Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באיזו מהירות מתבצעת העצירה הזו? והאם הוא עוצר ישר או שאתה מרגיש שהוא מוריד הילוך לראשון כשהטורים לא מתאימים?

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סלח לי, אבל אני לא יודע על מה אתה מדבר. מרגישים את המעבר בין ראשון לשני, נכון, אבל אין אצלי לא קפיצות ולא תקיעות ולא ברקסים. יש כמו תחושה של רגל על חצי קלאצ' נניח, שמרגישים את שילוב ההילוך\ בנסיע איטית במיוחד.

ואם אתה אוהב לנסוע "חזק", מה אתה בכלל עושה על D? תעביר ל- S או ידני (אם יש לך פלאפים מאחורי ההגה בכלל טוב, אני לא יודע על איזה רכב מדובר).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הייתה לי באופן זמני(חודש) גולף 1.6 DSG7 2010 ועכשיו הGTI 2010 שלי עם הDSG6. (כבר חודשיים)

אקדים ואומר שאני גם אוהב לנהוג אגרסיבי.

לומר את האמת, עוד לא קרה לי שהגיר התבלבל ובתור אחד שאוהב לבדוק דברים לעומק שיגעתי אותו די הרבה בשביל ללמוד את היכולות והוא עמד בכל המבחנים.

בנסיעה עם אנשים ברכב או באיזור עירוני צפוף אני בדרך כלל על D בשביל נסיעה רגועה וחלקה וכאשר אני לבד אני משתמש בפדלים מאחוריי ההגה. (להעביר בGTI מראשון לשני באופן ידני בתוך תנועה נדרשת תגובה מהירה אחרת אתה רץ קדימה מהר)

אגב, התחושה היא שההילוך "נכנס" יותר מהר כאשר אתה עם הרגל על הגז, אם זה הילוך אחד למטה או למעלה.

ההעברה אצלי מראשון לשני היא חלקה מאוד ומהירה מאוד (אפילו מדי שזה מפחיד) לא משנה אם אתה בנסיעה רגועה או בנסיעה חזקה ולומר את האמת גם לא זכורה לי בעיה כזאת בDSG7, ככה שהייתי ניגש לבדוק את העניין הזה במוסך ואפילו מול DSG7 ברכב עם מנוע דומה.

אני לא מבין מה הבעיה שהרכב בוחר הילוך גבוה בD, נראה לי שזה יותר פסיכולוגי אצל אנשים מאשר בעיה,

לא הייתה לי בעיה של כוח זמין לא ב1.6 ואין בעיה ב2.0T.

שים לב שיש לזכור שהרכב בהילוכים נמוכים בפקקים מתנהג יותר כידני מאשר כאוטומט ויש לנהוג בהתאם בדיוק כמו שהיית נוהג בגיר ידני.

דווקא הדבר היחידי שמרגיז אותי בDSG הוא שכאשר אני בפנייה בראשון ויש להחליף הילוך בתוך הפנייה לשני אז אני צריך להשתמש בסטיק כי הפדלים נמצאים על ההגה והוא כבר מסובב, אני מקווה שבעתיד הם יחכימו לעשות את הפדלים סטטיים ולא על ההגה עצמו.

פורסם

DSG7 בסיאט איביזה החדשה עם מנוע 1600, לגיר אין מושג מה קורה בהתחלת נסיעה.

הילוכים 1-2 מבולבלים לחלוטין או משתלבים בדיליי עצבני אפילו שרגל ימין לחצה כבר מזמן על הגז.

הדבר הורגש בשתי איביזיות חדשות לחלוטין של שני אנשים בחברה בה אני עובד.

אני חייב לציין שאחרי שעוברים את המכשלה הזאת גיר כבר נותן ביצועים חביבים מאד.

[CENTER] [/CENTER]

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

כבעל רכב עם תיבה dsg הפתרון למה שאתה מתאר זו פעולה פשוטה בזמן האצה הרפייה קלה מדבשת הגז בין הילוך ראשון לשני .אז אפשר לקבל תאוצה עוצמתית וחלקה.אם תלחץ ללא רגישות בהתחלה אכן תקבל גלגל מסתובב במקום ותופיע הודעה מבקרת האחיזה.

