Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לנו אקסנט 2002

עכשיו אני מתלבט אם לקנות רמקולים אחוריים לאוטו.

קניתי לפני חודש רדיו דיסק כזה

http://www.cadence4u.co.il/Details.aspx?prodId=322

השאלה שלי היא אם אני קונה רמקולים אחוריים במחיר של 200-300 שקל אז יהיה שיפור משמעותי בעוצמה ובאיכות?(אני לא קונה מגבר בקרוב)

תפרטו קצת כי אני באמת מתלבט כי אני לא יודע אם זה שווה את ההשקעה

ב.אם אני קונה אז כדאי לנתק את הרמקולים בדלתות נכון?

ג.כמה עולה עבודה להחליף את הרמקולים האחוריים+לנתק את הרמקולים בדלתות(אם צריך)?

ד.אם באמת שווה לקנות רמקולים אחוריים,אז תמליצו לי על דגם טוב בבקשה

תודה רבה רבה רבה

פורסם

א. שיפור משמעותי בעוצמה ובאיכות לא יהיה, אלא אם כן הרמקולים שיש לך עכשיו ממש גרועים.

וזה רק במידה ותחליף לרמקולים איכותיים שעולים לפחות 200 שקל...

ועדיין לא בטוח שיהיה שיפור גדול כי המערכת שלך היא משהו סיני לא ידוע, אם אתה עכשיו ממש לא מרוצה מהסאונד אז גם רמקולים מצויינים לא יעזרו.

ב. אם הרמקולים בדלתות ממש חלשים אז כן תנתק כי אם תגביר את הווליום וישמעו טוב מאחורה מקדימה הם יכולים להשרף בגלל שהם חלשים. אבל אם תנתק את הקדמיים זה לא שהרדיו יספק יותר עוצמה לרמקולים האחוריים.

ג. אתה יכול לעשות את זה לבד זה ממש פשוט. כמה ברגים ולנתק ולחבר מחדש את החוטים.

ד. מה הגודל של הרמקולים שיש לך מאחורה?

• תוכן חדש...