Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 106 - ניקוי מצערת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פיזו 106 שנת 2000 גיר רגיל לפני יומיים הרכב התחיל לשחק עם הטורים ונכבה כמה פעמיים. לפני שנה הייתה לי אותו בעייה המוסכניק ניקה לי את בית המצערת ורכב המשיך לנסוע במשך שנה וחצי עכשיו הבעיה חזרה המוסכניק עוד הפעם ניקה אבל הבעייה לא נפתרה מה אני עוד יכול לעשות לפני שאני מחליף את מנוע הצעדים שעלפי המוסכניק זה יפתור את הבעיה.

לפי הפורום הבנתי שצריך לנתק את המצבר כדי לאפס את המחשב, זה יכול לעזור?

פורסם

ניתוק אולי יעזור לקצת אבל אני בספק, אתה יכול לנקות את המנוע צעדים עם ספריי קרבורטורים (גם מבלי לפרק אותו לגורמים) וזה ייעזור לעוד כמה חודשים. אני באיזשהו שלב פשוט התייאשתי וקניתי אחד משומש ממישהו שמכר ב psi ונוסע איתו עד עכשיו.

מצאתי גם אתר שמוכר מנוע צעדים חדש תחליפי:

http://www.worldcarparts.co.uk/PartDetails/tabid/144/CategoryID/31/Default.aspx

לא הזמנתי משם אבל המחירים הם טובים.

כל מה שהתייחסתי זה רק אם המנוע צעדים לא תקין.

יכול להיות אולי יש לך בריחת וואקום או משהו אחר.

• תוכן חדש...