Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הרבה זמן לא נעזרתי בכם...אז ככה.

אני בשלבי רכישת הרכיבים לקראת מעבר ל 3 WAY, בעקרון יש לי הכל, אך המגבר המיועד להגברת המידים והטוויטרים הוא XETEC פרסטיג' P4 (שסגור בארון וממתין בסבלנות :-D)שאין עוררין על עוצמתו ואיכותו הגבוהה מאוד, בכל זאת מדובר במגבר היי אנד, הבעיה היא שהוא נראה לי מאוד חזק להגביר מידים וטוויטרים שלא צורכים להערכתי יותר מ 70 RMS ל מידים ו30 לטוויטרים, הערכתי שהמגבר הזה יותר מידי OVER.

120 RMS לערוץ נראים לי יותר מידי ואפילו אם אסגור את ה GAIN סביר להניח שאצטרך להנחית מהפרוססור את ערוצי הטוויטר.

זה היה הרקע לשאלתי, אני מחפש מגבר היי אנד 4 ערוצים סביב ה 60-80 RMS לערוץ, אין לי בעיה להביא מחו"ל בעיקר מאירופה (אנגליה, איטליה וכו...) אך לא ארצה לרכוש מגבר כמו אודיסון VRX כיון שהוא ענק והגודל כן משחק תפקיד פה ובמיוחד משקל.

אשמח לקבל המלצות למגבר, אשמח עוד יותר מבעלי ניסיון, מבחינתי על הפרק כרגע זה GENESIS 4 ערוצים אך הייתי רוצה עוד אופציות.

תודה מראש.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

מה התקציב?

שמעת משהו חוץ מהג'נסיס וה xetec שאהבת?

למה לא לבדוק מגברים ברמה גבוהה בארץ? סינפוני/סלסטרה/ TRU וגם ג'נסיס יש כאן די בשפע.

מתחדשת*

פורסם

היי,

קודם כל ברכות על המעבר לשלושה חלקים.

בקשר למגבר שלך אתה טוען שהוא חזק מידי , מי אמר שזה חיסרון? להיפך.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

לגבי תקציב, עם התקציב שלי לא אוכל לקנות בארץ אך כן אוכל לקנות בחו"ל וזאת מלא מעט ניסיון של רכישות...

סאונדמן, איך ה P4 מגביר? הגיינים פתוחים?

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

1.5K וזה לא משחק ניחושים :-P, על מנת להמחיש, אני יכול להביא עם קצת סבלנות גנסיס SERIES 3 4 ערוצים (ולא הקומפקט 4) בסביבות 1500 שקל.מוכן לחרוג מעט במידה וזה ממש מגבר עילוי.

וברוב המקרים אוכל להביא מגבר שנמכר בארץ בהרבה יותר זול בחו"ל.

פורסם

טוב,ב 1500 שח לא תמצא מגבר שמתקרב ל P4

אם יש לך P4 אני לא מבין בכלל מה אתה מחפש הרפתקאות במקום אחר {ועוד ב 1500 שח}

הגברת 3 WAY שמבוססת P2+P4 היא הגברה מעולה לחלקים שיש לך

לדעתי תרד מהרעיון.

פורסם

תתפלא מה ניתן להשיג ב1.5 עד 2K בחו"ל (יד שנייה כמובן) אך יש משהו במה שאתה אומר, עדיין לא ניסיתי אותו אך היה נראה לי שזה קצת OVER KILL.

על מנת שלא ישעמם ליאשמח לקבל דגמים של מגברים כך אוכל לעשות קצת שיעורי בית ועזבו תקציב :-D, תנו לי להתמודד עם זה, בוא נגדיר שאני מחפש מגברים שמיוצרים באירופה, ומקסימום תקציב למחירם בארץ הוא 4K, אחפש ונראה, בכל אופן אשים את ה P4 ואם לא יראה לי נתחיל לעשות קניות...:-P.

פורסם

כל עוד מדובר במגבר איכותי אין דבר כזה יותר מדיי כוח בגדול.

איזה סט 3 חלקים מדובר?

אני רואה שבחתימה שלך מככבים 2 מגברים דו ערוציים מעולים

למה התקציב כל כך נמוך? הריי למכור את אחד המגבר שלך יתקבל סכום דיי מכובד

למה לא לנסות לעבוד פאסיבי על אחד המגברים שיש לך? שוב תלוי באיזה סט מדובר ואם יש לו קרוס פאסיבי טוב ומותאם בכלל.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

אני מאוד את הסלסטרה RA שלי , מהחיבור הראשון שמתי לב לפירוט והבהירות של המגבר ומצד שני נותן תחושה של חמימות.

מאוד מאוד נעים לאוזן.

בנוי משתי מגברים נפרדים לגמרי ( כל צד עם חיבורי מתח וRCA ) מגיע עם מאוורר לכל צד במגבר, קטן מימדים ומשקל , אתה פשוט צריך לראות אותו במציאות כדי להבין כמה הוא קל וקטן ( אבל ממזר :) ).

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

הסט המיועד מורכב מ 3 אלמנטים מחברות שונות, יכול להיות שעד שארכיב ישתנו דברים אך זה ההרכב:

מידבאס CDT AUDIO HD M6

מיד CMD88

טוויטר DYNAUDIO MD100

איך מגבר סדרה K STEG? האם הם יותר מתאימים למידבאסים (כי כח לא חסר להם) האם מישהו הרכיב מגבר כזה על מידים או טוויטרים?

פורסם

לי היה מורכב STEG מאוווודד חזק על המידים ובכלל לא הייתי מרוצה מהתוצאה. ה ZED AUDIO נשמע טוב בהרבה. (אני חייב לעדכן את החתימה..דחוף !)

לדעתי ה AUDIOCONTROL שלי יכול להתאים לך בול. גם באיכות, גם במחיר, גם בגודל הפיזי ובמיוחד בתוצאה הסופית. יש לנו כמה וכמה אופציות.. דבר איתי בפרטי או בטלפון.

...CASKA for life

• תוכן חדש...