Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אמא של חברה שלי הלכה לאיזה מוסך חצר שכזה.

היא היתה צריכה לעשות לרכב טיימינג ומשאבת מים לדייהו אספרו..

הוא רוצה על הכל 1400 ש"ח.. :shock:

מה דעתכם על המחיר?

נשמע הגיוני..?

תודה,

אדם.

פורסם
אז ככה אמא של חברה שלי הלכה לאיזה מוסך חצר שכזה.

היא היתה צריכה לעשות לרכב טיימינג ומשאבת מים לדייהו אספרו..

הוא רוצה על הכל 1400 ש"ח.. :shock:

מה דעתכם על המחיר?

נשמע הגיוני..?

תודה,

אדם.

היא כבר עשתה את זה?!

לפי דעתי לא כדאי לעשות טיימינג ומשאבת מים מחוץ לחברה.

בקשר למחיר, אני שילמתי 4,500 ש"ח על זה...

אז זה לא נורא.

פורסם

המחיר הזה גבוה בשביל מוסך חצר.

משאבת מים, נוזל קירור, רצועת טיימינג + מותחן עולים כ 500 ש"ח.

במוסך שגובה לפי שעתון ומחייב במע"מ - תגיע בקלות לסכום הזה אבל במוסך חצר ואפילו שיהייה הכי מקצועי המחיר צריך להיות נמוך יותר.

אריאל

יונדאי ix35 + i10 שנת 2011

פורסם

לי יצא כ-1700 ש"ח לטיימינג בלבד עבור דייהו סופר רייסר במוסך המרכזי (ירושלים).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

טייפול אחרון לדייהו סופר רייסר של הורי:

טיימינג + משאבת מים + כמה דברים קטנים (רצועת אלטרנטור וכו) 1400 ש"ח (עם חשבונית...כלומר כולל מע"מ)

יש לציין שכל החלקים מקוריים. ומסתבר שהמחיר של החלפים המקוריים לדייהו הם לא זולים כ"כ.

כמו כן המוסך אינו מוסך מורשה אבל מאוד מקצועי והמחירים שלו טובים (לנו הוא מוריד עוד קצת בד"כ).

• 6 שנים מאוחר יותר...
פורסם

זה ממש מוגזם.... אני בעל דייהו אספרו טיימינג החלק עולה כ150 ש'ח אחר כך זה כמה בעל המוסך רוצה על העבודה לוקח כ 40 דקות להחליף ושיפוץ משאבת מים של רכב כזה עולה היום בכול מקום כ 250 עד 400 שקל שיפוץ חדש יעלה טיפה יותר מפירוק יעלה הכי זול אבל אין ביטוח על זה שזה יעבוד הכי טוב .... בקיצור ברכב כזה לא מטפלים בחברה .. יש אנשים בחוץ שיודעים לטפל יותר טוב בדייהו מאשר לתת לחברת דייהטסו לגעת באוטו.. לי סט אטמים החלפלת שמנים יוניט לחץ שמן ברקסים קדמיים כולל צלחות וטיימניג עלה לי 1200 שקל לאוטו הזה במוסך רגיל...

• תוכן חדש...