Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה אני כזה קרוב לרכישת מאזדה 3 2008 אקטיב מחברת אלבר עכשיו הבעלים אומר לי שאני מקבל את הרכב עם מפתח אחד בלבד ! האם זה יכול להיות ? כי דוד שלי קנה מחברת ניו קופל טיוטה קורולה 2007 וקיבל 3 מפתחות מה אתם אומרים ?

פורסם

הרכב נמסר לאלבר עם 2 מפתחות ו2 שלטים!

לשחזר שלט ומפתח למאזדה 3 יעלה לך כמעט 700ש"ח (מניסיון).

כנראה שהלך להם סט אחד לאיבוד והם מגלגלים את זה עליך.

תדרוש סט נוסף, או הורדה במחיר שוות ערך.

בהצלחה

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

גם אני יכול לאשר לך בוודאות, שכל רכב ליסינג חדש שמתקבל מניו קופל - מגיע עם סט של 3 מפתחות.

מה קורה הלאה - זה סיפור אחר. כנראה שהרכב הוחזר לליסינג עם סט יחיד.

אם החלטת שזהו הרכב עבורך - כפי שאמרו, לנסות לקזז את המחיר (לאחר שבררת מהו) , או לבקש שיכינו סט נוסף.

alfa 156 2.5.

פורסם
גם אני יכול לאשר לך בוודאות, שכל רכב ליסינג חדש שמתקבל מניו קופל - מגיע עם סט של 3 מפתחות.

מה קורה הלאה - זה סיפור אחר. כנראה שהרכב הוחזר לליסינג עם סט יחיד.

אם החלטת שזהו הרכב עבורך - כפי שאמרו, לנסות לקזז את המחיר (לאחר שבררת מהו) , או לבקש שיכינו סט נוסף.

חייב לחזק את כל אלה שלמעלה, גם אני רכשתי רכב מחברת ליסינג - קיבלתי 3 מפתחות ו-2 שלטים.

תתעקש כי עולה ימבה כסף לשכפל מפתח.

תתחדש!

un4get

בעל מאזדה 3 2006 מנוע 1.6ליטרים דגם אקטיב.

פורסם

אתה יכול להרים טלפון לכאן , כדי לדעת את המחיר המדוייק ולדרוש קיזוז מהמחיר של הרכב.

בכל זאת תצטרך לשכפל לפחות סט אחד - אל תשאר עם מפתח יחיד!.

המקום שבלינק מקצועי, עושה את העבודה ללא דיחוי ומכיר את כל המפתחות לכל הרכבים - מנסיון שלי (פעמיים).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...