Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפי שמתואר בכותרת,אבל למרות זאת הסמל של ה-! עדיין הופיע,האוטו לא התקשה לנסוע,או התקשה לבלום,לצערי שמתי לב לזה רק 2-3 דקות אחרי תחילת הנסיעה.

האם יש צורך להכניס לבדיקה במוסך?

פורסם

אם זו רמה כאת שמנורת ההזהרה לא ניכבית בהחלט כדאי לגשת למוסך.

יתכן והכבל עומד לסיים את חייו,

אם הבלם נועל בלמי דיסק יתכן וקליפר נתפס קצת.

כדאי שמוסך יבדוק.

פורסם

לא הצלחתי להבין האם אתה שואל לגבי הנזק מהנסיעה של ה 2-3 דקות או שבאופן קבוע בלם היד לא יורד עד הסוף?

אם השאלה מתייחסת ל 2-3 דקות שנסעת עם בלם יד מורם בשן אחת או שתיים, אז אין בעיה ואין צורך להכנס למוסך.

פורסם
לא הצלחתי להבין האם אתה שואל לגבי הנזק מהנסיעה של ה 2-3 דקות או שבאופן קבוע בלם היד לא יורד עד הסוף?

אם השאלה מתייחסת ל 2-3 דקות שנסעת עם בלם יד מורם בשן אחת או שתיים, אז אין בעיה ואין צורך להכנס למוסך.

חלילה,אני לא מתכוון באופן קבוע,אלא חד פעמי למשך מספר דקות.

ומדובר במאזדה 3 החדשה.

פורסם

השאלה אם אתה סגור שהוא לא יורד עד הסוף - או שהוא אולי כן ואז הנורה הזו יכולה להצביע על בעיה אחרת חמורה משמעותית (לדוגמא - חוסר בנוזל בלם).

במיוחד אם אתה לא יודע בדיוק מי נגד מי - לא הייתי ממליץ לך לשחק עם נורה שמעידה על בעיה כלשהי בבלימה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מוזר שיהיה חוסר נוזל בלם,אחרי שהאוטו יצא מטיפול 15 אלף,בדיוק מלפני חודשיים..

אבל עזבו,כרגע הוא יורד באופן סדיר והכל טוב,אני רוצה לגשת ללב השאלה,האם יש פה סיכוי לנזק משמועתי,אשר דורש הכנסה לבדיקה במוסך? ב- 2-3 דקות שנסעתי עם הבלם בצורה שתיארתי.

תודה.

פורסם

אם אתה בטוח שהבלם יד לא יורד עד הסוף אז פנה בהקדם למוסך, כי במצב כזה הרפידות לא משתחררות עד הסוף ויש חיכוך קבוע עם הדיסק שבנסיעה ממושכת תגרום לרפידות להתחמם על יתר המידה, נוזל בלמים ירתח ואז תשאר ללא יכולת בלימה.

פורסם

אף אחד לא הבין למה הוא התכוון בכלל אה?

פותח השרשור אמר ששכח את בלם היד מורם מעט,ונסע למשך 2-3 דקות והשאלה שלו היא: האם הוא צריך להכניס את הרכב לבדיקת מוסך?

הוא לא אמר שנתקע לו בלם היד והוא לא יורד עד הסוף, אלא אמר ששכח אותו מורם מעט תקראו טוב את הכותרת!

"בלם היד לא ירד עד הסוף,אלא ממש טיפה לפני הסוף."

והתשובה שלי היא,תעמוד עם הרכב בירידה,שים את הרכב על ניוטרל ותרים את בלם היד,אם הרכב מדרדר תכניס אותו למוסך אם לא סע לשלום!

מיכאל.

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

בכל אופן רק שתדע להבא נורה אדומה ברכב בדר"כ דורשת התערבות מוסך והכוונה דחוף!

נורה כתומה או צהובה זוהי נורה שלא דורשת התערבות מידית.

בכל אופן אני חושב שבמזדה נדלקת הנורה של ה - "!" בעוד תקלות ולא רק כשבלם היד מורם אני הייתי ניגש למוסך.

ובחייך רחם על ה - בלם יד.

סע בזהירות.

DLS-RA20, DLS-UP6i, Rockford -500.1P, Rockford HX2 "12

• תוכן חדש...