Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנראה הלך לי המנוע בטויוטה הייאס. התחמם ורתח ונכבה מעצמו. אחרי הטראומה הזו הוא כבר לא מניע. חיברתי כבלים, והסטרטר בקושי מצליח לסובב את המנוע.

יש לי שני הצעות מחיר. אזולאי מת"א (גולומב) או נאור מ"בית נקופה". מכירים מישהוא מהם?

תודה לכל העונים. אני צריך כעת תשובה. הגרר מחכה להוראה ממני לאן ליסוע.

פורסם

לא רוצה להיות נודניק, אבל אני צריך דחוף לדעת מה אני עושה.

להעדיף את אזולאי או את נאור?

תודה, וסליחה על ההקפצה.

(תודה למנהלים שהעבירו את האשכול לכאן. מרוב לחץ לא שמתי לב היכן אני מפרסם את השאלה. תודה).

פורסם

שווה לך לבדוק אולי אפשר לשפץ את המנוע.

בכל מקרה החיפזון מהשטן...

בברכה ירון

אני תמיד אומר שיש דבר אחד שמפריד ביני לבין גאונות: וזה אני:shock2:

פורסם

לפני חצי שנה החלפתי מנוע לביואיק בנאור, בינתיים (טפו טפו טפו), הכל בסדר

יש כאן מישהו בפורום שעשה אצלו 12 מנועים והגעתי בהמלצתו

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

תודה לכולם. מבחינתי העניין סגור על "נאור". המחיר שהוא הציע ממש מצויין.

בעזרת ה', יהיה בסדר!

פורסם

שלום רב

את נאור אינני מכיר אך את אזולאי כן .ואני מאוד ממליץ על אזולאי .המנועים שלהם מיבוא והם מקצועיים

( אני קונה מאזולאי מנועים כ 15 שנה והם ישרים ונותני אחריות )

בברכה זיסו יוסי - מוסך זיסו

פורסם

זיסו, שלום. העסק סגור. הרכב כבר מונח בחוץ מחכה למחר.

אגב. איזה דברים יכולים לצוץ להם, שהמוסך יאמר לי: "זה לא היה כלול במחיר שדיברנו"?

הגרר היסב את תשומת ליבי ל"שיטה" הזו, ונלחצתי קצת.

תודה למסייעים.

פורסם

שלום רב

כאשר אני מחליף מנוע אני נותן הצעת מחיר הכוללת :

מנוע .משאבת מים .מותחי טימינג . מחזירי שמן ( חובה להחליף את המחזיר האחורי )רצועת טימינג + רצועות אביזרים . מצתים שמן + מסנן .טרמוסטט. נוזל קירור

הדברים שצריך לבדוק לתקינות : נקיון הרדיאטור . מצב צנרת מים . ומצב מחזיר שמן גיר אים מדובר בגיר אוטומט .

כאשר המנוע על הרצפה כול ההחלפות לוקחות זמן זניח .

היכן לבסוף החלטת לבצע את העבודה

בברכה זיסו יוסי - מוסך זיסו

פורסם

שאומרים אני מחליף מנוע - זה לא ניגמר רק מנוע.

יש הרבה אלמנטים ומערכות מסביב למנוע ועליך לקבל פירוט מדוקדק שכל מה שיוחלף ואיך נעשית העבודה, רק אז תוכל לדעת את המחיר המלא.

פורסם
מנוע .משאבת מים .מותחי טימינג . מחזירי שמן ( חובה להחליף את המחזיר האחורי )רצועת טימינג + רצועות אביזרים . מצתים שמן + מסנן .טרמוסטט. נוזל קירור

הדברים שצריך לבדוק לתקינות : נקיון הרדיאטור . מצב צנרת מים . ומצב מחזיר שמן גיר אים מדובר בגיר אוטומט

מחר אמצא דרך בעזרת ה', ואלך אליו עם כל הרשימה הזו.

היכן לבסוף החלטת לבצע את העבודה

אצל "שלמה נאור". הוא אמר לי שיש לו מנוע שעשה כ50 אלף. מנוע שהוא עצמו ראה וקנה ביפן. כמו שראית, לאחר כל הבירורים, החלטתי ללכת אליו. אני מתפלל לה' ומקוה, שנעשה יחד עם המנוע, שנים רבות וטובות.

תודה לך זיסו. אתה נשמע איש טוב.

פורסם

שלום רב

מנסיוני אין אפשרות לדעת כמה קמ יש למנוע .אם המנוע מיפן אני מאמין שהוא טוב

כאשר קונים מנועים בחו"ל המנועים מסודרים על המדפים ( לא מחכים לך שתראה את הרכב ואז מפרקים )

היבואני אוהבים להמציא מספר ק"מ .שלקוח שואל אותי לגבי הק"מ אני תמיד עונה בין 100 k ל 300k

זה שהמנוע נראה מפנים חדש זה בזכות השמן הסנטטי . נוזל קירור איכותי . צורת הנסיעה

בברכה ובהצלחה

זיסו יוסי -מוסך זיסו

פורסם

מצטער שראיתי רק עכשיו את השרשור .

אני אכלתי אותה בגדול אצל נאור הביא לי מנוע דופק ואמר שעשה 50K ק"מ מה שכן הוא החליף לי מנוע אבל העלויות היו עליי.

לעניין מנועי יבוא צריך לבדוק טוב טוב את מעברי המים אם ניקיים לפתוח מכסה שסתומים לבדוק בוצה מכיוון שהמנוע עמד כמה שנים בכלל מנוע מיבוא עושה יותר ק"מ באירופה מאשר בישראל .

רצוי שתדע אם המנוע דפוק מי סופג עוד פירוק והרכבה 3 חודשי אחריות אינם מספיקים בכדי ללמוד על המנוע.

ולעניין החשוב ביותר לצערי הזול הוא יקר ביותר.

פורסם

כמו שנאמר: "כבדהו וחשדהו".

אני למדתי בחיים שבנקודת הפתיחה - אל תאמין לאף אחד, ורק לאחר הוכחות חותכות - תאמין.

אין מה לעשות, כמות האנשים הישרים שמסביבנו היא מועטה ובשביל כסף כל אחד יספר לך סיפורים.

בכל מקרה, אל תהיה פזיז בחיים ותשקול כל דבר וככל שתקבל החלטות לאורך זמן רב יותר כך ההחלטות שלך יהיו טובות יותר.

מהירות היא מהשטן, אני גם נופל לעיתים רחוקות אבל מיד מסיק את המסקנות ובודק במה יכולתי למנוע את הנפילה וככל שיעבור הזמן אתה תלמד לקבל החלטות טוב יותר.

תסתכל עם המקרה כאל שיעור למקרה הבא.

• תוכן חדש...