Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

סוף סוף רכשתי לי את המכשיר שאני כל כך הרבה זמן חושק בו- ECLIPSE CD7200.

קודם כל, האיכות צליל שלו משגעת, אך קיימת לי בעיה כלשהי שאני לא יודע אם זו בעיה במכשיר או בעיה של כיוון.

כאשר אני מדליק את המכשיר לאחר שהאוטו עמד כמה שעות ללא התנעה, לוקח למסך של המכשיר הרבה זמן עד שהוא הוא מראה תצוגה, ואני מדבר על כ10 דקות ואף יותר. מה שמוזר זה שכאשר הרכב נכבה למעט זמן, ואז אני מדליק אותו אחרי כמה דקות שוב, אז המערכת נדלקת כרגיל.

חשוב לציין שהמוסיקה עובדת, המקשים דולקים, ורק המסך עצמו חושך.

אשמח לקבל עזרה גם בנושא כיול התחנות שאי זוגיות בו, איך אני הופך אותם לתחנות זוגיות.

תודה לכולם,

סם.

פורסם

לגבי התחנות;

במצב המתנה (מכשיר מכובה, תאורת מקשים דולקת), תלחץ על הכפתורים 3 ו MENU בבת אחת ליותר מ 3 שניות

במצב הזה תעביר ל ASIA ע"י לחיצה על כל כפתור

ותדליק את המכשיר

פורסם

לא הבנתי, איך אני עושה את המצב המתנה? איך מגיעים אליו?

אני יודע שיש אפשרות לכבות לגמרי את המערכת, או שהיא תהיה דולקת לגמרי.

פורסם

כשאתה מכבה את המכשיר בזמן שהסויטש עובד, הוא לא נכבה לגמרי - זה מצב המתנה (תאורת מקשים עדיין עובדת)

כדי לכבות את המכשיר לגמרי מהמצב הזה צריך לתת עוד לחיצה ארוכה על ה MODE עד שאתה רואה ACC OFF

פורסם

תומר, אני לא מצליח לרדת לסוף דעתך. אני יודע או שהוא עובד כולו, או שאני מכבה אותו שזה בעצם כמו שאתה מתאר ACC.

מה זה המצב ביניים? מה אני צריך ללחוץ כדי להגיע אליו? נצא מנק' הנחה שהמכשיר עובד רגיל, והאוטו מונע. מה עכשיו? על מה ללחוץ?

ומה עם המסך? האם מישהו יודע למה הוא נדלק מאוחר?

פורסם

כשאתה מכבה את המכשיר בצורה הרגילה (הוא רושם GOODBYE), הוא לא נכבה לגמרי או לפחות לא אמור להכבות לגמרי - בלותות עדיין דולק ובמידה ותתקבל שיחה המכשיר ידלק וזו הכוונה למצב ביניים

אולי כאן הבעיה שלך עם המסך?

פורסם

תראה, המכשיר אצלי רק מאתמול, ואת האופציה של הGOODBYE אני לא מכיר. אני מקווה להבין איך זה קורה.

לגבי המסך, אני לא יודע אם זו הבעיה, כי המסך נדלק לבד לאחר כמה דקות.

פורסם

זה לא אופציה, כולה לכבות ולהדליק את המכשיר

כשאתה מדליק נדמה לי הוא רושם WELCOME

וכשאתה מכבה GOODBYE

בזמן שהמסך בלי תצוגה כמו שאתה מתאר, האם הוא מוציא סאונד? מדליק מגברים?

פורסם

מצב standby משמעו שהמכשיר כבוי בזמן שהרכב מונע (או סוויטצ' פתוח).

כדי לכבות את המכשיר בזמן שהרכב מונע, עליך ללחוץ לחיצה ארוכה על כפתור source.

לגבי המסך - אני לא מכיר את המכשיר, אך האם יש לו אופציה לכיבוי המסך בזמן נגינה?

אתה יכול לבצע איפוס למכשיר (ישנו כפתור מיוחד לשם כך - יש ללחוץ עליו באמצעות סיכה או אביזר דק אחר), אולי זה יפתור את הבעיה עם המסך.

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

כשאני מניע את הרכב, המכשיר נדלק, המגבר עובד, הכל מתנגן נפלא, המקשים מוארים. אני אפילו שומע את הצליל של המקשים כשאני לוחץ עליהם. מה שמוזר המסך נזכר להידלק מאוחר מדי.

האם יכול להיות קשר בין המסך לבלוטוס?

פורסם

אני מציע שתתחיל להכיר את המכשיר ...

תתחיל כאן

http://www.eclipse-web.com/us/download/manual/cd7200mkII_e/audio/contents/421.html

no02.gifPress the [sOURCE/PWR] button while the power is ON, for more than one second, until you hear a beep.

The power will go OFF and the main unit will be in Standby.

If you press the [sOURCE/PWR] button again for more than two seconds, the power will go completely off.

פורסם

תודה.

את התחנות הצלחתי לכייל, אבל לגבי המסך, לא הצלחתי למצוא נושא כלשהו הקשור לבעיה הזו. אני כנראה אלך למעבדה שלהם, לבדוק למה זה, ואם יש בעיה, שיתקנו.

יש למישהו מושג איפה נמצאת המעבדה שלהם? המכשיר תחת אחריות כמובן.

• תוכן חדש...