Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראו איזה שוטר המניאק, אחרי יום שקניתי תהונדה [את ההונדה] סיוויק קופה 96 , עברתי תאונה. איזה ילד אחד מהעבודה נסע מהר ופגע במכונית שלי .

כל הטמבון ותא מטען, הכל הלך. רק הפנסים מאחורה לא נשברו וזה הכי חשוב .

פתאום השוטר, שאני מכיר אותו זה לא פעם ראשונה, היה לי קטע איתו פעם. השוטר עצר אותי ואמר לי: "צא החוצה מהמכונית". רצה לבדוק לי בכיסים משהו, אני לא מבין מה הבעיות שלו. אמר לי: "של מי האוטו?" אמרתי לו שזה אוטו של "אבא" שלי (אני לא רציתי להגיד שזה אוטו שלי).

אחרי זה הם קראו לבוחן תנועה לבדוק את המכונית, הם אמרו שאין "פגוש אחורי". אמרתי להם: "מה זה קשור?", כי הטמבון לא היה באוטו בגלל שהוא נשבר באותו יום בעקבות התאונה. הוא נתן לי קנס 250 שקל.

נשמע לכם הגיוני קבל קנס של 250₪ על שעברתי תאונה ואין טמבון ברכב? מה אני יכול לעשות בנדון?

פורסם

לדפוק את הראש בקיר

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

לשנן את ספר החוקים של מדינת ישראל.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אין מה לעשות, אם יש חוק כזה (שאוסר נסיעה ללא במפר אחורי), אז מותר לתת לו דוח. המדינה עובדת לפי ה"חוק היבש". מה שרשום זה חוק ואין ברירה, והשוטרים מרשים לעצמם לנצל את זה ולתת דוחות על דברים שטותיים כדי לסגור את המכסת דוחות שלהם.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
אין מה לעשות, אם יש חוק כזה (שאוסר נסיעה ללא במפר אחורי), אז מותר לתת לו דוח. המדינה עובדת לפי ה"חוק היבש". מה שרשום זה חוק ואין ברירה, והשוטרים מרשים לעצמם לנצל את זה ולתת דוחות על דברים שטותיים כדי לסגור את המכסת דוחות שלהם.

קודם כל, לנהג בלי פגוש אחורי זה לא דבר "שטותי". פגוש הוא חלק נחוץ במכונית מסיבות שאני משוכנע שאתה מבין. דבר שני, לשוטרים אין אפשרות לדעת מתי הרכב שעצרו עבר תאונה וכמה זמן הוא נוסע בלי פגוש. הם בטח לא יכולים לסמוך על הסיפורים של נהג כזה או אחר. אני מניח שלשכנע שוטר שכבר היתה לך תקרית איתו בעבר (חיפוש בכיסי הנהג זה לא דבר סדיר) זה לא משהו שאפשר לעשות, אז מקבלים דוח.

כן מעצבן, אבל לגמרי תקין.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אבל אם התאונה קרתה בנסיע הנוכחית ולאחר מכן המשטרה הביא דוח זה לא תקין. לא הגיוני להזמין גרר לרכב כשהוא מצב נסיעה, אבל מצד שני אם הגרר על החשבון חברת ביטוח אז לא צריך להסתכן. חוקים מפגרים.

פורסם
אחרי זה הם קראו לבוחן תנועה לבדוק את המכונית, הם אמרו שאין "פגוש אחורי". אמרתי להם: "מה זה קשור?", כי הטמבון לא היה באוטו בגלל שהוא נשבר באותו יום בעקבות התאונה. הוא נתן לי קנס 250 שקל.

נשמע לכם הגיוני קבל קנס של 250₪ על שעברתי תאונה ואין טמבון ברכב? מה אני יכול לעשות בנדון?

כן, הגיוני ביותר.

זימנו אליך בוחן שבדק את הרכב, וכנראה שקיבלת את הסעיף "רכב לא תקין שלא נאסר בשימוש" (בניגוד לתקנה 306 לת"ת).

כמו שנאמר כבר, כל חלק ברכב הוא חלק, חשוב, גם אם הרכב עבר תאונה באותו היום, וחלקים נפלו נשברו והם אינם, מבחינת הבוחן הרכב אינו תקין.

להתלונן על השוטר אתה לא יכל (אתה יכל אבל אין לך "קייס" טיעון מצדיק לכך), וגם לבטל את הדוח לא, כי אין לך עילה והשוטר פעל על פי סמכויותיו בחוק.

כל שנותר לך הוא לתקן את הרכב ולשלם את הקנס(עד 90 יום כן..? כדי שהקנס לא יכפיל את עצמו).

נסיעה טובה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

דניאל הבוטבול.

אם כפי שאתה אומר ,היה לך כבר בעבר ,"קטע" עם השוטר,סביר להניח שהנ'ל אינו שונא אותך,אבל סיכוי סביר ,שהייתה לו סיבה טובה לכך.

כמו שאמר כאן ,אחד החברים,חיפוש,בכיסים זה לא דבר שבשיגרה...

וחוק זה חוק,לא ניתן לנסוע עם רכב על הכביש כאשר אינו בטיחותי,נכון ששוטר יכול להעפיל שיקול דעת,מה בטיחותי ומה לא,

אבל במיקרה שלך,כניראה סביר להניח שלא רצה לוותר,ולך? לך חבל על הזמן שלם,תקן,סע לשלום.

לא תצליח להוכיח כלום בבית משפט!

ותתרחק מהשוטר...מצרות...

סןף שבוע ניפלא!

בברכה ריקו

:?:מהנסיון....גם תולעת בסוף לומדת !!:roll:

מגדל חיית מחמד...bufallo...עצלן בכביש:|

ענק בשטח!!!:-o

• תוכן חדש...