Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוכבי סופר מוטו שאלה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתם עושים עם החליפה שלכם?

הבעיה היא - שרוב החליפות בנויות לרכיבה בתנוחת עובר, ולא בתנוחה זקופה (אני יודע שהיום יש חליפות לסופר)

בכל זאת מה אתם עושים ? לוקחים חליפה שאתם יכולים להיות זקופים בה אבל גדולה מאחורה או שלוקחוים חליפה שחיבים להיות כפופים בה אבל מתוחה בגב ?

קבלתי את החליפה והיא יפה :inlove: הרבה יותר מהתמונה אבל גדולה בגב כשאני עובד ישר אני עדין מרגיש את הביצים עולות אבל בהחלט יותר נוח מאשר חליפות אחרות שרכתי איתם שחיבו אותי לעמוד כפוף.

פורסם

לי אין בעיה בגב.

החליפה יושבת עלי בול (ותודה לשדון שרכש חליפה קטנה עליו...).

אם כבר אז בברכיים יש יותר מדי עור, אבל זה לא ממש מפריע לי.

פורסם
מה אתם עושים עם החליפה שלכם?

הבעיה היא - שרוב החליפות בנויות לרכיבה בתנוחת עובר, ולא בתנוחה זקופה (אני יודע שהיום יש חליפות לסופר)

בכל זאת מה אתם עושים ? לוקחים חליפה שאתם יכולים להיות זקופים בה אבל גדולה מאחורה או שלוקחוים חליפה שחיבים להיות כפופים בה אבל מתוחה בגב ?

קבלתי את החליפה והיא יפה :inlove: הרבה יותר מהתמונה אבל גדולה בגב כשאני עובד ישר אני עדין מרגיש את הביצים עולות אבל בהחלט יותר נוח מאשר חליפות אחרות שרכתי איתם שחיבו אותי לעמוד כפוף.

זה כנראה החליפה עצמה.

לי היתה חליפה של דיינזה מדגם ROCK 2 חלקים ואחריה היתה חליפה של טקניק (לא זוכר איך מאייתים את זה).

שתיהן היו מאוד נוחות לי.

אבל היו מספר חליפות שלא היו נוחות לי בכלל מאותה חברה.

ראיתי כל מיני חליפות וחלק לא מתאימות בכלל אבל זה עניין של התאמה.

פשוט צריך לבדוק את החליפה.

אבל אולי זה עניין של התאמה ראשונה.

החליפה עדיין לא "יושבת" עליך.

תרכב איתה כמו שאתה רוצה, עם הזמן היא תתפוס את הצורה שלה.

אני רוכב כרגע עם מכנס של דיינז דגם P103 שעולה די זול למען האמת בגלל שזה דגם ישן ועם מעיל עור של לרט מדגם מילניום שקניתי לפני ארבע שנים.

ראיתי איזה חליפה שאני לא בטוח לגביה כרגע במחיר די מצחיק.

350$.

אפילו היו מוכנים להוריד לי את עלות המשלוח לארץ אבל אין לי כרגע להוציא על זה.

:(

אולי עוד כמה חודשים.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

לצערי, רוכבים עם מה שיש... :roll:

החליפה שנרכשה לפני כ-4 שנים פרשה לגמלאות וכעת משמשת לסופרמוטו בלבד (היה זה אחרי שגיליתי שבתום הסוף שבוע, לאחר שפשטתי אותה, היא נשארה לעמוד.... :shock: )

יותר מדי מסריחה מכדי שחלקים ממנה ישמשו לדברים אחרים ביומיום.

בהתחלה הייתה הרגשת אי נוחות באיזורהכתפיים כשהמעיל "מתנגד" לרכיבה עם מרפקים למעלה, אבל עם הזמן והזיעה (והנפילות) החליפה מתרככת ואני כנראה התרגלתי וכעת זה לא מציק יותר.

אגב, כדי שסירחון מעיל הרכיבה של הסופרמוו לא ילווה אותו במהלך השבוע, רכשתי לפני כחודשיים עבור רכיבות לעבודה ומבחנים לפול גז,חליפה מלאה חדשה (כמובן שלעבודה אני לא רוכב עם מכנסי הרכיבה...יש גבול :wink: )

ktm-640lc4-02-bikepics-1171381.jpg

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

• תוכן חדש...