Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא חסר גם כל חמישי בלילה את הניידת באיילון שסותמת את כל התנועה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני רק יודע שבביקור האחרון שלי בשוויץ, כאשר בהתחלה אני עדיין לא התרגלתי לתרבות נהיגה נורמאלית

באמת תענוג מה שהולך בשוויץ, אשאל רק:

איזה אינטרס משרתת לך הנסיעה בשמאלי? ולמה אתה עושה זאת בארץ? הרי לפי מה שכתבת ככה אתה רגיל לנהוג.

תמשיך ככה ידידי, וכולנו נמשיך לחלום על תרבות נהיגה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

שוטר חייב לתת פרטים אבל לדעתי מח"ש לא יחקרו את זה נציג תולונות ציבור מטפל בזה בכל תחנה יש אחד כזה.

לך עם מספר הרכב אין לך שם רק מספר רכב?

אין כמו אלפא :)

פורסם

(ג) בלי לפגוע בהוראות תקנת משנה (א) ותקנה 35, בכביש חד-סטרי שיש בו שני נתיבים או יותר באותו כיוון נסיעה, אשר מחמת צפיפות התנועה נעים בו כלי רכב בטורים בכל נתיב, לא יראו כעקיפה את תנועתם של כלי רכב הנעים בנתיב אחד והנוסעים במהירות העולה על המהירות שבה נוסעים כלי הרכב שבנתיב האחר, ובלבד שהדבר לא יגרום הפרעה או סיכון לתנועה.

כלומר, לא מספיק שאתם בטורים, אלא שהטור נוצר בגלל צפיפות.

.

מה שיפה בחוק הישראלי, ואני אומר את זה על סמך דוחות שבוטלו על הבסיס הזה.

לא רשום באף מקום מה אמור להיות המרחק של 2 המכוניות שנוסעות באותו הנתיב, ברמת העיקרון עם רמת שיכנוע ממש גבוה, או עורך דין מפולפל, מספיק שיהיה רכב במרחק של 10 ק"מ באותו הנתיב כמוך וזה נחשב לטור.

כמו כן, אין הגדרה בחוק הישראלי לצפיפות.

Flash Red VW Corrado 16V

פורסם
באמת תענוג מה שהולך בשוויץ, אשאל רק:

איזה אינטרס משרתת לך הנסיעה בשמאלי? ולמה אתה עושה זאת בארץ? הרי לפי מה שכתבת ככה אתה רגיל לנהוג.

תמשיך ככה ידידי, וכולנו נמשיך לחלום על תרבות נהיגה.[/quote

חבל שלא הבנתה את כוונת דברי.

(תאמין לי שאני האחרון שיתפוס סתם ככה נתיב שמאלי)

פורסם

שוטר על מדים מחוייב לתג שם, או על הכתף הימנית (מספר אישי + שם) או מעל הכיס הימני בחולצה (שם בלבד), כמובן זה כאשר הוא על מדים.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
אם אחרי שאותתי, הבהבתי, ציפצפתי, אתה עדיין חולם בשמאלי, אני אחזור לימני, אאיט את מהירותי ואנסה ליצור איתך קשר עין בכדי שנבין אחד את השני מה הלאה.

אם עדיין נהיה בנתק, אני בטוח שבזמן הזה יהיו כמה נהגים שכבר יצפרו, ידחפו, יעקפו בשוליים ויתחילו לבלום מתחת לאף של השמאלי כדי להראות לו למי יש יותר גדול.

תיכף יבואו החברים ויטענו שאם אני מאט ל-50 כמו השמאלי, אני מפריע לתנועה - לא, לענ"ד אני לא מפריע: אני נוהג בהתאם לתנאי הדרך והתנועה, נכון לרגע זה אין באפשרותי לעקוף. לא עושים עבירה כדי כביכול למנוע אחרת, כי חוקית האטת התנועה לא הופכת לעבירה במקרה זה.

במקרים קשים, אני אעדיף לעצור בשוליים, להשקות איזה שיח בצד הדרך ועד שאמשיך, כבר תיפתר הבעיה .

.

לחנות על השוליים זו עבירה מסוכנת.

אין ספק שלא לעקוף מימין במקרה כזה זו הפרעה לתנועה.

כן, זהו מצב שהחוק לא יודע להתייחס אליו, כאשר עבירה של נהג אחד לא מאפשרת זרימה של התנועה, כי החוק מניח שכולם... נוהגים כחוק.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

סוף סוף, שמח לשמוע מישהו ששותף לדעה שלי ,כן ירבו כמוך להגדיל ראש ולנהוג בהגיון ולא תמיד להתייחס לחוק היבש שלעתים מזיק מאשר מועיל כמו במקרה הנ''ל

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אין ספק שלא לעקוף מימין במקרה כזה זו הפרעה לתנועה.

כן, זהו מצב שהחוק לא יודע להתייחס אליו, כאשר עבירה של נהג אחד לא מאפשרת זרימה של התנועה, כי החוק מניח שכולם... נוהגים כחוק.

יום יגיע ואלמד גם אני לתמצת את מחשבותי לשתי שורות חכמות וקולעות במקום מגילות.

אני תמיד אעדיף להיות עבריין קל אך לשמור על זרימת התנועה, ההגיון והבטיחות בכביש.

חבל שלא הבנתה את כוונת דברי.

(תאמין לי שאני האחרון שיתפוס סתם ככה נתיב שמאלי)

אם זה המצב אז אני מתנצל, ואולי לא הבנתי את כוונתך הראשונית.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
לחנות על השוליים זו עבירה מסוכנת.

נכון. ציפיתי כבר מזמן שמישהו יעלה נקודה זאת :wink:.

בכל אופן, אני מניח שגם אתה עוצר מידי פעם להשקות צמחיה בשולי הדרך.

במקום שאפשר לחנות מעבר לשוליים, אני עובר עד לשם.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

מספיק להתמם, כל אחד מהכותבים פה בשרשור היה מוריד הילוך,נותן בגז,עובד לימני,ומאיץ...

יש כאן עבירה (של השוטר) שגרמה לעבירה של פותח השרשור.

אני יכול לחשוב על סיפור דומה למשל על ניידת שעומדת וחוסמת נתיב בכביש דו-סטרי עירוני שקט עם קו הפרדה לבן רצוף באמצע. לא תעקוף?! תחכה לניידת עד שהשוטר יחזור מהקיוסק/מספרה/בית זונות?! שלא נדבר על משאית הובלה או גרר.

השוטר הזה,אם פעל ככה בכוונה על מנת לעצור אנשים - צריך למצות איתו את מלוא הדין. לא רק שעבר עבירה,אלא גרם לאחרים לבצע עבירה.

172

פורסם
בכל אופן, אני מניח שגם אתה עוצר מידי פעם להשקות צמחיה בשולי הדרך.

האמת היא שלא.

בכלל החברים שלי לא מבינים את המנהגים שלי. מצד אחד, מוכן להחליק את האוטו על הצד לפעמים. מצד שני, לא עובר את ה-30 בשכונה. מוזר כזה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אפשר לתת על דבר כזה דו"ח?

הרכב לא יצא לעקיפה אלא עבר נתיב, זה שהוא עקף אותו על הדרך זה לא נחשב בכלל.

זה לפחות מה שאני זוכר מהתיאוריה.

קובי

• תוכן חדש...