Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני מחפשת להחליף את הצמיגים האחוריים שלי של ברידג'סטון בצמיגים חדשים של אותה חברה.

מכירים פנצ'ריה במחירים טובים שמוכרים ברידג'סטון באיזור נס ציונה?

מדובר ברנו קליאו אליזה אני חושבת שמדובר בגודל 13".

תודה,

דפנה.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא יודע לגבי צמיגייה מסויימת, אבל את לא חייבת לרכוש צמיגים דווקא של היצרן הנ"ל. תוכלי לרכוש בזול יותר של יצרן ידוע אחר. רק בדקי שמוכרים לך צמיגים טריים ולא מתוצרת סין.

פורסם

צמיגי אנטון חנניה - רחוב משה שרת 24 א.ת חדש (מערב) ראשון לציון, טלפונים 03-9415858 03-9413282.

כמו שנאמר - בדקי את התאריך על הצמיגים ( לא בני יותר מחצי שנה ) ובקשי צמיגים איכותיים, ולא זבל סיני זול.

פורסם

בדקתי בצומת בית עובד בץחנת דלק, אין לו ברידג׳סטון במלאי אבל הוא יכול לזמין תוצרת יפן ב350 שקל. ויש לו מישלין ב320 שקל תוצרת איטליה. מה אתם אומרים? אני מוכנה להשקיע כי מדובר בגלגלים אחוריים שמבחינתי שווה לחיים על הכביש. על אנטון אני אוותר כי קראתי כאן בפורום שהוא על הפנים. מבחינת איזון וכד׳.

פורסם
בדקתי בצומת בית עובד בץחנת דלק, אין לו ברידג׳סטון במלאי אבל הוא יכול לזמין תוצרת יפן ב350 שקל. ויש לו מישלין ב320 שקל תוצרת איטליה. מה אתם אומרים? אני מוכנה להשקיע כי מדובר בגלגלים אחוריים שמבחינתי שווה לחיים על הכביש. על אנטון אני אוותר כי קראתי כאן בפורום שהוא על הפנים. מבחינת איזון וכד׳.

מעט יקר 320 ש"ח לצמיג. הייתי מצפה שהמחירים יהיו זולים יותר. מישלין ידוע כמותג יקר. לכי על יוקוהמה, קלבר, קונטיננטל - מחירים סבירים ואיכות טובה.

בדקי בדיוק מה מידת הצמיג ונוכל להציע הצעות טובות יותר.

פורסם

כדאי לך להרחיק ליפו ברחוב יפת צמיגי אנטון כביש 431 20 דקות את שם תודיעי לו בטלפון שאת מגיעה יום לפני ואיזה צמיגים את רוצה ותקבלי הצעת מחיר דרך הטלפון ,אני החלפתי שם וגם הרבה מחברי הפורום אדם אמין ומלאי טרי כל הזמן(גם אני מאזור נס ציונה)לכי על קונטננטל קונטקט 3 צמיגים טובים ולא מרעישים .

פורסם
כבר 4 שנים יש לי ברידג׳סטון ואני מרוצה :)

תהי מרוצה גם ממותג איכותי אחר. קלבר, יוקוהמה, מישלין, וקנטיננטל בהחלט באים בחשבון.

פורסם

ממליץ לפנות לגילי - מצמיגי "מוריס-בית עובד".

המחירים מאוד הוגנים, השירות מצויין והצמיגים טריים.

אנטון לא תמיד זול יותר, הצמיגים אצלו לא תמיד טריים, רמת העבודה מזעזעת והיחס סביר.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

היי התקשרתי עכשיו לאנטון בראשון. מישלין הוא רוצה 300.

התקשרתי אני חושבת שזה מוריס מבית עובד 08-9406629? (בתחנת דלק) על מישלין הוא רוצה 320 ועל ברידג'סטון 350.

מה אתם אומרים? לאנטון אין ברידג'סטון בגודל שאני רוצה (165/65R13).

הכי חשוב עם מוריס שהם ספקים חוקיים של ברידג'סטון לפי האתר שלהם.

• תוכן חדש...