Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הממברנה שלמה אין בה שום סדק או פתח.. יש רעש שנשמע כמו רשרוש ממרכז הסאב גם בווליום נמוך...

מה הסיבה לכך? היה סאב?

פורסם

נתק את הסאב מהמערכת ובעדינות - בלי להפעיל כוח בכלל תלחץ את הממברנה שלו פנימה ותראה אם אתה מרגיש רעש מכאני או לא.

אם אתה שומע חרחור כשהסאב זז - זה כנראה הסליל שיצא מהמרכוז לו.

אם אתה רואה שאחרי שאתה עוזב את הממברנה היא חוזרת לאט למקום שלה - בתוך שהסליל שלך יצא ממרכוז וזה מסביר את החיכוך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לשלוח אותו למעבדת תיקונים..ע"מ שיחזירו את הסליל למקומו או שמחליפים אותו אין לי מושג בזה כל כך.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

אני יכול להגיד לך זרוק את הסאב מראש אלה אם זה סאב יקר מאוד ששווה לתקן בעיקרון לא כדי לתקן לפי מה שאתה אומר ויש לי הרבה ניסיון אם המקרה הזה ותיקנתי גם כאלה הרבה סאבים שדבר כזה קרה זה נגרם מהספק מעל מי מה שהסאב צריך לקבל וסליל נשרך ומתנתק מההדבקה שלו לדעתי לא כדי לך להמשיך להפעיל אותו למה זה יגרום לך הרבה נזקים למגבר כמו קצר והתנתקויות (פרוטקשן)וכדו' תחפש לך סאב חדש ומתאים לעוצמת המגבר (יכול להיות גם ה-RCA פגום תבדוק את זה)

פורסם

לא חייב להיות עוצמה גדולה יכול להיות שהמגבר פשוט מוציא לו DC ולכן הסליל מתחמם וזז ממקומו

דייהטסו שרייד סדאן 97 sold

פונטו 2002 sold hgt

שברולט ספארק 2011 sold

פונטו ספייס 2002 16v 1.2 מונמכת מאוד ;)

פורסם

אפשר להרחיב קצת בנושא הDC? מה זה אומר?

וכן, לצערי הדבר נכון אני הגברתי GAIN למקסימום מהמגבר וחיברתי בגישור... כנראה זאת הסיבה.

אכן זה גרם ללא מעט ניתוקים ואתמול הסאב הפסיק לפעול סופית.. רק שלוחצים על הממברנה זה איכשהו "מפעיל" אותו לשניה

אגב הRCA תקין

• תוכן חדש...