Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום הרכב שלי הוא סיאט איביזה 2002 כמה יעלה לי להחליף מצבר ואלטרנטור

ואם כבר על איזה גודל של מצבר אתם ממליצים?

תודנ מראש

פורסם

ברוך הבא אל הפורום. אנא קרא את הכללים וההנחיות לכתיבה בפורום הטכני. קישור נמצא בחתימתי בתחתית תגובתי זו.

ועוד, כדאי שתציין מדוע אתה חושב ו/או רוצה להחליף גם מצבר וגם אלטרנטור.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
שלום הרכב שלי הוא סיאט איביזה 2002 כמה יעלה לי להחליף מצבר ואלטרנטור

ואם כבר על איזה גודל של מצבר אתם ממליצים?

תודנ מראש

עלות אלטרנטור משופץ נעה בסביבות 600-500 ש"ח ( ללא עבודה / אחריות לשיפוץ 3 חודשים ).

מצבר 450 ש"ח ( זה המחיר הכי טוב שאני מכיר למצבר איכותי וולטא מבית N.M.O בבית עריף ), גודל המצבר

ע"פ ההמלצה של היצרן.

אצל מוכרי המצברים קיימת טבלה מסודרת עם גדלים, אמפרא'ז, כיוון הקטבים וכד'.

פורסם

תודה על התגובה המהירה

אתמול נגמר לי המצבר באמצע נסיעה מכיוון שזה היה יום שישי לא יכולתי לטפל באוטו ורציתי לקבל סדר גודל של התשלום לתיקון

שאלתי גם לגבי אלטרנטור מכיוון שטעינת המצבר מהכבלים לא הספיקה כדי להחזיר את האוטו הבייתה וכל עצירה ברמזור האוטו היה מתכבה שוב וחבר שעזר לי בחילוץ ציין שכנראה גם האלטרנטור נפגע

פורסם

אם המצבר נפרק בגלל אלטרנטור שאינו טוען, אז בהרבה מקרים ניתן רק לטעון את המצבר ואם מצבו היה טוב קודם אז הוא יחזור לחיים פעילים (חשמלית, לא מינית :wink:).

במקרה כזה רק החלפת האלטרנטור או תיקון מע' הטעינה (חוט מנותק וכו') יספיקו בנוסף לטעינה איטית של המצבר אצל חשמלאי רכב.

בברכה - רפי לין

• תוכן חדש...