Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן c3

אש1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניינת לשמוע דעות על סיטרואן c3.

שנת 2003, אוטומט.

האם אמין? צריכת דלק?

אודה על עזרתכם.

פורסם
נוח ,חלפים זולים ולא צורך דלק בעקבות גיר ה AL4 שלו.

הא?

נוח - לא.

חלפים זולים - לא תמיד.

ואת הסוף של המשפט ממש לא הבנתי - בגלל גיר ה-AL4 הוא לא צורך דלק? מי אמר לך את השקר הזה?

לפותחת השרשור - בצעי חיפוש בפורום, יש הרבה דברים, גם שאני כתבתי. לחברה שלי יש כזו בדיוק כבר כמה שנים. דלק, אגב, היא צורכת ועוד-איך.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הצלחתם לבלבל אותי...

אז מה כן כדאי לקנות בסכומים האלה של עד גג 30 אלף ושיהיה אמין, חסכוני וסביר?

אם יש כזה דבר בכלל...

פורסם

אם אפשר ידני המבחר גדול. אם לא, C3 היא אופציה סבירה, אבל האמינות לא מושלמת והחסכון בינוני - סביב 1:10 בממוצע. עוד אפשרות - פונטו ספייס אוטומטית או דייהטסו סיריון דור קודם. אפשר גם למצוא גטס במחירים האלה, אבל להמנע מה-GLF הלא מאובזרת (כרית אוויר אחת ובלי ABS) ולזכור שהיא גם די בזבזנית בדלק.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

האמת שחיסכון בדלק מאוד חשוב לי.

לכן הרבה זמן הייתי נעולה על ספייס... ואוטומט גם חשוב.

נמאס לי להעביר הילוכים.

אבל אין פה בצפון הרחוק היצע.

פורסם

גם אם אין בצפון הרחוק היצע, מה הבעיה לנסוע לדרום הרחוק או למרכז הקרוב?

יש ספייס אוטומט, יש מציאות - רק צריך לא להנעל על איזור ספציפי ולהיות בהיכון לקנות את הרכב הטוב הראשון שקופץ, גם אם המוכר ממושב ליד אשקלון ואת מגיעה מנהריה.

פורסם

אני מניחה שאתה צודק,

אבל אני באה מאיזור קריית שמונה ואיך יודעים אם אוטו הוא מציאה עוד לפני שמגיעים אליו?

זה דורש בשבילי הרבה התארגנות, כי אני חייבת לקחת איתי איזה מישהו שמבין קצת יותר.

בכל אופן כנראה שאין ברירה...

תודה.

פורסם

SRONIS ,

הרכב חסכוני בדלק משום שהוא משתמש בתיבת הAL4 [בדיוק כמו בפיגו ].

התיבה מכויילת כך שהממיר מומנט ננעל כבר מהילוך שני ואז יש פחות איבוד אנרגיה ,מה שמוביל לצריכת דלק נמוכה יותר.

מבדיקה ברכב של אשתי [פיג'ו 206] בנהיגה משולבת הגענו ליחס של 1:12 ומחוץ לעיר ליחס של 1:15.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

טויוטה יאריס, הונדה ג'אז, דייהטסו סיריון, פיאט פונטו... כולן (ואחרות) חסכוניות יותר גם בלי ה-AL4. הרכב של חברה שלי בקושי עושה 1:11 בממוצע, וכן - הוא במצב תקין בהחלט. זה לא נתון טוב במיוחד לסופר-מיני. גם לא הנתון שאתה הצגת.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

פדיחות... הבנתי.

הבעיה היא שני קצת מוגבלת בתקציב מצד אחד, ומצד שני רוצה הרבה...

וגם מבלבלים אותי פה.

מה החיסרון של רכב עם הרבה ק"מ? בלאי וירידת ערך?

• תוכן חדש...