Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם בבעלותי רנו קליאו ידנית מודל 98 ....אתמול נתתי לחבר את האוטו על מנת שיוכל להניע את רכבו בגלל שלא היה לו מצבר....אחרי כמה שעות באתי להניע תאוטו שלי וכלום לא קרה אפילו הלוח שעונים לא נדלק ושמסובבים תמפתח שומעים תיק כזה...

אחרי שלא הצלחתי להניע פניתי לחבר שיבוא לעזור עם האוטו שלו והצלחנו להניע.

אחרי כמה דקות של נסיעה כיביתי את האוטו ושניסיתי להניע שוב קרתה אותה הבעיה......מה זה יכול להיות האם המצבר התרוקן או האלטרנטור הלך??

פורסם

אם כרגע לוח השעונים אינו נדלק אז המצבר מרוקן כמעט לחלוטין, דבר העלול לגרום לו לנזק.

התנע באמצעות חבר וסע 30-45 דקות בסל"ד של 3000 כדי לטעון את המצבר וכבה את הרכב. אם לאחר כמספר שעות לא תצליח להתניע שוב אז:

1. האלטרנטור אינו תקין ואינו טוען את המצבר (אם החבר שלך התניע את הרכב שלו כאשר המנוע ברכב שלך עובד, בדרך כלל דיודות הישור של האלטרנטור ניזוקות/נשרפות)

2. המצבר עבר פריקת יתר ואינו יכול לספק יותר את זרם ההתנעה. יש להחליף מצבר או לחדש אותו.

בכל מקרה אם הבעייה לא נפתרת עדיף לפנות לחשמלאי לבדיקת מצב מצבר/אלטרנטור.

פורסם

אוקיי אני אנסה להניע עם כבלים וליסוע איתו 40 דקות....ועוד שאלה

אם החברלא הניע את האוטו שלי בזמן הטענת המצבר שלו זה גם יכול לגרום נזק?(כי אני לא הייתי באזור שהוא התעסק עם זה...)

פורסם

היי,

הייתי ממליץ לך לבדוק חיבורים של המצבר של רכבך מכיוון שהבעיה החלה רק לאחר התעסקות עם חיבור כבלים ממצבר למצבר.

במידה והחיבורים תקינים, כנראה שרכבך היה מכובה באותו רגע ושהוא חיבר כבלים וניסה להניע את רכבו, המצבר שלך התרוקן כתוצאה מכך.

בשביל להטעינו חזרה יש לנסוע עם הרכב 30-40 דק' על מנת שיוכל להיטען כמו שחיים אמר.

במידה ולא עוזר, יש לבדוק אלטרנטור ע"פ רב מודד.

במידה ויש זרם תקין, המצבר שלך לא מצליח להיטען ויש להחליפו.

במידה ואין זרם תקין/אין בכלל, יש לשפץ/להחליף אלטרנטור.

במידה ואתה לא מתעסק בחשמל או לא מבין איך מתעסקים בחשמל, חבל שתתעסק בזה ותגרום לנזק יותר חמור - לך למוסך הקרוב לביתך לבדיקה וטיפול הבעיה.

בהצלחה.

פורסם

תעקוב אחרי ההוראות של אריאל.

אלטרנטור משופץ ללא פירוק והרכבה יכול לעלות באזור ה-400 ש"ח

:-D אוטו זה כמו חומוס. קונים אותו מאהבה או לא קונים בכלל :-D

פורסם

זה לא צריך להיות יקר מידי אני הייתי מעריך כ-250 ש"ח עבודה

:-D אוטו זה כמו חומוס. קונים אותו מאהבה או לא קונים בכלל :-D

פורסם

אין צורך לחפש אלטרנטור!

אם אתה לא מבין בחשמל, אתה מוזמן לבוא אליי אם אתה מהאזור ואני אעשה לך את הבדיקות בחינם כדי שלא תצטרך לשלם למוסך על זה ותדע בדיוק מה הבעיה.

אני מאזור נתניה.

פורסם

ושאלה קצת אישית כזאת....אם היה קורה למישו פה את המקרה שלי הייתם מחייבים את החבר?(הוא לא חבר קרוב בכלל....)

פורסם

קרוב,רחוק,משפחה,לא משפחה.

אני לא הייתי מחייב אותו על זה, ואם בכלל אתה שואל אז לא הייתי נותן לו את הרכב שלי, גם בן דוד שלי ביקש את האוטו פעם כדי להביא כסף מהבית שלו (בתוך הישוב, דקה נסיעה) ולא נתתי לו.

וזה לא בגלל שאני לא סומך עליו, אלא בגלל שאם חלילה יקרה משהו.

פורסם

אותי זזה לא מעניין אני אחייב אותו מספיק הוצאתי השבוע 3 אלף על האוטו........אני גם עוזר לבנאדם וגם הוא מקלקל תאוטו ומשאיר אותי עם קנס מה קרה....

פורסם

אתה יודע, צריך לקחת הכל בפרופורציות, יש דברים יותר גרועים.

תחשוב שהוא היה מחבר את הכבלים + ל - ו - ל + (הפוך), הוא היה מתפוצץ ביחד עם הרכב ולא היה מי שישלם על הרכב!!:onfire::splat:;-)

פורסם

אלטרנטור לקליאו 98 - כ-700 ש"ח כולל הרכבה ומע"מ.

אם חברך הניע או טען את המצבר שלו כשרכבך לא מונע - זה מתכון טוב לחוסר טעינה ולמצבר פרוק.

נסע לבצע טעינה כמו שהומלץ, אם הבעיה תמשיך לחזור על עצמה, ייתכן ולא יהיה מנוס מלהחליף מצבר (550 ש"ח~).

בכל מקרה, הסיכוי שהבעיה בגלל המצבר כפול מהסיכוי שזה האלטרנטור.

• תוכן חדש...