Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב כמו שמבינים בבנק כבר תקופה ארוכה רומזים לי כי איני רצוי אצלהם. דווקא מסיבות שלהם ולא בגללי (הם בנק למגזר מסוים ופעם נחשבתי לבן משפחה אך היום כנראה כבר לא) .

מבחינת חשבון סטודנט איזה מה 3 הגדולים עדיף אני מדבר מבחינת גמישות כלפי הלקוח. לפעמים יש פלוס ולפעמים מינוס, מבחינת הלוואות ויחס . בקיצור לא מבין בזה אבל כדי לא ליפול בין הכסאות איזה בנק עדיף ?

פורסם

זה נבלה, זה טריפה, זה מוגלה וזה חרטטה-בטטה.

ההבדלים בין "חשבונות הסטודנטים" של הבנקים זעירים ולא משמעותיים בכלל,

הרבה יותר חשוב שתיפול על סניף טוב, זאת אומרת כזה שלא עושה טעויות כל שני וחמישי,

שהתור בו סביר ושהשירות מסביר פנים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בנק מסד , זה בנק של מורים כעקרון, אבל כאשר הצתרפתי לשם לפני כ 7 שנים (אמא מורה) קיבלו אותי בזרועות פתוחות כולל הטבות ממש טובות כעידוד של הצתרפות בני משפחה של מורים לבנק. כיום כל דבר שאני מבקש מהם זה:" אתה לא מורה אין לנו שום דבר להציא לך". ההטבות רק למורים וכדומה.

בין אם זה הלוואה קטנה שביקשתי באחוזים של ריבית של שוק שחור ,

הגבלת מסגרת אשראי של כרטיס למסגרת פיצית (יש לי כרטיס חוץ בנקאי אם מסגרת פי 3) אז הגיעה זמן לפרוש לחפש בנק אחר.

עמלות מטורפות שאני משלם כל הזמן למרות ששיניתי לחשבון סטודנט (אתה סטודנט אבל לא להוראה אז לא מגיעה לך).

כל דבר יש תשובה אחת אם היתה מורה אם משכורת שנכנסת ממשרד החינוך הייתה מקבל מה שאתה רוצה אבל כך לא תקבל כלום.

סתם לדוגמא ביקשתי הלוואה של סכום X נתנו לי ריבית שנתית של 13 אחוז וזה עוד כסטודנט , לדוגמא בכרטיס כ.א.ל אקטיב הריבית אם אני מושך את התשלומים או לוקח הלוואה דרכם נמוכה יותר.

בקיצור גונבים אותי.

פורסם
הרבה יותר חשוב שתיפול על סניף טוב, זאת אומרת כזה שלא עושה טעויות כל שני וחמישי,

שהתור בו סביר ושהשירות מסביר פנים.

בדרך כל סניף כזה הוא סניף שכונתי קטן, אין לך מה לחפש בסניפים הגדולים.

פורסם

אני הייתי במקרה דומה לא מזמן - שנמאס לי מהבנק שלי (אוצר החייל), לא כי אני לא מורה :shock: אלא כי הסניף היה מגעיל וצפוף,

וכי הם לא כיבדו התחייבויות כלפיי בתור סטודנט בצורה עקבית.

אז עשיתי קצת סקר שוק בין כל הבנקים ו-עברתי לבנק יהב.

בינתיים אני מרוצה, לא נתקלתי בבעיות.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם
בדרך כל סניף כזה הוא סניף שכונתי קטן, אין לך מה לחפש בסניפים הגדולים.

לגמרי.

שביט - אני בלאומי, בסניף מאוד לא שכונתי,

והמצב פשוט קטסטרופלי. אני לא מבצע שום פעולות בבנק מעבר למינימום ההכרחי

ועדיין זה סיוט - הם לא מצליחים לבצע דברים פשוטים כמו עדכון כתובת או שם,

והמחשב בסניף כל היום תקוע, או לחלופין זז כמו צב בהילוך אטי.

בנוגע לסלולרי מתנה - תכל'ס זה שטויות, לכל בנק יש את ה"מתנה" שלו,

וזה צריך להיות השיקול הכי פחות חשוב בבחירת בנק.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

עזבו עכשיו מתנות. מעניין תכלס איך הבנק מתנהג כלפי הלקוח. האם כל דבר צריך להתחנן או שבאים לקראת הלקוח האם יש גמישות.

כי ממה שקראתי באתרי הבנקים השיקול שלי כרגע זה בין לאומי לבין דיסקונט ופועלים .בתקווה לעבור כבר עד סוף החודש. כי פשוט עבר כל גבול הזלזול שלהם.

פורסם

ההטבות ביהב של חשבון ללא עמלות הן לעובדי מדינה או חברות גדולות (רפא"ל למשל) אבל גם לסטודנטים.

אני מקבל כמעט אותן הטבות כמו של עובדי רפא"ל (אח שלי עובד שם כרגע והצטרך יחד איתי).

מה שכן אין להם הרבה סניפים אז צריך לבדוק אם יש אחד קרוב לבית.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

מנצל"ש...

אילו הטבות סטנדרטיות קיימות ב"חשבון סטודנט" ? אני לא מתכוון על אפשרות הלוואה כזו או אחרת.

אני מניח שהשירותים יהיו חינם, אך מה עוד?

אני שואל זאת כיוון שכרגע יש לי חשבון רגיל ואני מתכוון להתחיל ללמוד בסמסטר הקרוב.

פורסם

קל מאוד למצוא את ההטבות של כל בנק לסטודנטים באתרי האינטרנט של הבנקים.

בגדול, לחברה שלי היה חשבון סטודנט בדיסקונט ולי יש חשבון סטודנט בפועלים - ומבחינת הטבות פועלים מנצח. אבל שוב - זה מאוד תלוי בסניף שאתה בוחר.

מבחינת ההטבות בפועלים, ממה שזכור לי - אני לא משלם עמלות בכלל על פעולות בסיסיות, 50% הנחה על פנקסי צ'קים, מסגרת אשראי טובה יחסית, חצי מחיר בעמלות בקניית ניירות ערך, כרטיס אשראי חינם, הטבות בלקיחת הלוואות ועוד כמה מתנות. חפש באתר האינטרנט.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יש לי ניסיון רע מאוד עם בנק הפועלים, אצלי הם שינו באופן חד צדדי את תנאי ניהול הח-ן ועדיין חשבו שהם בסדר ואין בסיס להתנצלות (כי ככה הם החליטו) :shock:.

התוצאה - ח-ן פלטינה שהתנהל אצלהם ניסגר והועבר כמעט בו ביום ללאומי.

אי אפשר להסיק מכך על התנהלות כל סניפי הבנק, אבל משהו ברוח ההתנהלות של הפועלים ניראה לי עקום, התנצלות קיבלתי רק אחרי שפניתי בתלונה ליו"ר הבנק דאז דנקנר ולמנכ"ל זיו.

פורסם

מעבר לתנאים הבסיסיים שדי דומים ברוב הבנקים מאוד תלוי מי מנהל את המחלקה בה החשבון שלך מתנהל. אני כבר נכוותי גם מפועלים וגם מלאומי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...