Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב.

אני מדבר כמובן על מנוע 2L של סובארו אימפרזה

אני רואה מנועי GX עם 125 כ"ס

ומנועי R או RX עם 160 כ"ס

אני יודע שלשניהם אין טורבו שמגדיל את ההספק

אז מה בכל זאת ההבדל ביניהם שנותן את הפער הזה בכוח?

תודה.

פורסם

עד 2005 האימפרזה 2 ליטר נקראה GX והיה לה מנוע עם 125 כ"ס (מה- B4 שהיתה עד 2003).

החל מ 2006 האימפרזה 2 ליטר הגיעה מנוע חזק עם 160 כ"ס (מה - B4 שהיתה באותה תקופה)

ועל הדרך גם עברה מתיחת פנים והיבואן בארץ שם כל מיני מדבקות R /RX/ RXI.

בשניהם היתה הנעה כפולה, מושבים משופרים ופנסי ערפל.

צריכת דלק בזבזנית ובלאי צמיגים גבוה.

פורסם

אוקי פחות או יותר את הפרטים האלו אני יודע

רק רציתי להבין מה בדיוק יוצר את הפער הזה של ה 35 כ"ס בין 2 המנועים

ואתה אומר שהאימפרזות החדשות 2L בזבזניות ביחס למנועי 2L אחרים?

פורסם
ההבדל שיוצר את ההפרש! תיזמון שסתומים מישתנה(יניקה), יחס דחיסה גבוה יותר, ניהול שונה, סעפת פליטה ויניקה .

אחלה לפחות עכשיו אני יודע

תודה.

עוד שאלה ברשותך,

אני מתאר לעצמי שתיזמון השסתומים המשתנה תלוי בראש המנוע לא ככה?

האם ראש מנוע כזה יכול להתאים ל 1.6L בכלל ? או יש המלצה על ראש מנוע שנותן תוצאות דומות / טובות ביחס לגודל המנוע שמתאים ל 1.6L?

וגם האם זה אפשרי להתקין ל 1.6 את הסעפת פליטה ויניקה הזאת?

אני שואל כי אני פשוט מחפש לקנות רכב

ואני בקטע של הונדה סיוויק / לנסר / אימפרזה כל היפניות למיניהן נראות לי נוחות לנהיגה (גם מנסיון)

ואני גם דיי מחפש קצת כוח מעבר ל100 כ"ס שמגיע איתן (אפילו 130 יתנו לי הרגשה טובה) ואין לי בעיה להשקיע ברכב שאני אקנה על מנת להביא אותו לאותו הספק(כמובן שטורבו לא בא בחשבון כרגע)

פורסם
אני רואה מנועי GX עם 125 כ"ס

ומנועי R או RX עם 160 כ"ס

לא מנוע, אלא דגם R ו-RX. בגרסאות 2.0 ליטר היו רק דגמי R.

עד 2005 האימפרזה 2 ליטר נקראה GX והיה לה מנוע עם 125 כ"ס (מה- B4 שהיתה עד 2003).

החל מ 2006 האימפרזה 2 ליטר הגיעה מנוע חזק עם 160 כ"ס (מה - B4 שהיתה באותה תקופה)

הייתה גם גרסת ביניים בין GX צורה ישנה עם 125 כ''ס לבין צורה חדשה R עם 160 כ''ס.

הדגם הזה היה נקרא GX והוא עם 160 כ''ס.

כמו בתמונה:

119934910.jpg

ואני גם דיי מחפש קצת כוח מעבר ל100 כ"ס שמגיע איתן (אפילו 130 יתנו לי הרגשה טובה)

כל רכב משפחתי או האצ'בק עם גיר ידני ומנוע שמפיק 100 כ''ס ויותר יתן לך בערך את אותן הביצועים כמו אימפרזה 2.0 אוטומטית. דרך אגב לא ציינת איזה גיר אתה רוצה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
לא מנוע, אלא דגם R ו-RX. בגרסאות 2.0 ליטר היו רק דגמי R.

הייתה גם גרסת ביניים בין GX צורה ישנה עם 125 כ''ס לבין צורה חדשה R עם 160 כ''ס.

הדגם הזה היה נקרא GX והוא עם 160 כ''ס.

כמו בתמונה:

119934910.jpg

כל רכב משפחתי או האצ'בק עם גיר ידני ומנוע שמפיק 100 כ''ס ויותר יתן לך בערך את אותן הביצועים כמו אימפרזה 2.0 אוטומטית. דרך אגב לא ציינת איזה גיר אתה רוצה.

תראה בגדול אני נורא רוצה ידני אבל זה בטח יהיה ממש קשה למצוא אחד ועוד במצב טוב

וגם בתקציב של עד 50K

אני מוכן לקנות גם את המנוע 1500 דגם R מהחדשות בתקציב הזה השאלה היא רק האם אני יכול להביא אותו להספק שאני רוצה? (בערך 120~130 כ"ס) מבלי להכניס לו טורבו או משהו כזה

השקעה של 8K ~ 10K בערך.

פורסם

שכח מה-1500 ו-1600. ולא הבנתי למה אתה נעול על האימפרזה דווקה. אתה לא מתמצא בתחום. תעשה הרבה שעורי בית לפני שאתה מחליט סופית.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
שכח מה-1500 ו-1600. ולא הבנתי למה אתה נעול על האימפרזה דווקה. אתה לא מתמצא בתחום. תעשה הרבה שעורי בית לפני שאתה מחליט סופית.

אז זהו שאני לא קיבלתי החלטה סופית

זה סגנון הרכב שאני מעוניין בו

סיוויק, אימפרזה, לנסר . . . הבנת אותי

אבל לא האצ'בק למה אני לא אוהב את המראה הזה

משהו באיזור ה100+ כ"ס עם אופציה לשיפור לאיזור ה120~130 אם אפשרי

• תוכן חדש...