Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אמור להיות שם כמה ימים - יש שם פעילות מוטורית מענינת?

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

בהונג קונג אין פעילות מוטורית מהסוג שאני מאמין שאתה מחפש (לשכור רכב ולעלות למסלול).

אין מסלולים בהונג קונג.

הפעילות המוטורית בהונג קונג היא במסגרת מועדוני רכב כאלה ואחרים,אבל אלה מועדונים סגורים.

בגדול,אל תתבאס אבל הפעילות המוטורית שלך בהונג קונג הולכת להסתכם בלראות המון רכבי על בכבישים.

מה שכן,אם יש לך רכב ואתה בקטע של שיפורים יש בהונג קונג המון חנויות של כל חברת שיפורים רצינית.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תודה עידן על המידע. אז הפעילות המוטורית שלי תחכה לאירופה :)

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
אז הפעילות המוטורית שלי תחכה לאירופה :)

ככל הנראה.

בכל אופן, אם תיהיה באיזור של HONG KONG ISLAND תיסע במונית ל- WANCHAI CONVENTION CENTER, בסמוך לו יש CAR MALL, שזה בעצם קומת חניון של רכבים יד שנייה למכירה.

לא תמצא שם מאזדה 3.

מה כן תמצא שם ?

לפחות 4 F430 סקודרייה, הרבה גאיירדו ספיידר, 3 או 4 מורצ'אלגו (כולל אחת SV ועוד אחת ספיידר מדהימה), פורשה בכמויות וכו'.

עומדת שם גם קליפורניה אחת, עוד כמה F360, כמה AMG, מזראטים,TVR וכו'.

זה נכון ללפני שבוע,מה השתנה מאז אני לא בטוח,אבל בכל מקרה,תמיד מעניין שם.

זה כמו תערוכת מכוניות,רק בהבדל קטן- אתה יכול להכנס לכל המכוניות,להתניע וכו'.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...