Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לגולשי הפורום הדגול הזה, התרשמתי לטובה אז נרשמתי ובאתי להתייעץ איתכם לגבי קניית הרכב שלי.

אז ככה השחרור מצה''ל קרב ובא ולאחר חוסר נייגדות מתמשך מגיעה הזמן בו ואני רוצה לקנות רכב פרטי משלי.

התקציב עומד על כ 20,000 שקלים חדשים מקסימום (לא כולל ביטוח), העדיפויות אינן חד משמעותיות, זאת אומרת שעד עכשיו הסתכלתי והתעניינתי במס' רכבים שחלקם די שונים בתחליטם כגון: סיויק לרבות האצ'בק, קולט, איביזה, גולף/פולו ופונטו.

כאשר הפרמטרים שמעניינים אותי נורא רחבים ונעים בין:

עלות אחזקה, ביטוח, צריכת דלק, אמינות (נורא חשוב!!!), אפשרות למכור אותה לאחר כמה שנים, רצוי ידינית וחשוב לציין שלא תיהיה יד שמינית כמו רוב הסיויק שיש היום בשוק.

הרכב עתיד לשמש למטרות יום-יומיות כמו עבודה הלוך ושוב, סופ''שים בנסיעות לפה ולשם, לא יותר מזה, כבר עברנו את הגיל של הפתיחות ברמזורים נידחים באמצע הלילה, אבל התאבון להנאה בנהיגה לא חלף, זאת אומרת שאני עדיין מחפש רכב לא יהיה בנאלי בנהיגה כמו פונטו 1.4 אלה משהו שיזכיר אסטרה דיזל ידנית צבאיצת ישנה וטובה למי שיצא לו לנהוג באחת כזו,

בקיצור, פתוח להצעות מחדשות שיבואו עם נימוקים ענייניים כמובן ומחכה לעזרה.

תודה מראש.

פורסם

אני הייתי בודק סיטרואן סקסו אולי אפילו מתרחב מעט לקסארה,תוכל לרכוש שנתון גבוהה יחסית,הן מספקות הנאה ואיכות נסיעה של צרפתיות,אני חושב שהן תהיינה אמינות במידה ותמצא אקזמפלר שמור ומטופל.

בהיצע מן המזרח היונדאי אקסנט תוכל להוות אופציה בשל מחירה,היא אמינה,חסכונית(ידני) וזולה לאחזקה ורכישה.

גם את היונדאי תוכל לרכוש בשנתון גבוהה ומתקדם.

(האסטרה דיזל הצבאית אכן מעלה בי זכרונות,רכב זריז ודי מהנה,מפרפר בהילוך שני כאילו אין מחר,התהגות לא רעה אם זכור לי נכון)

פורסם

בדיוק אחרי שפרסמתי את ההודעה נזכרתי ששכחתי להוסיף את הצרפתיות לרשימה,

הייתה לי (למשפחה) בעבר 106 ראלי שנת 96, מי שהיה תבונתי באותה תקופה יזכור שזה אב קדמון של הXSI ואי זוכר שהיא הייתה חולה קשה במנוע, הרכב היה חדש מהחבר'ה אצלנו ואחרי כמה שנים המנועה שלה התחיל לשבוק חיים וזאת הייתה מחלה ידוע ומוכרת אצל ה 106 בשנתונים האלה. אז רציתי לשאול לאמינותן של הרנו קליאו,106 והסיטרואנים הקטנים למיניהם אם יש בכלל מה לחפש בכיוון הזה או שכדאי לוותר.

פורסם

יש לך יותר מדי דרישות מרכב בסכום כזה.. אני מאמין שבחלק תפגע ובחלק לא.. העניין הוא שאתה רוצה גם וגם וגם וזה לא הולך טוב ביחד. אתה לא רוצה מכוניות קטנות כמו הפונטו, מצד שני אתה אומר שאתה רוצה לקבל חסכון ועלויות נמוכות..

התנהגות כביש טובה וזריזות אתה יכול לקבל בכמה מכוניות שעולות לי... העניין הוא שהאמינות וזריזות לא תמיד הולכים יד ויד.

בקיצור תסגר מה יותר חשוב לך לקבל ואז תקבל עצות.

פורסם

אני לא סרבן פוטו לגמרי ומצטער אם זה הצתייר ככה מההודעות שלי, כ זאת לא הכוונה, פשוט מנהיגה שלי על כמה פונטו בחיים אני מעדיף לקנת רכב יעם יותר נוכחות בנהיגה ובטח שאין לי בסעיה עם הגודל.

אם תגידו לי שבסכומים האלה פונטו שנתון גבוהה יחסית זאת ה-אופציה בשבילי אז אני ישקול את זה ברצינות, ולגבי היתר אני שואל איך הן מבחינת אמינות בשנתוטיפה נמוכים יותר כמו האיביזה למשל, ואיך האמינות הצרפתית בכללי, אם יש מה לחפש ברנו קליו סיטרואן סאקסו ופג'ו 106-306 בשנתונים סוביב 2000.

פורסם

לא מצאתי את אופציית העריכה אז אני עושה דאבל פוסט באיחור של יום,

אני לאט לאט מתחיל להיסגר על איביזה, השאלה הבאה היא כזאת:

אני חושב לקנות משהוא סביב שנתון 2000, עכשיו יש כמה דגמים וכמה רמות גימור, ממה להיזהר מה כדאי לדעת ולאיזה מהם לכוון? איך ה1.4 נוסעת ואיך ה 1.6, איך הצריכת דלק ואיך האמינות, כמובן שבכולן מדובר בידני.

פורסם

העלת את הרעיון אז תגיד לי אתה מה אתה אומר עליה, אני יודע שהיא לא הכי אמינה וגם לא הכי סוחבת, אלה אם כן אתה יכול להגיד לי משהו אחר.

חוץ מזה, אין לאף אחד משהו להגיד לי לגבי האיביזות, חצי פורום פה נוסע על איביזה קדימה.

• תוכן חדש...