Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב שאני קונה ורציתי לשמוע את דעתכם עליו.. אני קונה אותו ב20K..

יצרן:רנו דגם:קליאו B נפח:1,600 שנה: 2001 יד: 2 ת. הילוכים: אוטומט

סוג מנוע: בנזין טסט עד: 06-2011 ק"מ: 119,000 צבע הרכב: כסף מזגן: יש בעלות קודמת: פרטית בעלות נוכחית: פרטית

מוכן להחלפה: לא תוספות: דגם מפואר - ABS ,RXT, חלונות חשמל, מראות חשמליות, הגה-כוח, פנסי ערפל, טסט לשנה.

תיאור: רכב שמור, מטופל בזמן, ללא תאונות, חסכוני, מזגן מעולה, נהגת יחידה בבעלות הנוכחית וגם בקודמת. מתאים לסטודנטים/סטודנטיות. נמכר עקב קניית רכב חדש. לרציניים בלבד, מחיר גמיש.

ראיתי את הרכב והוא במצב מעולה חוץ משפשוף קטן בשל חניה וסיכמתי עם בעלת הרכב על המחיר של 20K (היא ביקשה במודעה 24,500ש"ח) לאחר בדיקה במחירונים (גם היא וגם אני בדקנו) היא רצתה 21K. הורדתי לה ל20K. מחר או מחרתיים היא תעבור את הטסט (על אגרת הטסט היא כבר שילמה) ונבצע העברת בעלות.

אשמח לשמוע דעתכם.

דור.

פורסם

אין בדגם הזה ABS, למייטב ידעתי. בדגם זהה מודל 2000 אין ABS בוודאות.

אתה לא סיפקת שום נתונים, חוץ מלהעתיק לכאן את מודעת המכירה.

איזה התייחסות אתה רוצה לשמוע?

האם אתה מתכוון לתת למישהו (הכוונה לבעל מקצוע) לבדוק את הרכב לפני הרכישה?

פורסם

הי.

היתה לי אחת כזו יד ראשונה מהחברה שנת 2000. נסעתי עם הרכב 83,000 ק"מ, הרכב היה מטופל אך ורק במוסך מורשה רנו.

מכונית מפנקת, נעימה, נוחה מאוד, גם בנסיעות ארוכות.

מחלות: רגישות בגיר, אצלי בסביבות 78,000 ק"מ הגיר החל לדפוק בהאטה לקראת עצירה מוחלטת. לאחר התייעצות עם בעלי מקצוע הבנתי שהגיר מתקרב לשיפוצו ומכרתי את האוטו.

לחברים שלי שהיתה מכונית זהה התופעה קרתה כבר בסביבות 30,000 ק"מ, יצוין שהשיפוץ בגיר כזה לא מחזיק הרבה זמן מעמד.

המלצתי: תבדוק היטב את הגיר, תבדוק היסטוריית טיפולים, האם הוחלפו חלקים בגיר, האם נעשה שיפוץ כלשהו.

קח בחשבון שיש ברכב זה גם כל מיני חיישנים, לכן האחזקה לא זולה.

בהצלחה

פורסם
אין בדגם הזה ABS, למייטב ידעתי. בדגם זהה מודל 2000 אין ABS בוודאות.

אתה לא סיפקת שום נתונים, חוץ מלהעתיק לכאן את מודעת המכירה.

איזה התייחסות אתה רוצה לשמוע?

האם אתה מתכוון לתת למישהו (הכוונה לבעל מקצוע) לבדוק את הרכב לפני הרכישה?

לא חושב לקחת רכב לבדיקת קנייה במכון בדיקה מוסמך. ראשית כל ישנו ספר טיפולים והאוטו נראה טוב חיצונית ופנימית.

ושנית חבל על ה800 ומשהו שקל..

פורסם
הי.

היתה לי אחת כזו יד ראשונה מהחברה שנת 2000. נסעתי עם הרכב 83,000 ק"מ, הרכב היה מטופל אך ורק במוסך מורשה רנו.

מכונית מפנקת, נעימה, נוחה מאוד, גם בנסיעות ארוכות.

מחלות: רגישות בגיר, אצלי בסביבות 78,000 ק"מ הגיר החל לדפוק בהאטה לקראת עצירה מוחלטת. לאחר התייעצות עם בעלי מקצוע הבנתי שהגיר מתקרב לשיפוצו ומכרתי את האוטו.

לחברים שלי שהיתה מכונית זהה התופעה קרתה כבר בסביבות 30,000 ק"מ, יצוין שהשיפוץ בגיר כזה לא מחזיק הרבה זמן מעמד.

המלצתי: תבדוק היטב את הגיר, תבדוק היסטוריית טיפולים, האם הוחלפו חלקים בגיר, האם נעשה שיפוץ כלשהו.

קח בחשבון שיש ברכב זה גם כל מיני חיישנים, לכן האחזקה לא זולה.

בהצלחה

לכל אוטו יש מחלות אפילו אם תגידו שאין. זה בעיקר תלוי בנהגים וגם במזל כן..

ותודה:)

פורסם

יש לי קליאו B 2001 ידני 1400.

קיים ABS

בסה"כ רכב נוח וחסכוני, למרות שנראה לי שתקבל צריכת דלק די גבוהה בגלל התיבה האוטו' ונפח מנוע גדול יחסית.

ד"א קניתי את שלי במחיר הרבה יותר זול, אז אני לא יודע אם זו מציאה.

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

• תוכן חדש...