Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כך, בעבודתי אני מזמין באופן יום-יומי ארומה לצהריים, בדר"כ אני אוהב לתת טיפ לשליח אולם לאחרונה ראיתי שבחשבון הם מחייבים שמונה שקלים דמי משלוח, רציתי להבין האם השמונה שקלים הללו הולכים ישורית לשליח (מה שמקביל לטיפ של ארוחה בסך 80 ש"ח) או שארומה לוקחים את הכסף לעצמם ובנוסף אם ברצוני אתן תשר לשליח. בקיצו אם התשר הוא בילט-אין בחשבון או לא.

הבחורה שענתה לי בארומה לא ידעה להגיד לי לאן הולך הכסף והתבלבלה לגמריי כששאלתי אותה לאן הולך הכסף.

למישהו כאן יש מושג אולי לאן הולכים אותם שמונה השקלים?

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

תשלום על משלוח מכסה להם את הוצאות המשלוח, דלק\תחזוקת הקטנוע\שליח, אני לא מאמין שכל הסכום הולך לשליח עצמו.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בכל מקרה, אני לא מבין למה אתה חושב שיכולה להיות כאן "גזלה"?

השליח, לפי חוק, מקבל לפחות שכר מינימום מהמעסיק שלו, אם זה ארומה ואם זה חברת שליחויות שנותנת שירותים לארומה. אם לא, הוא יכול לפנות לערכאות המתאימות.

נ.ב. אני תמיד נותן טיפ לשליחים. עבודה מחורבנת...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בדיוק! אמנם אופנוענים הם לא בדיוק My cup of tea אבל באמת ששליחויות זה אחת העבודות היותר גרועות, ובדר"כ בא גם אותו שליח עם חיוך על הפנים אז אני אוהב לצ'פר אותו קצת.

העניין הוא לא של גזלה פשוט לא יצא לי לראות שעושים את זה בעוד מקומות אז זה היה נראה לי מוזר.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם
תזמין אוכל אמיתי, לא יהיו לך בעיות כאלה :)

אני מסוגל לחסל את הארוחה שלי, וגם של זוגתי, ואני עדיין לא שבע.

זו הכוונה ב"אוכל אמיתי", נכון? :-)

-

פורסם

אתה משלם על שירות שארומה נותנת לך אז למה יש כאן גזל? השליח מקבל משכורת בלי קשר לכמה אתה משלם.

לגבי טיפ לשליח זה דבר בסיסי וברור שנותנים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אייל אפשר להגיד שעכשיו אני אוכל כל יום ארומה בדיוק מהסיבה שלפני זה אכלתי כל יום משהו כמו שתי לאפות (;

בכל אופן לדעתי כל מסעדה עם שליחויות מגלמת את מחיר השליחות במחירי המנות אבל אף פעם לא ראיתי מסעדה שלוקחת דמי משלוח שלא הולכים לשליח (אני מכיר פיצרייה שמחייבת בחמישה שקלים לשליח בלבד)

פורסם

היי, עבדתי באי אילו מקומות כשליח במזון מהיר, בכל המקומות ! עבדתי על משכורת שעה, בחלק לא קטן מהמקומות גבו דמי משלוח, בורגראנץ' גובים 12 או 13 שח למשלוח ! וזה הולך לקופת המקום, השליח מקבל פר שעה + טיפים מאנשים שיודעים ומבינים את הדבר.

גזל ? לא, אנשים שרוצים להחזיק את השירות של משלוחים ולא רוצים להפסיד מזה (אם היית יודע כמה עולה אחזקת קטנוע שליחויות היית מבין את הפואנטה)

לגלם את המחיר של המשלוח במנה ? אי אפשר כי זה אותו מחיר כמו במסעדה.

אז או שאתה נותן טיפ בסבבה, או שאתה מבאס לו את הצורה.

אגב 8 שח זה סביר למשלוח לדעתי האישית ע"ס מה שאני יודע.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אתה לא יכול להכניס את המשלוח במחיר של המנה כי למה זה שבא לקנוצת בדלפק צריך לשלם את מחיר המשלוח שמגולם במחיר המנה?

לכן נוצרת הפרדה, יש את המנה שנמכרת במחיר זהה לכולם, ומי שרוצה משלוח יוסיף אותו על מחיר המנה. השליח לא אמור לקבל את מחיר המשלוח לכיס שלו כי הוא עובד פר שעה ולא פר משלוח. נוסף על כך יש עלויות תחזוקה של הקטנועים, מי יממן את העליה במחיר הביטוח (אגב גם אנחנו משלמים עליה במחיר המשלוח בגלל הביטוח שלהם שעה וגם עדיין משלמים את אותם 100 שקלים שכביכול כיסו על הקטנועים דרך הביטוח של הרכב)? מי יממן עליה במחיר הדלק?

in the face

with a chair

פורסם

האמת שכשממירים את הצורת עבודה הזאת על מאבטחים זה מריח טיפה מסריח.

מאבטחים במסעדות מקבלים שכר מינימום בעוד שכל סועד משלם על אבטחה. הכסף הולך למעסיק ויש מצב שהוא אפילו מרוויח על סעיף האבטחה בחשבון.

יבוא החכם שיגיד "לא חייבים לשלם". תאכלס נכון, אבל זה לא ממש נעים לבוא למאבטח ולתת לו 2 שקל.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

כן , אבל תאר לך שכל סועד היה נותן 4 שקל למאבטח על האבטחה , ישירות לכיסו

כמה רווח היה לו.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אז תשלם לבעל העסק בידידה שהמאבטח לא רואה את הכסף הזה בכלל.

יותר טוב לא תתן בכלל מאשר תתן לעסק כזה גנב.

in the face

with a chair

• תוכן חדש...