Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני והחברה רוצים לרדת לסופ"ש באילת. (שישי שבת בלבד)

בבדיקה קצרה שעשיתי נתקלתי רק במלונות המציעים מינימום של 3 או 2 לילות בלבד.

האם מישהו מכיר מלון שמאפשר לינה ללילה אחד ?

אנחנו מתכננים להגיע בשישי בצהריים ולעזוב בשבת בערב.

מלון 3 כוכבים יספיק, אנחנו לא מחפשים סוויטה נשיאותית.

תודה ושבת שלום.

:smilecolr:snipersmi
פורסם

באתרי אינטרנט אתה מוצא חבילות המשווקות ע"י סוכנים שרכשו חבילות של 2-3 לילות בסופ"שים.

תתקשר ישירות למלונות ותברר. אל תתפלא אם תשמע מחיר גבוה בהרבה - במקרים רבים הזמנה ישירות במלון עולה הרבה יותר מאשר דרך סוכן, מה שאומר שאולי תגלה שלילה אחד עולה כמעט כמו שניים.

אם אתם לא מתפנקים במיוחד, אתם יכולים לבדוק לגבי חדר באכסניה. ברובן מדובר בחדרים פרטיים, מסודרים, עם מקלחת צמודה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

בשביל נסיעה ושהות כל כך קצרה, לא הייתי פוסל לישון לילה באוהל באיזה מקום נחמד, בכסף שתחסכו תתפנקו בלי חשבון.

(אני מודע לזה שיכול להיות חם).

פורסם

אני הייתי לפני שלושה שבועות באילת למשך 2 לילות השכרתי דירה 5 דקות הליכה מהקניון והים בשכונה של וילות חדשות 2 חדרי שינה עם מיטות זוגיות LCD 40-50 אינץ+ממיר FHD בסלון{סלון עור}, 37אינץ בחדר אחד ו 22אינץ בחדר השני, מטבח עם מקרר גדול, כריים גז ועוד בקיצור דירה חדשה בשכונה חדשה, יש מרפסת עם גריל בחוץ+ חנייה פרטית {ירדתי עם הרובר היה לה כיף:wink:}

כתובת שכונת אבני החושן, אם אתה מעוניין בטלפון שלך ה"פ אבל המחיר הוא לא כמו אכסנייה אבל כמו חדר במלון.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

• תוכן חדש...