Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי רכב חדש ואני רוצה להתקין לו רמקולים מסוג שאתם קוראים לו entry level, יש לי כבר HU בסיסי של פיוניר DEH2050MP

יש לי כ- 500 (אני יודע שזה peanuts בפורום הזה) שקל להשקיע בזה. אני לא מעוניין במגבר.

ההתלבטות שלי היא, בלי מגבר, מה עדיף רק קומפוננט מורל פולס לדלתות הקדמיות או קומפוננט לדלתות קדמיות וגם קואקסלי לדלתות האחוריות, במסגרת ה-500 שקל.

ראיתי שהפולס ירדו ל420 שקל שזה מפתיע עם כל השבחים שראיתי עליהם פה בפורום, כן, אני אחרי חיפוש 8)

עוד 2 שאלות קטנות יותר:

1) איזה מידות רמקולים יש לסיטרואן C3 2007 ? חיפשתי בכל האינטרנט (גוגל ופה)

2) כמה תעלה לי התקנה לסט קומוננט או ל2 הסטים השאלה למעלה ? יש מקום יעודי בדאש של ה C3 לטוויטרים.

תודה מראש !

פורסם

היי

אז אתה מתחיל לבנות את "המועדון הפרטי" , יפה ;)

באמת טוב אם תשקיע בקומפוננט ולא בקואקס, ותמיד גם לחשוב צעד קדימה - כשיהיה עוד כמה ג'ובות תביא גם מגבר,והבמה תשתפר בביצועים, והעסק יתחל להשמע טוב יותר ! . לדעתי שווה במחיר שכזה לרכוש רמקולים של מורל, אפילו שזה מהסדרה הרגילה . (ככה כולם מתחילים בד"כ ) .

(ובכלל מורל שמים הרבה מאוד חברות בכיס הקטן\תא כפפות !! -באיכות= ומשקל- מחיר)

. 8)

בהצלחה !

= !It's Not just a 0~1-Signal, It's the Sound-Quality =

--HU-Alpine.W650~DSP-BIT1*[AMP: JL_Audio-E.4/300 @SP_JL_C5-650 &Hertz-165XL]

[(2X AMPS: JL-MONO_XD-600.1@ 2X SUBS: JL_10W3v3-(4]

פורסם

תתקין את הקומפ', אם לא יספק אותך תתקין קואקס' בהמשך.

מורל תמיד בחירה מצויינת, במיוחד בתקציב כזה.

אגב, במקום לקנות את הקואקס כרגע, תשקיע את הכמה שקלים בחיווט חדש לתוך הדלת, ישפיע גם ללא מגבר.

מתחדשת*

פורסם

תודה אבל בדקתי והרמקולים בכלל 5.25 בדלתות מקדימה.. בדלתות מאחור אני לא מצליח לפרק להם את פלסטיק שמחפה.

מקדימה זה כבר קומפוננט, יש 2 טוויטרים עם מקום יעודי בדאשבורדק, אני יכול פשוט להחליף את 2 הטוויטרים הקיימים באחרים שלי ? ואת הוופרים כנ"ל.. בקיצור להשתמש בקרוסים הקיימים (בהשערה שלכל קומפוננט, אפילו שמגיעים מסיטרואן, יש קרוס), ככה אני אוכל להתקין בעצמי.

פורסם

אם תוכל לדעת מה נקודת החיתוך של הקרוס, באיזה דרגת חיתוך ולאיזה התנגדות אלמנטים הוא מיועד, אז אולי.

אגב, זה שיש מקום לטויטרים לא אומר שכרגע הם בשימוש...

מתחדשת*

פורסם

יש לי קומפוננט מהרכב הישן שלי של מאגנט ב 250 שקל.. באמת משנה הנקודת חיתוך ? כי זה לא היונדאי שהייתה לי נראה לי שממש קשה לפרק את כל העסק של הרמקולים ב C3.

ויש שם טוויטרים גם שומעים אותם וגם כי הרמתי את הגרילים ויש שם 2 טויטרים :-)

הוופרים בדלתות מחוברים עם ניטים, מה אני צריך לקדוח אותך ?

כמה יקחו לי על התקנה של קומפוננט כאלה במקום מקצועי? ואם יש לכם המלצה למקום בחיפה אני אשמח

פורסם

תעיין קצת בפורום באשכול של מכירה. אולי תמצא שם דברים טובים יותר בתקציב שלך. חבל לקנות משהו שאחרי חודשיים תרצה להחליף.

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם

לא ניתן כבר להשיג את המורל.

לדעתי השגתי את האחרונים שבאים כחדשים.8)

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

יש לי קומפוננט 5.25 של מאגנט בבית.

כמה תעלה לי התקנה שלהם בערך ? (נגיד באוטו'ס)

ואם אני אתקין בעצמי, האם זה בסדר לחבר את הטוויטרים של המאגנט במקום הטוויטרים הנוכחיים ואותו הדבר לגבי הוופרים, הכל על בסיס החיווט והקרוסים (בהשערה שיש קרוסים) הקיימים ?

פורסם

אם יש ניטים תצטרך לקדוח. יכול להיות גם שתצטרך הגבהות לוופרים החדשים. לגבי השימוש בקרוס אובר הקיים לא בטוח שיש שם קרוס אובר בכלל. יכול להיות שפשוט הטוויטר מגיע עם קבל שמסנן תדרים לא מתאימים בכניסה, כך שאתה תהיה חייב להתקין קרוס אובר.

• תוכן חדש...