Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, הבובה נקנתה לפני 5 ימים והגיע הזמן לטיפול הגדול.

קצת פרטים על הרכב : 2 דלתות, מנוע 1400 סמ"ק 16v ידני יבוא אישי האם זה דגם המנוע של הפולו משנת 2000?

ואם כן כמה כ"ס יש במנוע? - לא רשום ברישיון הרכב - רשום רק )AKQ(.

ברכב ישנן 4 כריות אוויר - הגה, תא מסמכים ובשני הכיסאות הקידמיים ממש בצד של הכסא למעלה.

הרכב הגיע עם sunroof מהחברה.

עכשיו הטיפול שאני הולך לבצע כולל :

טיימינג שבוצע בפעם האחרונה לפני יותר מ 80K, משאבת מים, ועוד דברים שהמוסך יראה לנכון להחליף כשיחליף

את הטיימינג - תגידו לי אתם מה עוד יכול לעלות שם.

טיפול 10K שכולל החלפת שמנים, פילטרים, וכו'.

ניקוי מים ברדיאטור, פשוט המים שם כבר לא בצבע אדום אלא אדום עם עירבוב של ירוק שזה דיי הפחיד אותי כשגיליתי.

בדיקת תקינות של תושבות גיר ומנוע. במידה וצריך להחליף - יוחלף, אני לא משחק בדברים האלה.

ועוד המון דברים קטנים שלא עולים לי כרגע אני מאמין שאתם תעלו דברים בתגובות שאני אזכר בהם.

בעיקרון הטיפול הזה הוא בעצם יישור קו לתקופה הקרובה.

המטרה שלי היא לשמוע עלויות של החלקים בלבד, כמובן הערכה של מחיר.

תודה ויום מצוין :)

The difference between a man and a boy is the price of the toy.

פורסם

שלום

אם אתה מאיזור המרכז, הכי פשוט הוא להיכנס למוסך רון, שנמצא ברחוב המסגר. הוא חבר בפורום ותוכל להתייעץ עימו ולעשות אצלו את היישור קו לרכב, בלי להמתין לתשובות על עלויות כאלה ואחרות. בוסך מורשה יגבו ממך כסף רב, ואתה לא תוכל , לדעתי, לעשות הכל בבת אחת. אם תפנה לרון אני מאמין שהוא יוכל לעשות לך מחיר נוח והוגן.

פורסם

אני לא חושה שאני אעמוד בהוצאה שאפילו רון יציע לי...

אני מעדיף לקנות את החלקים ולבצע את הטיפול אצל מכר של המשפחה שהוא מנהל מוסך גדול, אך באופן פרטי.

אז כמה מזומנים להכיר בעצם רק לחלקים? הערכה כמובן.

תודה והמשך יום טוב.

The difference between a man and a boy is the price of the toy.

פורסם
אני לא חושה שאני אעמוד בהוצאה שאפילו רון יציע לי...

אני מעדיף לקנות את החלקים ולבצע את הטיפול אצל מכר של המשפחה שהוא מנהל מוסך גדול, אך באופן פרטי.

אז כמה מזומנים להכיר בעצם רק לחלקים? הערכה כמובן.

תודה והמשך יום טוב.

מחירון לחלקים מקוריים, ממוסך מורשה פולקסווגן(ממה שאני יודע):

מסנן שמן - 85 ש"ח כולל מע"מ

בורג ריקון אגן שמן+שייבה - 15 ש"ח כולל מע"מ

פילטר אוויר - בסביבות ה-150 ש"ח

פילטר מזגן - בסביבות ה-150 ש"ח

שמן מנוע (לא בצ'מפיון) - 120 ש"ח בערך לגלון מוביל 4 ליטר 5W-40

נוזל קירור מקורי - 60 ש"ח לערך ל-3 ליטר (למיטב זכרוני יש צורך בשני מיכלים)

לגבי מחיר משאבת מים - אין לי מושג, תרים טלפון למחסן ותברר.

אם אתה מעוניין לחסוך עוד יותר, פנה ל-"צנטרל חלקי חילוף" ברח' יצחק שדה בת"א, תוכל לרכוש פילטרים של MANN שהם שווי ערך לתוצרת המקורית, במחירים מופחתים יותר (נסה להתמקח).

באופן כללי אני ממליץ להיכנס למי שמכיר את הרכב לשם בדיקה כללית, כי ייתכן ויש לו "מחלות" שרק אדם מנוסה יוכל לאתר.על כן המלצתי עומדת בעינה - פנה לרון, לפחות לשם בדיקה כללית. גם אם זה יעלה מעט, שווה את השקט הנפשי.

בהצלחה

פורסם

תתחדש על הרכב ,

אתה יכול להשתמש בחלפים של MANN ללא חשש הם מרמה זהה של המקוריים ,

כמובן שמחרים הרבה יותר נוחים ,

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

• תוכן חדש...