Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב פיג'ו 206 שנת 2000 מנוע 1.4 עשתה 147000 ק"מ יד 4 מחירון 23 אלף .אוטומט

הציעו לי החלפה על הונדה סיויק ה'צבק מנוע 1.4 שנת 1997 יד 10 עם ריפודי עור אוטומט מחירון 17 אלף (אבל הולך מעל המחירון תמיד)האם שווה החלפה + תוספת של 4000 מצד ההונדה?

פורסם

תראה אתה הולך לרדת בשנתון, אתה קופץ ליד 10 הכל מריח לי לא טוב.

למה להחליף ?

ואם כבר להחליף למה לקחת רכב ישן יותר עם יד גבוהה יותר ?

לא מובן.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אני מצטרף לדעת קודמי - אל תסכים להחלפה כזו כי לך יש יותר מה להפסיד :

הרכב שלך חדיש יותר, וכן יד 4 לעומת יד 10 (...) בהונדה שהוצעה לך, ואתה מכיר את מצבו.

קח בחשבון שתצטרך יישור קו מסויים גם אם תחליף רכב כנגד רכב (=עוד הוצאות כספיות).

alfa 156 2.5.

פורסם

אבל מדובר פה בהונדה אין מה להשוות אותה לפיג'ו גם יד20 יקנו אותה,את שלי לא יקנו בחיים עם הייתה יד 20 אבל היא מוסיפה לי עוד 4 אלף..הרכב שלי שווה 23 אלף מחירון!

פורסם

אני יכול לומר לך דבר אחד,הייתי מאוד מהעסקה במקומך,ב13 שנים 10 ידיים,זה קצת מוגזם לדעתי סימן שיש משהו לא בסדר,בנוסף קח בחשבון שסיויק ובמיוחד גרסת ההא'צ בשנתונים האלו רכב אהוב מאוד על צעירים שחיפפו לבטח בטיפולים וקרעו את האוטו.

למרות שסיויק בכל מצב כמעט אוטו אמין ביותר,הייתי נזהר מאחד עם יד 10,ובמקומך מנסה למכור את הפי'גו במחירון שלה ומתכוון קצת לשנתון יותר גבוה של סיויק,תוכל להשיג 98-9 ב23K-קצת פחות סביר לגבי 99 אבל בהחלט תוכל למצוא אחת יותר שמורה עם פחות ידיים.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

לא להחליף - אם אתה מרוצה מהפיג'ו, והיא לא עושה בעיות תישאר איתה.

אל תהיה כ"כ בטוח שהונדה יד 10 נמכרת כ"כ מהר ועוד מעל המחירון- אני מבטיח לך שלא!

פורסם

סיטרואן C5 - רכב "עדין" שדורש הרבה תשומת לב, עקב מורכבות מכאנית.

צפה להוצאות אחזקה גבוהות. מצד שני - רכב מפנק ונוח (כל עוד תקין).

מדוע הנך מעוניין דווקא להחליף את הרכב?

איזה סוג רכב אתה מחפש ?

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...