Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. הנה ההודעה הראשונה שלי בפורום :)

אחרי שנים עם ליסינג הגיע זמני לעבור לרכב משלי (ולא נכנס לשיקולים כרגע). הבעיה - הפרוטה אינה מצוייה בכיסי ולכן אני נעצר בסביבות 35K וגם זה יהיה בעזרת הבנק הקרוב למקום מגורי.

מה חשוב לי ברכב? קודם כל - פרט חשוב - הרוב המכריע של הנסיעות שלי הן בין עירוניות, מאיזור רמלה לתל אביב, בשעות שבהן אין פקקים. חניה בתל אביב לא מעניינת ובקיצור - האוטו עושה משהו כמו 70 - 80 קילומטרים ליום בנסיעה ובלי רמזורים ופקקים.

מכיוון שהאשה נוהגת באוטו - הוא חייב להיות אוטומט. לא חשוב לי שיהיה זריז או בעל ביצועים שובי לב. חשוב לי שיסע כמו שצריך, שיהיה מרווח ככל הניתן (שני כסאות תינוק) ואם אפשר - שיבקר במוסך רק בטיפולים תקופתיים.

אחרי שישבתי על הלוח של יד2 וקראתי פה בפורום, נראה לי שהאופציה המועדפת היא פורד פוקוס. העניין הוא כזה - האם ללכת על פוקוס מאיזור שנת 2002 או שמא ללכת על כזו מ2004 או 2005 שהרביצו הרבה קילומטרים (פוקוס 2005, 1600 סמ"ק, עם 170K ק"מ אפשר להשיג ב-38 אלף). האם עלי לחשוש מרכב שעשה משהו כמו 35 אלף קילומטרים לשנה?

ובכל מקרה - אם יש לכם המלצות אחרות, אפילו יותר בזול, הייתי שמח לשמוע (איזה מאזדה MPV במחיר מבצע אולי?)

תודה על העזרה והסבלנות. אני פשוט חסר מושג אחרי שנים של נוחות ליסינג....

פורסם

תיקח שנתון יותר גבוהה עם כמה שפחות ק"מ וכמה שיותר שמורה,כמובן במידה והמחיר קולע לכיס שלך.

מנסיון עדיף רכב עם כמה ק"מ יותר עם שנתון גבוהה מאשר רכב ישן עם מעט ק"מ(לא ברוב המקרים יש לציין! אבל אם השנתון הגבוהה שמור אז זה כדאי)

סה"כ פוקוס אחלה רכב,אם אינך מעוניין במשהו אחר היא משפחתית טובה ואמינה.לא ידוע לי על תצרוכת דלק שלה, שווה בדיקה!

פורסם

אם יש ל2005 הזאת צורה מיוחדת שאתה חושק בה אז אין יותר מדי ממש לחשוש במידה והיא שמורה וכל הטיפולים בוצעו בזמן.מה גם שהיא פחות זמן על הכביש בלי להתחשב בק"מ שהיא עברה,יש בלאי גם של הזמן.

דרך אגב,הרכב של אבא שלי שנתון 2007 עוד מעט מגיע ל140 אלף קילומטר:wink: 0 תקלות טפו טפו טפו.

תיהיה רגוע ותבדוק טוב טוב שאתה לא קונה רכב שהתעללו בו.

• תוכן חדש...