Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרכבת פלגים NGK PFR6Q לאון FR 05

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קיבלתי את הפלגים מארה"ב ואני מעוניין להרכיב אותם אבל זה נראה לי מסובך, האם יש איזה מדריך באינטרנט שמפרט איך מרכיבים את הפלגים וכמובן מסירים את הישנים?

אם אני אחליט לתת לממוסך או למישהו אחר להתקין אותם ייקחו לי כסף על זה?

תודה לעוזרים!

פורסם

זה לא מסובך בתנאי שיש לך כלי לפתיחת פלגים .

אם אין לך - או שתקנה או שתלך תבקש ליחליפו לך. אם המוסך ממש שוחט הוא יקח ממך 50 שח . (זה בדיוק 5 דקות עבודה).

פורסם

50 ש"ח על עבודה זה לא נורא, אודה לך אם תמליץ לי על מוסך כזה.

לא סתם שאלתי אם ייקחו לי כסף על ההתקנה (הכוונה הייתה בסביבות ה150 ש"ח עבודה) כי למוסכים בארץ יש "נטייה" לגרזן אותך על כל פיפס, לכן אם הפלגים עלו לי 60$ ועל עבודה יייקחו לי 100-150 ש"ח לא עשיתי פה כלום,לכן שאלתי.

איך נראה הכלי לפתיחת הפלגים?

פורסם
הכלי הזה מיוחד לפלגים של NGK או שזה לכל פלג, כי נראה לי שיש לי את הכלי הזה.

נראה לי סטנדרטים לכל הרכבים

לא יצא לי לראות פלאגים שונים והיו לי לא מעט רכבים ועדיין יש תחת חסותי (להורים, לאחים, לאישה ולי...)

Golf 2008 MK5

פורסם

האם מישהו מכיר מוסך באיזור המרכז-השרון שיוכל להחליף את הפלגים ולא ייקח 150 ש"ח על שעת עבודה?

אם לא, יש אולי איזה מדריך מצולם או משהו כזה שאני אוכל להיעזר בו לפני שאני אתחיל להתעסק בזה?

הבנתי שצריך לנתק את הקונקטור ולהוציא את הקוייל ולוודא מרווח גאפ, איך אני עושה את זה?

פורסם

לא חייב כלי מיוחד לפלאגים כי אין משהו מיוחד בהרכבת הפלאגים למנוע הזה.

מספיק ראצט עם מאריך + בוקסה 19 צרה

אם אין לך מושג עדיף שתיגש למוסך לביצוע ההחלפה, אגב למה רק פלאגים ולא טיפול גדול?

פורסם

הרכב עשה טיפול 60,000 וכרגע אני נוסע על פלאגים תחליפיים.

אם אני אמצא מוסך שלא ייקח איזה 150 ש"ח לפי שעת עבודה אז אני אעשה את זה

• תוכן חדש...