לטעמי זו תיבה נפלאה חלקה ושקטה שאינה ניתנת להשוואה לכל תיבת הילוכים סטנדרתית מוכרת.:-o

פורסם

11600 ק"מ עם DSG7 ואין שום בעיה ו/או בילבול מצד התיבה, התיבה לטעמי לפחות מתנהגת טוב מאוד.

חשוב להבין את אופן הפעולה של הגיר ועל בסיס זה לתפעל אותו.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

אני למד מהשרשור שלמרות ההבטחה לגיר הרובוטי הכי טוב בעולם, בגלל טכנולוגית המצמד הכפול ובלה בלה בלה, מגיעים לזה שצריך ללמוד את התנהגות התיבה כדי להנות ממנה.

בדיוק את אותו הדבר שמענו מבעלי טויוטה קורולה 2008, רגע לפני שהפנימו את העובדה שנפלו על מוצר ח#א.

פורסם

דניאל, ידוע שבמנועים הקטנים - DSG עובד בצורה פחות נעימה. בניגוד לתיבה של טויוטה אשר לא נעימה באופן תמידי ובלי כל תלות למנוע.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

ואללה - זה באמת משפר את ההרגשה לאלו שמתמודדים עם "תופעת" הגיר הרובוטי... אולי אפשר להוסיף משקל תמידי לרכב כדי לשפר את התנהגות התיבה? (בדיוק מה שעושים בעלי הפיק-אפ שרוצים לשפר את התנהגות הרכב כאשר הוא אינו עמוס...).

פורסם

דניאל, לא אמרתי שזה אמור לעודד את בעלי הרכבים - זאת עובדה בשטח. זה הכל.

אנחנו העדפנו לקחת ידני מאשר DSG (למרות שיש כרגע בעיה בריאותית כל שהיא לאימי) ורק מהסיבה שה-DSG עובד בצורה מעט מעיקה ב-1.2TSI.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אתה תמיד מוזמן להתפנק בתיבה אוטומטית איכותית כמיטב המסורת האמריקאית.

הקונספט של התיבה הזו טוב מאוד הביצוע ואופן התפקוד לדעתי טובים מאוד,

דרך אגב הרכב לא שלי ואני לא מלטף אותו מהבוקר עד הערב ולא היתה לי בעיה לומר שאני מאוכזב מהתפקוד אם זה היה המצב.

אני כן מהרהר בצריכת שמן מנוע גבוהה מהמנוע, 1.8 TSI.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

אם כך VAG נפלו בדיוק איפה שטויוטה. התקינו מוצר לא בשל/מתאים על רכב ואח"כ מצפים מהלקוח, שרכש בסופו של דבר רכב אוטומטי, "שילמד" את התנהגות הרכב כדי באמת להנות ממנו.

הלקוחות של VAG נופלים בדיוק איפה שהלקוחות של טויוטה נפלו, רק שההתפקחות איטית יותר כנראה.

אין חדש תחת השמש.

פורסם

danniel, אני מצטער אך אני לא מבין מאיפה ההשוואה הגרועה לקורולה והשטויות שנאמרו, עוד יחשבו שזה נכון.

נהגתי על 1.6 DSG7 הגיר היה חלק מאוד בצורה מדהימה ביחס לכל גיר ידני שלא לומר אוטומטי אחר לסוגיו.

הגיר שיפר את הביצועים של הרכב בצורה שאנשים לא האמינו שיש ברכב מנוע 1.6.

וגם עכשיו בGTI הDSG6 עובד פשוט מעולה.

יצא לי לנהוג בקורולה הרובוטית ובקורסה רובוטית בזמנו, על הפנים וההשוואה אפילו מעליבה.

אף אחד לא חי בהכחשה, אני מציע לך לעשות נסיעת מבחן לפני שאתה יוצא בפוסטים כאלה.

• תוכן חדש...