Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טיול אופנועי אספנות להרי ירושלים, בהובלת בועז איתן, 04.09.10

הטיול יתקיים ביום שבת , 04.09.10, בין השעות 08:30- 14:00 במשוער.

08:30- נפגשים בצומת בית דגן

ב-08:45- יציאה לדרך

תחנת עצירה ראשונה- אבו גוש.

rap_2.jpg

רישום מוקדם לטיול עד יום ד', 01.09, אצל בועז איתן , אחראי אופנועים במועדון החמש,

בטל' 4802226- 052 , או במשרד המועדון בטל' 7318818- 03, מייל [email protected].

הטיול מיועד לחברי מועדון החמש בעלי אופנועי אספנות.

בברכה,

סמדר- מועדון החמש.

מועדון החמש - מועדון הרכב הקלאסי והאספנות בישראל

רח' ארלוזורוב 25 ר"ג, ת"ד 1193 גבעתיים 53111. טל: 03-7318818

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

בבוקר של שבת נעימה וקרירה נפגשנו כ-20 אופנוענים לטיול שבועז הכין לנו.

בשעה היעודה, לאחר תדריך קצר- יצאנו לדרך, מזג אוויר נעים ורכיבה בכיף עד לצורעה.

בסככת הצל של חנות יקבי צורעה - סיפרו לנו , מפיו של אחד העובדים שעבד בזמנו במפעל, את ההיסטוריה הישראלית של טילוני I.C.M.

נתן הרצאה מאלפת שהוכנסו בה חוויות של חברים מהוותיקים שבהם, על נקודות מכירה, מוסכי תיקון, פירוט לגבי דגמים מיוחדים (כמו ICM אוטומטי)ועוד.

לאחר מכן הגיעה בחורה צעירה ולה ידע נרחב לגבי יינות ונתנה לנו הסבר מפורט על הכרמים והיינות שאותם מייצרים בצורעה - הרצאה יפה ומעניינת.

משם רכבנו למנזר דיר רפת ובמקום פגשנו את האחות ה"תורנית" (אחת מ - 9 אחיות ששוהות במנזר) שתיארה לנו את ההיסטוריה של המנזר שנבנה עבור מרים הקדושה, לאחר מכן קפיצה קטנה ליקב מוניר - הרמנו כוסית לשנה החדשה ובועז סקר את עיקרי הפעילות של מועדון החמש לחודש הקרוב.

הבטן מקרקרת, היעד - אבו-גוש מסעדת - נהורה.

כל החברה יוצאים לדרך והאופנוע שלי החליט לשווק חיים (חשמלית), התנעתי אותו בעזרת רגלית ההתנעה (הסטרטר לא פעל) ופרט לכך שהותנע והמנוע פועל כנדרש, שום דבר חשמלי לא עובד, אני רוכב עליו ובצער רב מודיע לבועז שאת החומוס ינגבו בלעדי - אני רוכב הבייתה כל עוד האופנוע פועל.

לבית הגעתי בשלום ולאחר כיבוי האופנוע, מנסה להתניעו דרך הסטרטר והכל תקין - כנראה הוא "השתגע" לו לרגע.

הטיול היה כיף, עשה טעם של עוד, חבורה של רוכבים שרובה חברים חדשים, החלפת הדורות מבורכת והלוואי שיבואו עוד חברים.

לבועז מירב הברכות ויישר כוח על הטיול הכיפי, הנושא מולבש עליך - פיקס, המשך בעשייה וכולנו נהנה ונפרגן לך.

תמונות יבואו בנפרד (אני לא צילמתי)

מצא משה

פורסם

בוקר טוב ושנה טובה

תודה למצא עם התגובה המהירה

תודה רבה לכל המשתתפים בטיול האופנועים וכמובן ל שתי הנשים המדהימות שהצטרפו לטיול

יישר כח לכולם וכבר צריך להכין את המסע הבא

הארות והערות יתקבלו בשמחה כדי שתמיד נשפר

100 תודות לבועז דגן שדאג לרכב ליווי + נהג על כל מקרה שיקרה

יישר כח ליענקלה שבא עם אופנוע מאד מיוחד ו.........נמר

תמונות - אוטוטו..............

