Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים. לשם הפרוייקט שלי בתואר, אני צריך להרכיב מערכת אלקטרוחשמלית או אלקטרומכנית, אשר בעזרתה אוכל לשלוט בגוף חימום של פלטה חשמלית, שיש לי, בהספק של‎ ‎ 1500W ‎. פלטה זו תחמם סיר בישול והיא צריכה לשמור על טמפ' מסוימת פרקי זמן קצובים בתוך הסיר. אל תוך הסיר, אני מתכוון להכניס מד טמפ', לשם בדיקת הטמפ' בתוכו.

השאלה היא, איך לעשות מערכת שתבקר על גוף החימום ושתקבל את ערך הטמפ' שבתוך הסיר ממד חום? מאיזה רכיבים המערכת תהיה בנויה.

תודה למגיבים.

פורסם

אני יודע שפטנט כזה קיים מזמן. בשביל להעתיק את המערכת, אני צריך לקנות את מכונת הציפס. חבל לבזבז כסף.

פורסם

כמה מדוייקת צריכה להיות הטמפ'?

יש טרמוסטטים מכאניים שעושים את זה.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

זה תלוי באיזה דיוק אתה רוצה לבצע את הבקרה. אם אתה רוצה לשמור על טווח של טמפרטורות אפשר להשתמש בטרמוסטט מכני (דו מתכת פשוט) שיפעיל ויסגור את גופי החימום בטווח הטמפרטורות הנתונות. הבעיה עם השיטה הפשוטה הזאת היא שגוף החימום של הפלטה ממשיך לחמם את הסיר למשך זמן כלשהוא גם אחרי שהמתח שלו מפסיק, מה שאומר שהטמפרטורה תעלה קצת מעל הסף שקבעת ורק אז תרד. בקיצור, תוכל לשמור על טווח כלשהוא של טמפרטורות אבל לא על טמפרטורה מדויקת.

אם אתה רוצה לשמור על טמפרטורה מדויקת, תצטרך להשתמש ביוניט מדויק יותר ומערכת בקרה בלופ סגור שתמתן את העוצמה של גוף החימום בהתאם לטמפרטורות הסיר כדי לשמור על הטמפרטורה הנכונה. לא מסובך במיוחד, אבל גם לא ממש פשוט.

וכמובן, כשמתעסקים במתח חשמלי גבוה, במים ובאוכל חייבים לשמור על כללי הבטיחות הנאותים לכל אחד מהם בנפרד וכולם יחד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...