Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמנו כשחשבתי לרכוש רכב חדש מהיבואן מצאו חן בעיני הבראבו 1.4 TSI והאוקטביה TSI.

הבראבו נראית נפלא בעיני, והאוקטביה נראית כמו עסקה כוללת טובה.

לגבי מה להוציא מהיבואן - האוקטביה הוצעה בהנחה של 4000 ש"ח, ואבזור נוסף זו אופציה מקובלת.

בכל מקרה בהצלחה!

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

הכל תלוי כמה מכוניות יש ליבואן במלאי וכמה הוא לחוץ להיפטר להן.

על סוזוקי אלטו, שיש תור של חצי שנה ותג מחיר שמשאיר רווח נמוך ליבואן, לא תקבל אפילו אוויר בגלגל ספייר.

על רכבי יוקרה בהם מתח הרווחים גבוהה יותר אפשר לתת קצת יותר.

כדאי לבדוק רק בסוכנויות משנה ולנסות אפילו כמה.

אני יכול לספר לך שעל הקולאוס קיבלנו מערכת מולטימדיה מלאה+ניווט+מצלמה+טרייד אין במחירון +2 אחוז.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לאמא שלך יש טעם מיוחד מאוד אם היא מעדיפה את העיצוב האיום של ה308 על...כל מתחרה אחרת בקטגוריה, בערך.

:shock:

ה308 יפה מאוד.

היא עדיפה על רב המתחרות שלה(מבחינת עיצוב)

ולא יעזור מה שתגיד.

הI30 מכוערת

האוקטביה מיושנת.

הפוקוס גם מיושנת.

הסיד ממש לא יפה.

הפורטה יפנית מידי.

ואפשר להמשיך ככה.

תודה רבה לכולם על התגובות, מחר נסע לפיאט ונראה את הבראבו.

בקשר לתוספות- הבנתי את הרעיון, לא לצפות למתנות רבות, אבל אפשר להוציא מהם כל מיני דברים קטנים.

פורסם

למה שלא תלך לבדוק את השברולט קרוז?

לפי דעתי העיצוב של האוטו מאוד יפה, המחיר הוא גם בסדר 122K על הכביש .

ואתה מקבל מרימי שמשות חיישני רוורס ועוד כל מיני חיישנים כאלה ואחרים שעד היום אני בקושי יודע מה הם עושים ללא תשלום.

לפי דעתי שווה בדיקה

פורסם
על סוזוקי אלטו, שיש תור של חצי שנה ותג מחיר שמשאיר רווח נמוך ליבואן, לא תקבל אפילו אוויר בגלגל ספייר..
לידיעתך... על סוזוקי אלטו מחלקים הנחה של 3000 ש"ח לחברי מועדון חבר, כך שהמחיר נהיה פחות מ-57 K ש"ח. המבצע נמשך עד 28/5. אגב, שקלנו לרכוש אחת עבור אישתי תוך הבאת חבר המועדון במעמד הקנייה. אך לאחר חישובים החלטנו לאחרונה לקחת רכב ליסינג. הנכונות לתת הנחה נקבעת בראש ובראשינה מטעמי המיתוג וליסינג. סביר להניח שאין הנחות למאזדות וטויוטות. אך יד 1 ליסינג או יבואן 0 קם תוך הורדות מחיר ניכרות - יש ויש.

כדאי לבדוק רק בסוכנויות משנה ולנסות אפילו כמה.

אני יכול לספר לך שעל הקולאוס קיבלנו מערכת מולטימדיה מלאה+ניווט+מצלמה+טרייד אין במחירון +2 אחוז.

נסיוני אומר כי אין כל יתרון בסוכנויות משנה. בזמנו רכשתי רכב חדש בהנחה של 12% מהמחירון בסוכנות המרכזית ברחוב המסגר. סוכנויות המשנה בהצעותן היו רחוקות מהנ"ל.
פורסם

אין כלל או "חוק" במה אפשר להוציא מהיבואן.

יש הרבה פרמטרים שנכנסים כאן, כמו מלאי, לחץ למכור, מדיניות כללית של היבואן, וכד'.

במקרים מסויימים, גם אם תהיה אומן המשא ומתן, לא תקבל כלום, אולי עץ ריח...

ובמקרים אחרים, גם אם לא תהיה אשף שכזה, תקבל הרבה הטבות וצ'ופרים, ואפילו הנחה,

רק אם תהיה נחמד, ותהיה כימיה בינך ובין איש המכירות.

תבוא בגישה חיובית, שב עם איש המכירות, תנסה לתת את ההרגשה שאתה רציני, אבל

שחסר עוד קצת כדי שתסגור את העסקה, ולא בגישה של מגיע לי.

תזכור שלבקש לא עולה כסף, ואם עושים זאת בצורה יפה וחכמה, הרבה פעמים תקבל את זה.

מקסימום יגידו שאי אפשר, ואז מצבך נשאר כפי שהיה בהתחלה.

פורסם

עדכון:

חזרנו!

הפיאט נראת 10! התרשמתי לטובה!

ספורטיבית והכל, אחלה אוטו.

הלכנו לVW ראינו את הפולו והגולף.

אמא שלי אהבה את הגולף, ואמרה שהיא מעדיפה אותה בגלל שזה מבית גרמני טוב, ובגלל שיש לה שוק גדול ביד שניה. מה שלא ידוע על הפיאט.

אז בגלל הנחה הזמנו, וקיבלנו קודנית.

יש אפשרות לבטל את ההזמנה ולקבל החזר מלא.

יום ראשון נסע על הפיאט, יום חמישי נסע על הגולף.

ואז נחליט.

פורסם

כפי שאמרתי, לפיאט יש בעית מיתוג. חבל, שכן מדובר באמת ביופי של אוטו, ודאי למחירו. למעשה הבראבו הזו מקבילה לגולף TSI מבחינות רבות, למעט המחיר כמובן. מגרעת נוספת ואמיתית היא גיר רובוטי נחות משמעותית ל DSG שבגולף. נסיעת מבחן תגלה אם תוכלו לחיות עם הגיר הזה, אם לאו.

פורסם

בהצלחה רבה, למרות שלדעתי האישית מדובר בהחלטת עדר, שבזכותה רכב ממוצע כמו הגולף נהנה בישראל ממעמד של מכונית יוקרה ששומרת על מחירה כמו מטיל זהב.

אישית הייתי מעדיף את הבראבו...

מה שחשוב זה שתסעו בזהירות ובביטחה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
רכב ממוצע כמו הגולף נהנה בישראל ממעמד של מכונית יוקרה ששומרת על מחירה כמו מטיל זהב.

הרכב לא נהנה ממוניטין של אמינות יוצאת דופן, איננו מבוקש ע"י חברות הליסינג, לכן גם שומר על המחיר בצורה בינונית מינוס.

פורסם

uhhh

לא הבנתי, אתה מדבר על הגולף? בישראל?

מה שכן, אני מתקן - "מכונית יוקרה" בדרך כלל לא ממש שומרת על ערכה.

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...