Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם הגברה אחרת בדקתי. הסאב "עף" ממש (יחסית להגבה הנוכחית) כשהוא מוגבר בגישור על הJBL GTO504 שלי (140W RMS בלחץ...) לפעמים מרגישים כאילו מסובבים עוד קצת את הגיין והסאב מתפרק ממש.

התחלתי כבר לחפש סאב אחר לבדיקה. אני אמור לקבל בימים הקרובים איזה סרווין וגה לבדיקה, נראה מה יהיה. למרות שאני לא מאמין שהסאב בעייתי בגלל איך שהוא זז עם הגברה חלשה הרבה הרבה יותר...

פורסם

ככל הנראה יש לך בעיה בPRE OUT של הHU ומגבר הזה רגיש לאות חלש,גם לי היתה בעיה דומה,החלפתי מגבר למגבר חזק יותר,אך הבאסים נשמעו חלש יותר-בגלל שהאות מוצא מהHU היה חלש,והשפיע על המגבר החדש

תנסה ליין דריבר

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

ליין דריבר? - תוכל להסביר מה הכוונה?

בכל אופן חיברתי עכשיו את הסרווין וגה במקום הP1 והוא נשמע חלש יותר מהP1 על אותם הכיוונים בדיוק. אני על סף ייאוש.

פורסם

ליין דרייבר מעלה את הפרי אוט של הHu למגבר.

אני לא חושב שזו הסיבה,

לדעתי ברדיו דיסק תחליף את הrca של הסאב ליציאה של האחרויים (במידה ויש יציאה כזו) ותראה אם משהו משתנה.

אם הכייונים ברדיו דיסק לא כאלה מסובכים הייתי עושה ריסטארט כדי לפסול לגמרי שזה בעיה בכייוונים מהרדיו דיסק.

פורסם

איפסתי את הHU.

החלפתי את היציאה ליציאה של רמקולים אחרים.

החלפתי כבל RCA.

ניסיתי שוב לשחק בכיוונים.

המגבר פשוט חלשלוש!

ובנוגע לPRE OUT של המגבר - אני ממש ממש לא חושב שהאות חלש. אגב, הHU הוא פיוניר 690UB.

יש עוד משהו לבדוק לפני ההכרזה על מגבר שהתעייף?

פורסם

תוכל להעלות לנו תמונה של המגבר? איפה שהפוטנציומטרים של הכיוונים?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אני לא מתכוון להכניס אותו למעבדה כל כך מהר.

אני בודק כל כך הרבה כי אני רוצה באמת להיות בטוח שהאבחנה נכונה. אם יתברר שהמגבר תקול - אצפה מחבר הפורום ממנו קניתי את המגבר לעמוד מאחורי התחייבותו לתקינות המגבר ולפעול בהתאם. אבל עד שאני לא בטוח ב100% אני אחשוד בכל אופציה אחרת במערכת שלי.

שמת את המגבר שלך ברכב אחר? ובדקת איתו ?

לבדוק ברכב אחר? בודדתי כבר כימעט כל אופציה אפשרית (יציאות בHU, חיווט, סאב, כיוונים) - אבל להרכיב אותו ברכב אחר אין לי אפשרות.

תוכל להעלות לנו תמונה של המגבר? איפה שהפוטנציומטרים של הכיוונים?

אצלם ואעלה מחר.

• תוכן חדש...