Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ועוד הפעם תקלה בC5 חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי הנושא המרגיז הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=324413

עכשיו התקלה חזרה על עצמה, אבי חזרה הביתה, הידית בP האוטו בניוטרל באמצע הכביש, דחפנו אותו למדרכה.

הקילומטרז' מראה 2000ק"מ!!

מחר יגיע גרר.

בתור חסיד של צרפתיות ושל הC5 במיוחד, אני עדיין מחפש תירוצים, אבל הם לא יעזרו כאן.

נחזיר את הרכב לאוויס ונקח כנראה או פאסאט או סופרב.

פורסם

אמרת בעצמך שהתקלה היא לא של צרפתים ולא של סיטרואן אלא התקנה מקומית חאפרית אז איזה תירוצים אתה מחפש?

מה יעזור להחליף רכב?

גם ברולס רויס התקנה מקומית מחורבנת תיגרום לתקלות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אז מה אתה אומר, התקנת דלקן חאפרית גורמת לבעיות ברכב, אז היצרן אשם.

הגיון צרוף.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אני אמרתי שזאת ההתקנה המקומית, כי זה מה שאמרו לי!

לא כי אני סידרתי את הרכב, ואני לא יודע מה היה שם.

אבל עוד פעם הדלקן גורם תקלה? איך אתה מסביר את זה?

פה כבר אין מה לעשות, ואנחנו לא רוצים את זה פעם שלישית שיקרה לנו בדרך לאילת לדוג', כי זה ממש לא נעים.

ותאמין לי שאני יודע מה אני אומר, שאני לא בטוח שזה הדלקן, כי אני לא מאמין למוסכים של היבואן.

אחרי שב407 החליפו חצי מהמזגן ואיפסו את המחשב וכו' וכו', עד שהתברר(על ידי, ולא על ידי המוסך), שהפילטר הורכב הפוך.

פורסם
פה כבר אין מה לעשות, ואנחנו לא רוצים את זה פעם שלישית שיקרה לנו בדרך לאילת לדוג', כי זה ממש לא נעים.

:shock: אתם נוסעים עד אילת בשביל לדוג? :lol:

פורסם

שלומי יסביר לך, הוא חובב דיג כבר שנים!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני קיבלתי לפני 5 חודשים לאנסר מהעבודה עם 6 ק"מ על השעון.אחרי יותר מחודשיים החלפתי אותה עם מישהו אחר מהעבודה במאזדה 3 חדשה. יומיים אחרי שהחלפתי אותה נדלקה לי תוך כד הנסיעה נורה שמסמנת כאילו הרכב נעול והרכב מת!

הסוך היה שחכיתי לשירותי דרך שהגיע וקבע שהמחשב הלך(!) וצריך גרר וכל זה ברכב יפני בן פחות מ3 חודשים.

ככה שאל תתרגש לא מצרפתיות ולא מיפניות.

שלומה של המאזדה היום מצוין,אגב.

חבר,אתה חופר

פורסם

כשאני רכשתי את הצרפתיה שלי אחד הפחדים הכי גדולים שלי היה להתעסק עם התקנות מקומיות ועם מערכת החשמל הצרפתית, לכן לא הוספתי שום דבר חיצוני וחשמלי לרכב. אסור בתכלית האיסור להתעסק עם מערכות החשמל הצרפתיות כי הדבר הכי קטן יכול לפגוע ולחזור על עצמו כל הזמן ולגרום תסכול.

Confidence In Motion

פורסם

חחחחח gs1 אהבתי:wink:

בסופו של דבר, כנראה שזה עוד פעם הדלקן.

הוא כנראה ועשה בעיות במחשב של הרכב, אמרתי להם שיוציאו את הדלקן שסופר קילומטרז', ואני רוצה את הדלקן הפשוט, בלי למשוך שום חוט לכיוון מחשב הרכב.

אלא רק משדר ו"מוח", את הדלקן הפשוט. ואז נדע אם זאת באמת הבעיה.

הבנתי מכמה מתקינים, גם של CLASS-A, שזאת בטוח הבעיה, אין שום סיכוי שזה בעיה ברכב עצמו.

• תוכן חדש...