Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ממליץ לפנות לגילי - מצמיגי "מוריס-בית עובד".

המחירים מאוד הוגנים, השירות מצויין והצמיגים טריים.

אנטון לא תמיד זול יותר, הצמיגים אצלו לא תמיד טריים, רמת העבודה מזעזעת והיחס סביר.

טועה בגדול.

יפת 88, יפו טל': 050-6424382 טל' חירום: 050-7472792 פקס: 03-6240583

פורסם

יש לך את "צמיגי יניב " בקרית המדע ברחובות .

מקצוען אמיתי

וגם מחזיק רק מלאי איכותי וטרי .

אין בעיה להגיע קיים שילוט עד העסק .

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

פורסם
היי התקשרתי עכשיו לאנטון בראשון. מישלין הוא רוצה 300.

התקשרתי אני חושבת שזה מוריס מבית עובד 08-9406629? (בתחנת דלק) על מישלין הוא רוצה 320 ועל ברידג'סטון 350.

מה אתם אומרים? לאנטון אין ברידג'סטון בגודל שאני רוצה (165/65R13).

הכי חשוב עם מוריס שהם ספקים חוקיים של ברידג'סטון לפי האתר שלהם.

לא מבין למה את נעולה על המותגים האלו. הם יקרים ולא בהכרח טובים יותר מהמותגים האחרים שהצעתי. תשאלי את אנטון יפו בכמה הוא מוכר קלבר או קונטיננטל במידה הנ"ל. את תופתעי מההפרש במחיר ותקבלי צמיגים איכותיים.

פורסם
טועה בגדול.

יפת 88, יפו טל': 050-6424382 טל' חירום: 050-7472792 פקס: 03-6240583

איני טועה.

אנטון ידוע כזול - נכון. הוא בהחלט זול, אך לא באופן גורף. ישנם מקרים שהוא יקר מאחרים ולא תמיד הסחורה טרייה (לי הוא הציע רביעיית T1R "טרייה", כאשר צמיג אחד משנת 2007 וכל השאר מ-2008. "טרי"? אולי בזמנו זה היה טרי, לא באמצע שנת 2009).

בנוסף, רמת העבודה שלו הינה חאפרית להפליא (בלשון המעטה) וצריך לשבת לו על הראש כדי שהעבודה תבוצע נכונה ובלי נזקים (במקרה ויש לך חצאיות צד).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
היי התקשרתי עכשיו לאנטון בראשון. מישלין הוא רוצה 300.

התקשרתי אני חושבת שזה מוריס מבית עובד 08-9406629? (בתחנת דלק) על מישלין הוא רוצה 320 ועל ברידג'סטון 350.

מה אתם אומרים? לאנטון אין ברידג'סטון בגודל שאני רוצה (165/65R13).

הכי חשוב עם מוריס שהם ספקים חוקיים של ברידג'סטון לפי האתר שלהם.

אין כזה דבר ספק חוקי מי ספר לך את זה, כל פנצריה יכולה למכור כל סוג של צמיג שהיא רוצה.

תקני במקום הכי זול.

פורסם
אין כזה דבר ספק חוקי מי ספר לך את זה, כל פנצריה יכולה למכור כל סוג של צמיג שהיא רוצה.

תקני במקום הכי זול.

יש יבואן מורשה ויש יבואן פרללי (מקביל).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אוראל,

לא הכל שחור ולבן.

חבר שלך מבית עובד הציע לי במקרה הטוב - צמיגים פחות טריים בחצי שנה מאשר אלו אשר הציע לי אנטון. (הצמיג הכי ישן ברביעיה היה בן שנה וחצי כמעט)

דווקא אצל אנטון , מרוב שהמקום עובד כמו סרט נע, הסיכוי לכך שיתקעו צמיגים ישנים במלאי הוא אפסי,

דרך אגב, יש לו סניף בראשון באיזור התעשיה החדש, אותם מחירים כמו ביפו. יותר קרוב למי שבא מנס ציונה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני עכשיו בדיוק מחפש צמיגים לרכב שלי .

התקשרתי לכמה אנשים שמוזכרים כת'רד הזה ,חלקם נתנו מחירים יחסית גבוהים , וחלקם ענו " אני כאן עם לקוחות , אין לי זמן":roll:

דיברתי עם אנטון בראשון, וסיכמתי איתו שהוא יביא רביעייה , ונראה מה התאריך ייצור ,אם טרי לי, מרכיבים , לא-> מחזירים .

גם יחס צריך לדעת לתת .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

האמת אנטון הביא לי את המחיר הכי נמוך על צמיגי משלין, בבית עובד 370 כולל הכל בשטרק בנס ציונה 380 כולל הכל ובאנטון 300. האמת יש מבצע באוטו דיפו על צמיגי GOOD YEAR השני ב60% הנחה. אני צריכה ללכת לנסוע לבדוק מה המחיר שם.

פורסם
האמת אנטון הביא לי את המחיר הכי נמוך על צמיגי משלין, בבית עובד 370 כולל הכל בשטרק בנס ציונה 380 כולל הכל ובאנטון 300. האמת יש מבצע באוטו דיפו על צמיגי GOOD YEAR השני ב60% הנחה. אני צריכה ללכת לנסוע לבדוק מה המחיר שם.

כמו שכתבתי אנטון הכי כדאי בקניה:-P רק תבדקי את התאריך על הגלגל,לאוטו דיפו אל תתקרבי אחרי 60% הנחה זה עוד יוצא יותר יקר מכל מקום מניסיון.

פורסם

אייל תרשה לי להוסיף על דברייך ,

בכול פנצרייה המחירים עוד נתונים לשינוי מטה במקרה של ג'ובות :lol:.

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

היי חבר'ה הייתי עכשיו באוטו דיפו ת'אמת אחלה מחיר הוא הציע לי על GOOD YEAR הבעיה שהוא לא ידע להגיע לי מדינת ייצור אמר שזו אחת המדינות באירופה: פולין או רומניה או סלובניה.

בכל מקרה מחיר של 446 שקל לשני צמיגים!!! ועד היום יש מבצע של תוספת הנחה של 25 שקלים וקבלת כרטיס חבר בחינם.

מה שיוצא 210.5 שקל לצמיג.

מה אתם אומרים ללכת על GOODYEAR באוטו דיפו? או להזמין מאנטון?

• תוכן חדש...