Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

א. הקישור שהבאת עכשיו שונה מהקישור שהבאת מקודם שבו כתוב שלנצ'יה ישתמשו בפלטפורמות של קרייזלר.

ב. בקישר שהבאת עכשיו מדובר על זה שלנצ'יות ימכרו כקרייזלר בארה"ב (הדלתא תהיה הראשונה). אלינו זה לא קשור.

emotion of motion

פורסם
1.4 ידני במחיר תחרותי מאוד, בלי להתקמצן על אבזור חשוב, יקרוץ לדעתי להמון צעירים.

לפני כשנה נהגתי על שתי גרסאות של הדלתא 1.4(120 ו-150 כ"ס, שתיהן ידניות) - ופרסמתי שרשור נפרד עם רשמיי. המכונית אינה ספורטיבית אלא נוחה ואלגנטית, תוך שהיא מציעה ביצועים נאים, בעיקר בגרסת ה-150 כ"ס.

לדלתא אין אופי צעיר ותוסס ולדעתי לא תקרוץ לצעירים אלא לאינדיבידואליסטים בעלי טעם טוב וראש פתוח בגילאי מעבר(40-60). הבראבו משדרת אופי צעיר יותר, שלא לדבר על הג'ולייטה החדשה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

לא כדאי לפתח ציפיות. זאת לא הפעם הראשונה שסמל"ת מביאים "מכוניות לתקינה" - זה קרה בעבר עם הבראבו (שהגיעה, אבל אחרי שנתיים), עם לנצ'יה בעצמה וכמובן עם ה-575 מרנאלו שעדיין נבדקת תקינותה לשוק הישראלי...

פורסם

הדלתא מאוד ייחודית, לפחות במראה שלה. היא גם נוסעת יופי ובעיקר מרווחת באופן יוצא דופן. אני מניח שיש לה מכללים משותפים עם פיאט, אבל כך גם לאלפא רומאו. והואיל והמגמה היא כיום ליצור מותגים שונים ונבדלים מבחינת קהל היעד על בסיס פלטפורמה מכנית משותפת( ובהצלחה לא מעטה ראוי לומר ראה פולקסוואגן לדוגמה ), והלנצ'יה היא בהחלט מיוחדת ושונה, הרי שיש לה סיכוי להצליח, אפילו כאן.

פורסם

פעם, בימים היפים של לנצ'יה או בתקופת הדעיכה שלה,

שבה עדיין היו מכוניות יפות/מעניינות, בהחלט אפשר היה לבכות

על כך שהיבואן לא מתאמץ מספיק או שהצרכן לא נועז מספיק.

לנצ'יה של היום זאת בדיחה מאוד עצובה, עדיף שמכוניות המדבקה המטופשות האלה יישארו בארץ המוצא.

יש מספיק דייהולט בארץ, לא צריך עוד מדבקות עם גריל מכוער.

אתם קולטים? כל מה שנותר מלנצ'יה, היצרן הייחודי והנועז (לא טוב או מושלם, אבל מיוחד), הוא גריל מכוער.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
זה רק אני או זה אחד מהרכבים הכי יפים שראיתי כבר הרבה זמן?

(ברור שהוא לא קיים, אבל עדיין)

יוסי יקירי..... זה רק אתה.

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם
זה רק אני או זה אחד מהרכבים הכי יפים שראיתי כבר הרבה זמן?

(ברור שהוא לא קיים, אבל עדיין)

פשוט להקיא!

המקור הרבה יותר יפה.

צר לי שזה רק אתה.

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

• תוכן חדש...