וחבריי יוצאים לבילוי באזור תלפיות בירושלים.

היינו באזור שהיה די הומה באנשים וכמו כן גם במשטרה.

עוד לפני שמצאנו מקום חניה, ראינו שיש שוטרים שאוכפים את החוק החדש של האלכוהול, פשוט לוקחים לכל מי שיש שתיה מחוץ למועדון.

בכל מקרה, אחרי שאני וחבריי מצאנו מקום חניה בצמוד למדרכה, הגיעה ניידת לאחר איזה 5 דק'.

הניידת עצרה במקביל אלינו וכביכול חסמה את היציאה שלנו מהחניה שמא נברח כי יש בידינו אלכוהול ברכב.

אחרי שהניידת עצרה, יצאו ממנה שני שוטרים, המצחיק הוא, שהם היו כל כך בטוחים בעצמם שהם עצרו את הניידת, כיבו את המנוע ואף הפעילו את האזעקה.

לאחר ששני השוטרים יצאו מהניידת, הם ניגשו אלינו בתקיפות מיותרת לחלוטין ושאלו אותנו אם יש לנו אלכוהול. כמובן שאנחנו לא ילדים קטנים ששותים בחוץ, הם קיבלו תשובה שלילית וחזרו לניידת. רגע דבילי ומיותר.

מילא אני משלם מיסים, ואוכפים את החוק החדש הזה, אבל למה לבזבז כסף על ההנעה של האוטו בגלל שאתה הולך לבדוק אוטו שאולי יש בו אלכוהול ולכבות את הרכב ובו בזמן לחסום נתיב נסיעה שלם?

בקיצור, מוזר.. ומצחיק! :-D

Polo 2012

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איזה חוק חדש?!

החוק החדש אוסר על פיצוציות למכור אחרי השעה 23:00

אני לא מכיר חוק נגד שתיית אלכוהול בסביבת רכב ממונע :)

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

זה מה שמטריד אותך? הדלק של ההנעה? אז כדאי שתפסיק לדאוג, כי יש הוצאות במשטרה הרבה יותר כבדות מאשר דלק של הנעה.

אני מברך את החוק לשפיכת האלכוהול. זה מוסיף כוח למשטרה ואכן רואים את זה הלכה למעשה בשטח. אני מקווה שעם הזמן, הנוער הבעייתי באמת יבין שלא כדאי לו לצאת לאויר העולם עם אלכוהול.

Xbox12341

פורסם

יש חוק חדש שאוסר להסתובב עם משקה אלכוהולי לאחר השעה 11 בלילה.

ואני צוחק שאני אומר בקשר לדלק, פשוט הפעולות ששני השוטרים האלה עשו הצחיקה אותי.. בשביל מה לכבות את הרכב?!

Polo 2012

פורסם

אני ממש לא מאוהדי השוטרים אבל אם יש משהו שאני בעדו זה חוק איסור מכירת האלכוהול.

הגיע הזמן לנקוט בצעדים דרסטים נגד החולירות שרוצחים ואונסים בגלל האלכוהול המסריח הזה.

כל יום שומעים על מקרה בחדשות על אחד שנרצח על לא עוול בכפיו בירושלים.

על אחר שקיבל מכות רצח וגופתו הושלכה לים.

זה מה שהפריע לך, ששוטר חסם נתיב בשביל אולי למנוע מבני נוער להשתכר ואחר כך אולי ינהגו גם שיכורים ואולי יעשו מעשים גרועים יותר.

מברך על החלטת השוטרים בסיפור שלך. שיתעסקו בזה ולא בנו.

נ.ב

הם גם ממשיכים במלאכת המשופרות, ניסינו להיכנס למסלול באשדוד היום, אבל חסמו מחדש את הגישות עם הרים של חול, כל הכבוד על הבולדוזרים שהם ארגנו לעצמם.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אני אספר לך סוד..

בכל מועדון מוכרים היום אלכוהול, אז התאונות עדיין יכולות לקרות וגם מקרי האונס, ככה שלהפחית את הזנק הם יפחיתו וגם אני בעד החוק הזה.

ולחסום נתיב במקום הומה אדם זה לא נורמלי ולא רציני, ואם אתה היית ברכב מאחורי הניידת אני משער לעצמי שהיית עצבני קצת..

Polo 2012

פורסם

מצד שני - מה עם החברה הלא בעייתיים שרוצים לקנות איזה בירה הבייתה בערב?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
יש חוק חדש שאוסר להסתובב עם משקה אלכוהולי לאחר השעה 11 בלילה.

ואני צוחק שאני אומר בקשר לדלק, פשוט הפעולות ששני השוטרים האלה עשו הצחיקה אותי.. בשביל מה לכבות את הרכב?!

בשביל מה לכבות את הרכב? חשבת על זה ששני השוטרים יצאו מהניידת ואין אף אחד בניידת, אז אולי הם כיבו את הניידת בשביל שלא יגנבו להם אותה? חשבת על זה? ישר להגיד שהשוטרים דפוקים וזה.

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

פשוט דואגים למלאי מבעוד מועד שיהיה במקרר.

וגוזל אני לא מבינה עדין מה משעשע בכיבוי של הניידת.

בכל מקרה משמח לראות שיש אכיפה ונוכחות משטרה במקומות בילוי עם נטיה לבעיות., אולי זה יעצור את השיכור שיחליט להניף מברג ולנסות לדקור מאבטח או אדם שהגיע לבלות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אפשר לצחוק על איוולות השוטרים כמה שרוצים, אבל אני סמוך ובטוח שהם יידעו להבדיל בין חבר'ה טובים שרוצים רק בירה לבין אותם הבעייתים שגם אני וגם אתה ללא כל בעיה נזהה.

אל תדאג, אני לא זקן בן 90 שאתה צריך לגלות לי מה הולך במועדונים, זה בסדר גם אני מעודכן מעט.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

המטרה של החוק היא בעיקר לצמצם את מקרי אלימות הרחוב. לשוטר יש שיקול דעת. אם הוא יפגוש באנשים בגירים שישכנעו אותו בהתנהגותם שהם לא מהווים הפרעה לסדר הציבורי גם לאחר שתיית האלכוהול, כמובן שהשוטר לא ישפוך להם את התכולה.

לגבי השעות, מדובר בשעה 21:00 עד 06:00, ולא 23:00, אבל במקרים מסויימים, החוק מאפשר לשוטר לשפוך גם ביום. פירוט בגוגל.

Xbox12341

פורסם
הם היו מטר מהניידת.

אדם פלילי גם במרחק של מטר יכנס לרכב מונע ישלב להילוך יתן גז וישאיר אותך מאחור לאכל את האבק.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...