אל תבכה כמו תינוק על מה שעשית כמו גבר !!!

פורסם

מצא ידידי שבת שלום

אני ממש מתפלא שלמי שעומל כה רבות וקשות תקרה תקלה כלכך מחפירה

בכל מקרה שובך בשלום לביתך

והופה יש תעסוקה למחר (נא לדחות כל דבר מתוכנן)

שבת שלום

מנחם

פורסם
מצא ידידי שבת שלום

אני ממש מתפלא שלמי שעומל כה רבות וקשות תקרה תקלה כלכך מחפירה

בכל מקרה שובך בשלום לביתך

והופה יש תעסוקה למחר (נא לדחות כל דבר מתוכנן)

שבת שלום

מנחם

ואני לא ידעתי שיש לי יד ורגל בתקלת חשמל אקראית.זו הייתה בעצם הנסיעה הארוכה הראשונה של האופנוע בתנאים הררים ומכנית הוא נסע יפה מאד עד מצויין.

נכון אני עמל לטפל ברכבים באופן שוטף בטיפול מונע, לעיתים גם לרכבים אמינים יש תקלות אקראיות - רכב שנוסע הינו רכב עם סיכון לתקלות , לעומת רכב שאינו נוסע ועומד ברוב השנה - שלו בוודאי לא יכולה לקרות כל תקלה.

הרכבים שברשותי עושים הרבה מאד ק"מ באירועי המועדון השונים ועד כה, (בלי לפתוח פה לשטן) - ללא תקלות.

לומר שזו תקלה מחפירה - המרחק רב, זו תקלה כמו כל תקלה אחרת, ואני חושב שאתה מאד מחמיר עם ידידך !!

עובדה שהגעתי הבייתה על גבי האופנוע ולא נזקקתי לגרירה מוכיחה שכל עמלי הקשה הצליח ומצליח.

מצא משה

פורסם

מצא -שמחתי לראות שהיצלחתה להגיע בנסיעה הביתה והיה לי עונג ללוות אותך

בועז- היה כיף וכל הכבוד על האירגון ,ממתין בקוצר רוח לטיול הבא

מישהו יכול להסביר איך מעלים תמונות לפורום

איציק

פורסם

בועז ידידי!!!!!

על פי שיחות עם חברים היה יופי של טיול!

אני אישית מאוד שמח שלקחת על עצמך את האחריות על נושא האופנועים במועדון ועד כה במקצועית הראויה להערכה.

תודה אמיתית.

נחום

I am a strong believer in luck and I find the harder I work the more I have of it... Benjamin Franklin

פורסם
מצא -שמחתי לראות שהיצלחתה להגיע בנסיעה הביתה והיה לי עונג ללוות אותך

בועז- היה כיף וכל הכבוד על האירגון ,ממתין בקוצר רוח לטיול הבא

מישהו יכול להסביר איך מעלים תמונות לפורום

איציק

פשוט ,

מתחת לכפתור של פרסם תגובה , יש חלון של אפשרויות נוספות ובו כפתור של נהל קבצים מצורפים

לחיצה עליו , ומשם אני מאמין שתסתדר , (שים לב יש מגבלה לגודל התמונה , ויתכן שהתמונות מהמצלמה לא יעלו ישירות,

וצריך לבצע הקטנה , אחרת נראה שהמערכת לא קולטת את התמונה)

ירון

עריכה : נו התמונות עוד לא עלו ??:lol::lol:

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

מצא ידידי ערב טוב ומבורך

לא היתה לי כל כוונה להכעיס אותך או להעליבך או להלבין פניך ברבים לא כך הם פני הדברים ואם כך הבנת אותם אני מצר על כך ומצטער

מנחם

פורסם
מצא ידידי ערב טוב ומבורך

לא היתה לי כל כוונה להכעיס אותך או להעליבך או להלבין פניך ברבים לא כך הם פני הדברים ואם כך הבנת אותם אני מצר על כך ומצטער

מנחם

מקבל את התנצלות, מקווה שבעתיד תסגנן יותר בעדינות וברגישות

מצא משה

• תוכן חדש...